Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iza.K.K. napisał:
A ja jeszcze dowodu i prawka nie zmieniłam jakos mi nie śpieszno :P:P

może i racja 🙂) z tym że ja już rok po slubie, a moj maz jest taki przykladny i i truł mi tyłek od dawna 🙂a ja mu mówiłam ze lepiej dla mnie bo jakbyśmy sie rozwodzili to mniej kłopotu z papierami hehe 🙂 teraz w dowodzie nie ma rubryki czy mężatka czy rozwiedziona 🙂)no ale dla swietego spokoju już to załatwiłam

• Mamusia
NO EDYTA POSŁAŁAM ZAPROSZENIE 🙂

GOŚ JA NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA,COŚ MI SIĘ KOJARZY,ŻE GDZIEŚ ZA GRANICĄ TA OPERACJA,ALE GDZIE? 🤢 I KIEDY TO NIE WIEM 🥴

JA TEŻ ZMIENIŁAM DŁUGO PO ŚLUBIE DOWÓD,A OD KOMORNIKA PISMA DOTYCZĄCE ALIMENTÓW NADAL DOSTAJĄ NA NAZWISKO PANIEŃSKIE:P

• Mamusia
to ja jestem rekordzistka bo dopiero w tym roku zmieniłam i nazwisko i dokumenty ,wcxześniej mi było nie na rękę ,bo we włoszech sie nie zmienia i to byłby koniec świata tam zmieniać wszystkie dane,więc odpuściłam a teraz gdy już jest Olivka wypadałoby się nazywać tak jak dziecko 🤪

• Mamusia
jestem, zdrzemnelam sie z Tymkiem, bo pozno wczoraj poszlismy spac i dzis mam tak jak Gos dzien pizamowy 🙂 pozniej sie zbiore i wyjde na spacer...
tesciowa zadzwonila,ze bedzie pozniej,bo sie sliwek najadla i teraz ma rewolucje ... ona tez mi nie mowi jak mam dziecko wychowywac ale jakos tak wole gdy M jest i spokojniej tak...

a ja prawko mam na panienskie nazwisko z prostego powodu(urzad miejski mam 5 min drogi od domu) - zmienie dopiero gdy paszport sie skonczy,bo za granica jak jezdzimy to mam paszport i prawko na jedno nazwisko a dowod juz na nowe - mogliby sie przyczepic i nie uznac za granica wiec jezdze "po legalu" za granica i bez stresu, a w Pl to juz ze 3 razy mnie kontrolowali i nie powiedzieli ani slowa o tym.

Anulko fajny ten kombinezonik 🙂
no i szkoda tej nozki Jessi, miejmy nadzieje,ze jutro pojdzie juz do szkoly,bo bedzie o NIEBO lepiej.

Zastanawiam sie czy zmienic login na prezesowa ale chyba niebo szybciej sie pisze 🙂

• Mamusia
Moj Tymek z dziką radością przyciągnał zabaki z łuku do siebie i własnie wkłada motylka do buzi...on wszystko pakuje do dzioba! a szczegolnie ma taka krowe do wózka przypinana- i ona juz nie jest od tygodni wozkowa a buziowa- zuje ja non stop...chce ja wyprac ale ma grzechotke w srodku i moze sie zniszczyc...to jego ulubiona grzechotko- maskotko-żujka

• Mamusia
NIEBO DLA NAS JESTEŚ JUŻ I NIEBO I PREZESOWA I BEATKA TAKŻE WSZYSTKO JEDNO JAK SIĘ NAZWIESZ:P :laugh:

W RĘKACH WYPIERZ TĄ ZABAWECZKĘ 🙂JA TAK PIORĘ NP TE ZAWIESZKI OD SMOCZKA,BO TEŻ SIĘ BRUDZĄ.

MOJA ZMORKA ŚPI,MY Z JESSICĄ TEŻ JESZCZE W PIŻAMKACH:P ALE ZUPĘ SOBIE WCZORAJ UGOTOWAŁAM NA DZIŚ WIĘC MAM LUZIK DZISIAJ A I TAK NIGDZIE NIE WYJDĘ Z DOMU Z TĄ JESSI NOGĄ 😞I PO DRUGIE POGODA DO BANI,ZIMNO I POCHMURNO 😞

• Mamusia
dziendoberek:P:P:P

ja wczorasj wieczorem najadlam sie chicken pokora zajebisty pikantny kurczaczek z dodem czosnkowym i pozniej z toalety nie moglam zejsc ups nie wiem dlaczego:P:P:P:P

Kobitki naszczescie ja moje dziecko ucze dlugo spac jak bedzie juz biegal i rozumial to mu powiem zeby spal jak najdluzej z rana bbo w przyszlosci juz sie nie wyspi

wiec jak moje malenstwo wstaje7-8 buteleczka smiech i mamusia bierze malego do lozia i maly cieszy sie do siebie i mamusia przysypia budzi sie za 1 min a dzidzi juz tez przysypia wie ze z mamusia cichutko....i ostatnio sobie pozwalamy do 12 ups 🤨 🤨

jak dobrze ze ja nie mam problemu z dokumentami :P:P:Pjedyna bezslubna:P:P:

• Mamusia
KUŻWA ŚCIĄGNĘŁAM JESSI BANDAŻ Z NOGI I MA POPUCHNIĘTĄ NADAL I CAŁĄ SINĄ,WIĘC JAK ŁUKASZ WRÓCI TO POJEDZI Z NIĄ CHYBA NA POGOTOWIE BO BOJĘ SIĘ,ŻE MA MOŻE ZWICHNIĘTĄ 😞A JA PIERDZIELĘ IŚĆ DO TEJ MOJEJ PRZYCHODNI.

VANESSKA WŁAŚNIE WCINA BUTLĘ Z KASZKĄ BANANOWĄ I CHYBA JEJ SMAKUJE BO ZNIKA MIGIEM 🙂

ZOLTRI MASZ ZA STARY ŻOŁĄDEK HEHE

• Mamusia
nie to nie bylo tak ze specvjalnie nie nie nie nie

na zapasach z maty wylecialam i jakos bylo a wcz\esniej przed tym zdarzeniem pamietam ze gadalysmy o odszkodowaniach tylko skrecona kostka nastepnie juz w liceum na prima aprilis w kosza zle skoczylam do 2taktu

ale nigdy w zyciu nic nie zlamalam tylko dwa razy kostka a i spadlam z dwoch schodkow w zime i obity obojczyk mialam ale bolalo...niezdara heheh

• Mamusia
POPATRZECIE SOBIE,PUDZIAN SIĘ CHOWA 🤪

http://wiadomosci.onet.pl/132091,21,0,pokaz.html

A CO DO ZŁAMAŃ TEŻ NIGDY NIC NIE MIAŁAM,KIEDYŚ SKRĘCIŁAM KOSTKĘ,ALE NIE DOSTAŁAM ODSZKODOWANIA 😠 😠 ALBO RODZICE MNIE WYKRĘCILI:P :laugh:

A U MNIE ZDOLNE KOLEŻANKI W PODSTAWÓWCE ŁAMAŁY SOBIE RĘCE DRZWIAMI OD BRAMY 🤪 ŻEBY NIE PISAĆ TESTÓW KOMPETENCJI I JESZCZE KASE ZGARNĄĆ 🙃 JA SIĘ NIE ODWARZYŁAM:P