Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🙂 dzięki Reni - też wysłałam wszędzie, a z pampersa to brałam udział w testowaniu na www.streetcom.pl i mi przysłali całą pake 3 - 60 sztuk i to by było na tyle moich darmowych pieluch hihi a teraz się chyba skuszę na http://www.allegro.pl/item750328901_pieluszki_happy_junior_4op_x_58sz_chust_gratis.html

• Mamusia
no ja tez tutaj w szkocji kupuje z Hippa tylko ze tu cena jest £0.59 a za 10 place £4.50....wiec dla mnie to malusi czyli nic:P:P:P::P:P

zblenderowalm mu ziemniaka marchewke i brokule....w sloiczku on nawet jadl i kalafior z pietruszka wiec w kazdym kraju inaczej ale z miesem czekam do 5 miesiaca:P:P:P

• Mamusia
a raczej na tą promocję - tamta jest dla juniorów http://www.allegro.pl/item752427301_pieluszki_happy_midi_4op_x82sz_chust_gratis.html te pieluszki jak ktoś lubi takie dopasowane to na pewno nie są dla niego, to są takie dość duże pieluszki podobne troszkę do Huggisów, ale Huggisy obcierały Rozalkę a te nie obcierają, a od pampersów ma troszkę zaczerwienioną pupcie czasami no i kupa się z pampersów wylewa
a na katarek to wszyscy ten nasivin przepisują a my mamy jeszcze maść majerankową(pod noskiem smarować) czosnek ma mała wąchać a jak to nie pomoże to mam wykupić bacroban - taką masc.

• Mamusia
nie znoszę happy

bhrka powedz mi tak na chłopski rozum na czym polega to testowanie www.stritcom.pl bo wiesz tam ładnie to rozrysowali ale napisz jak to się odbywa??

moja dzisiaj jest bardzo marudna non stop miałczy nie chce jeść i jakaś taka netwowa zaraz oszalej 🤪

• Mamusia
te pampersy to 3 czyli od4 do 9kg - mala wazy 7 wiec chyba dobrze dobrane sa rozmiarowo a kupka wypływa 😞 więc wole trzymać w sztywnych ale takich które trzymają
Radziu ja na razie brałam udział w kampanii z pieluszkami - kontakt jest mailowy trzeba uzupełniać ankiety że rozmawiałaś z ludźmi o tych pieluszkach, nie wiem ile trzeba wysłać uzupełnionych ankiet, trzeba w nich pisac gdzie z kim i kiedy rozmawialas jakie są o pieluszkach opinie

• Mamusia
kupiłam sobie płaszczyk -stalowy,nie było takich kurtek jak chciałam a jak były to na karły bo pasek w pasie miałam pod cyckami 🙃 oprócz tego dwie bluzki-kurde ,juz dawno sie tak nie obkupiłam ,bo teraz Olivka na pierwszym miejscu a matka chodzi jak dziad!A bluzeczki takie fajne ,ze tuszują wszystkie nierównosci ,które jeszcze wylewaja się z jaensów,takie co mają szeroko od rękawa,aż do pasa i w pasie taki sciągający pas,wygladam zajebiscie:P niech zyje skromność!
ale wszystko jest na dobrej drodze ,bo dupa juz sie miesci w spodnie noszone za czasów swietnosci-CHUDNĘ!!!
Ale dla Oli tez cos kupiłam oczywiscie -pizamki,cudne ,takie prawdziwe znowu,2 pary bucików,:czarne lakiereczki z gwiazdeczkami i rózowe ballerinki,wiecie tu zimy nie ma wiec ponosi bo sa 6-9m 🙂
i jeszcze sweterek ,taki elegnacki do sukieneczki biały-azurkowy ,śliczny,jestem mega happy.

A do tego pokłóciłam się z P ,jak zwykle w kazde moje urodziny!To znaczy to nie była kłótnia ,tylko szybka i głosna wymiana zdan teraz siedzi w pokoju przed kompem i ogląda którys film z kolei-czubek ,a mi sie chce kakao 😞 chyba bedzie samoobsługa,i wezmę co chcę ☺️ i pójde spac 😠