Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja 11.10 sie domyśliłam ze jestem w ciązy, bo mi sie 2 dni ciocia spóźniała z przyjazdem, a u mnei to jak w pysk zawsze regularnie. akurat na Balicach byłam na lotnisku...i lecialam do turcji na konferencje na 5 dni. 3 samoloty tam i 2 z powrotem, bo to w Azji juz było. masakra. 2 nocki an lotnisku, ciężka walizka, ale nie było co zwiewac z lotniska, bo to juz za późno - bilety kupione, hotel zamówiony. test zrobiłam ydzień póxniej...

• Mamusia
to dokładnie jak u mnie 13.10 miałam 2 dni opóznienia i pamiętam jak dzis bo jechałam na Interview,do takiej superowej roboty w Cateringu i dupa bo rano 14 miałam zaczynac i zrobiłam test i że to było na drugim końcu Dublina prawie godzinny dojazd to P sie nie zgodził,zebym tam pracowała i zadzwoniłam ze nie przyjde ,strasznie żałowałam tej pracy ale Olivka mi to wynagradza ,jak urosnie to spróbuje jeszcze raz 🙂

• Mamusia
no jakbym ja sobie an tym lotnisku zrobila test i wyszlo czarno na białym ze jestem w ciąży to bym chyba nie zaryzykowawała...ale będąc tam myślałm ze może to jefekt tego wyjazdu, stresu i w ogoóle. ale Grzeskowi na pożegnanie powiedziałam o moich podejrzeniach, bo by mi potem wciskal, ze to tureckie dziecko hehehe...ale stresa miałam nieludzkiego...wierzcie mi....

• Mamusia
ja sie domyślałam coś ok 5 pażdziernika..nie dziwił mnie spóźniony okres bo rzadko miałam na czas 🙂miałam za to mdłości i chodziłam co chwile siusiu:laugh: 8 października zaczełam prace w nowym miejscu a 10 zrobiłam test 🙂 22 pażdziernika byłam dopiero na pierwszej kontroli u lekarza

• Mamusia
no mi tez mógłby P wciskac ,ze to nie jego bo jakis tydzień wczesniej kupiliśmy auto i strasznie sie o coś pokółóciliśmy i ja wziełam auto i pojechałam z kumpelami na nocna eskapade po Dublinskich pubach,ale ona przeciez tak do niego podobna ,ze wątpilwosci nie ma,a potem sie godzilismy ,no i dalej historie juz znacie..... 😉

• Mamusia
ja u lekarza już byłam we wrześniu:P ale nie pamiętam którgo wiem,że nawet fasolki na usg nie było widać,a już byłam wtedy w ciąży,dopiero przy drugiej wizycie się potwierdziło.i jak Łukasz był w atenach to zrobiłam test i się potwierdziło,kupiłam mini skarpeteczki,tekturowe pudełko serduszko i wsadziłam test i mu podarowałam 🙂ahh piękne wspomnienia 🙃

• Mamusia
Anulka7 napisał:
ja u lekarza już byłam we wrześniu:P ale nie pamiętam którgo wiem,że nawet fasolki na usg nie było widać,a już byłam wtedy w ciąży,dopiero przy drugiej wizycie się potwierdziło.i jak Łukasz był w atenach to zrobiłam test i się potwierdziło,kupiłam mini skarpeteczki,tekturowe pudełko serduszko i wsadziłam test i mu podarowałam 🙂ahh piękne wspomnienia 🙃

super pomysł!! 🙂
ja to pochwaliłam sie Krzyskowi odrazu jak tylko test zrobiłam..

• Mamusia
Aniutka napisał:
dzieki Goś za kfiatka, odwzajemniam 🙂

a co do seksu to też mam wrażenie że zarosne zanim do niego dojdzie, no chyba że poszukam kochanka!! 🙂

ooo!!!!!!! albo kupie sobie nowego Freda:laugh: :laugh: :laugh:

o,to jest pomysł,przynajmniej nigdy nie zarzuci ci zdrady....chbaże z gumowym Fredem:P
a tak serio,to moze nie będzie aż tak żle 😘

• Mamusia
ja dokladnie jutro mam dzien poczecia Tymka, M pamieta ,bo akurat auto nowe kupilismy i oblewalismy 🙂 a test zrobilam 10 tego pazdziernika, bo cos dziwnie sie czułam w cycach, byl 1 dzienn po terminie @ a ja wyjezdzalam akurat na weekend spa do hotelu Anders w Starych Jalonkach, impreza sponsorowana przez pracodawce...o 13tej jechalam a o 12tej test pokazal 2 kreski 🙂 i zadzwonilam do M - powiedzialam,ze jestem w ciazy a test zostawilam mu na komodzie i pojechalam 🙂

• Mamusia
hejka

Anula mój tak samo gada jak twój żebym sobie kupiła ale ciekawe co by zrobił jak by mnie zastał z nim w łóżku 🤪 :laugh:

A krzesełko mam takei samo:P jest superasne tylko ja mam kolor zielony:P

Ja dzisiaj znów dzień do tyłu sprzątanie gotowanie a może popołudniu pojadę na kawkę do psiapsiółki jak Radek mi zostanie z małą bo chce się wygadać i w spokoju kawkę wypić.

Aniutka zobaczysz fajnie jest na nowo dziewictwo tracić wiem coś o tym:laugh: jeszcze trochę wytrzymaj i zobaczysz jak będzie suuuppper trzymam kciuki za was. I leci kfffiiat do Aniutki za szybki se...

• Mamusia
witam dzis:P:P:P

mialam pielegniarke sprawdzila wage i nie powiem bo maly to [pudzian jak nic...i ona jeszcze do mnie ZEBYM MU MLEKA NIE ZAGESZCZALA A JA CO TO BY KURNA ZARL CO 2GODZINY...

kobitki ja mam test pepiuszek jedna lapke bo druga zgubili mi i dltego trzymam jedna centymetr tym co go mierzyli usg itp....a nasze kochane pumki zrobilam jako przywieszke do raba samochodu wiec sobie dryndaja pod lustereczkiem:P:P:P:P

3pazdziernik jeden test i do tej pory lezy heheheh

naszczescie z moim facxetem nie mozna nie miec kakao heheheh oststnio mi powiedzial ze kazdy facet marzy zeby miec taka babe jak ja ....bo sexik xodziennie byl hehehe

dostalismy dzis od srodowiskowej ksiazeczki kubeczek tt szczoteczke itp dbaja o nas heheh

a i dzis idziemy na basen prawdopodobnie juz kupilam little swimmer:P:P:P:P:P

A i dzieki za zyczenia imieninowe:P:P:P:P

a przynajmiej od mojego na kurteczke dostalam :P:P:P

• Mamusia
my nadzą Niunię poczeliśmy we Włoszech mam nadziję że b ędzie gorąca dziewczyna:laugh: po 8 miesiącach starań. Już byliśmy załamani że coś jest nie tak ale lekarze mówili że rok trzeba walczyć a potem jak by nic nie było to będą badać. Dopiero na wczasach a na dodatek na plaży o 2 w nocy udało nam się wstrzelić 🙃
A powiedziałam mu dając pięć testów do ręki bo nie mogłam uwierzyć 🤪

• Mamusia
Radzia
ale romantycznie :whistle:
u nas to nie ,kładlismy sie do wyrka jak stare dobre małżeństwo i od kwietnia co miesiąc "nie"czekałam na miesiączke a ona co raz to przychodziła aż w końcu przez to godzenie sie wyszło,:P i tak samo w sierpniu mi Lastek powoiedział ,ze jak do Bożego Narodzenia nic nie bedzie to zaczniemy sie badac lepiej ,ale znając jego to nie wiem co to znaczy 😉

• Mamusia
KURDĘ ZOLTRI JA NIE WIEDZIAŁAM,ŻE MASZ DZISIAJ IMIENINY ☺️ W TAKIM RAZIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁONKO,DUŻO ZDRÓWKA,SPEŁNIANIE WSZYSTKICH MARZEŃ I POCIECHY Z TWOICH FACETÓW 😘 😘 😘 😘 😘

RADZIU MÓJ TEŻ NIE WIERZYŁ JAK ZOBCZYŁ,ŻE KUPIŁAM I TO AŻ DWA 🤪 ,ALE SAMEJ MNIE Z NIM NIE ZASTAŁ:P BO ZAWSZE ZABAWA LEPSZA Z KIMŚ NIŻ SAMEMU:P :P

KURDĘ CZASAMI TAK SOBIE MYŚLĘ,ŻE FAJNIE BY BYŁO ZNOWU MIEĆ BRZUSIO I POCZUĆ TE KOPNIACZKI 🙃

NO I GOSIA POCZĘTA NA PLAŻY HMMMMM 🙃
MY W DOMU I PO PO PIERWSZYM STRZALE,KOLEŻANKA BYŁA W TEN DZIEŃ U MNIE W 6-TYM MIESIĄCU CIĄŻY I TAK MNIE PODKRĘCIŁA,ŻE WIECZORAM POWIEDZIAŁAM DO ŁUKASZA,A JEDZIEMY NA CAŁOŚĆ:P I POJECHALIŚMY:laugh: ON DO DZISIAJ SIĘ ŚMIEJE,ŻE JEST STRZELCEM PIERWSZA KLASA:laugh:

ZARAZ DO MNIE WPADA KOLEŻANKA,WIĘC POLECĘ ZA TYMI KOLCZYKAMI 🙃

ZOLTRI JAKĄ KURTECZKĘ KUPUJESZ??

IZA NO WŁAŚNIE MY WSZYSTKIE SIĘ PODNIECAŁYŚMY TYM KRZESEŁKIEM SUPER JEST,ALE GOSIA MÓWIŁA,ŻE NA ŻYWO GORZEJ WYGLĄDA I WYBIŁA MI JE Z GŁOWY:P NASZCZĘŚCIE 🙂 BO DROGIE JAK CHOLERA.
JA SIĘ ZASTANAWIAŁAM CZY DO SAMEG KARMIENIA NIE KUPIĆ TAKIEGO NAJPROSTSZEGO Z IKEI O TEGO,W SUMIE I TAK TYLKO BĘDZIE W TYM JADŁA 🥴 JUŻ SAMA NIE WIEM

http://www.allegro.pl/item750284829_krzeslo_do_karmienia_ikea_antilop_3_kolory.html

• Mamusia
edithd a może znów w czerwcu będziemy świętować kolejne maleństwo w naszym gronie :whistle:

Małgosia własnie zjadła duzy słoiczek zupki i lecę z Olą do zadań 😠

A wczoraj na wieczór dałam Małgosi kaszkę na dobranoc z hippa zajadała się tylko mlaskała 🙂
A i dostaje już przesyłki z firm dla niemowląt już z hippa przyszła a dzisiaj mam kolejne awizo że paczka do odbiotu ale to już jutro Radek pojedzie po to.