Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kochane ja je sama bede robila tanim kosztem bo moje to maja byc specjalne pokaze wam jak skoncze hehehe za miesiac hehehehe

wariatki co tak o autach zaczelyscie ja do domu musze dojechac od mamy a mi cieknie z chlodnicy ups od jutra drepcedes albo mojego vectrunia hmmm to jest dobre bo uwielbiam ja jezdzic:P:P

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Goś napisał:
anulka
jutro wrzuce fotke tych butków i jak ci sie spodobaja to ci kupie i wysle jak chcesz, biedaczko allegro zablokowane i jak ty bedziesz teraz żyć! :evil:a te moje kosztowały 3.99e także nie zbankrutujesz:P
:evil: :evil: :evil:wredna wiedzma, normalnie Ciebie kocham za to 🙂 u mnie deszcz zaczal padac fuck!

• Mamusia
NIEBO JAK DLA MNIE TO TROSZKĘ SKROMNE TE WASZE ZAPROSZENIA,BO JA TROSZKĘ TADYCJONALISTAKA,ALE Z DRUGIEJ STRONY BARDZO ORGINALNE 🙂
JA POZOSTAŁAM PRZY PAPIEROWYCH I NA CHRZCINY TEŻ TAKIE KUPIĘ,WIESZ TEŚCIOWIE CZ BABCIA NIE MAJĄ INTERNETU WIĘC NIE MIAŁABM JAKI IM POWYSYŁAĆ 🙃

• Mamusia
moje dziecko jest nadpobudliwe :P:P jak widzi lazienke to az sie trzesie hehehe a w wodzie wygibasy z nogami i po kapieli nie da sie ubrac taki wariacik:P:P:P

matka znow sie nazarla chichen pokora i bede zdychac jutro hehehehe

poszpieguje jeszcze cosik sobie i mykam spac buziolleee:P:P

• Mamusia
czesc kochane!
my juz UP 🙂
nie za fajnie dzis za oknem, ale za chwile startujemy na bazarek po swieże warzywka. musze wreszce dziś dotrzec do NFZ-tu i wyrobic Małej kartę, bo już mi następnym razem te buczące piguły życ nie dają....
Mała prowadzi właśnie ozywiona rozmowę z żyrafką 😉
spadam na kawke balance 😉pycha 🙂

• Mamusia
HEJ 🙂

MY JUŻ TEŻ NIE ŚPIMY,NAWET JEDEN POKÓJ JUŻ OGARNĘŁA,POWYCIERAŁAM KURZE ITP:P NOCKA JAK ZWYKLE PRZESPANA:P

GOŚ KUŹWA MIAŁAM TOREBKĘ,PODRÓBKĘ LOUISA VUITTONA,KIEDYŚ SOBIE KUPIŁAM I CHCIAŁAM JĄ SPRZEDAĆ,BO JUŻ NIE RAZ TAKIE POSPRZEDAWAŁAM,ALE TERAZ RAZ WYSTAWIŁAM I MI USUNĘLI AUKCJĘ,WIĘC ZARYZYKOWAŁAM DRUGI RAZ NO I MNIE ZAWIESILI 😠 BO NIE MOŻNA SPRZEDAWAĆ PODRÓBEK:P :P ALE JAK INNYCH FIRM SPRZEDAJĄ TO TEGO NIE WIDZĄ 😠 WIESZ JAK TAMTE WCZEŚNIEJ SPRZEDAWAŁAM TO TEŻ USUWALI MI AUKCJE CZASAMI ALE WYSTAWIAŁAM DO BÓLU AŻ SIĘ WKOŃCU SPRZEDAŁY I NIGDY MNIE NIE ZAWIESILI A TERAZ DUPA BLADA 😠

• Mamusia
hello, my juz od 6tej na nogach...
Anulko a nie wystarczyło napisac słowa 'jak" i raczej nie byloby problemu...

u nas sie rozpogodzilo ale w nocy ciagle padalo

Edytko nie zapomnij zabrac kserokopii aktu urodzenia z pieczatka pesel- ja juz raz bylam i myslalam,ze jak podam pesel to wystarczy...o naiwnosci moja! a babka powiedziala,ze do 6 miesiecy mozemy na swoich ksiazeczkach załątwiac maluchy, taki jest przepis w nfz wiec niech sie france w d....ugryza. mi tez jeczala ostatnio pielegniarka,ze juz mam miec Tymkowa,bo niby do 3 miesiecy tylko mozna.

• Mamusia
czesc Wiedzmy 🙂
zaproszenie spoko Zoltri - może sama też tekie sobie wydrukuje 🙂 tylko co robisz z kopertami? bo ja nie mam pojęcia gdzie takie kupić.. a może wydrukuje zarys twarzy Rozalki to by było fajne bo ta wstążeczka mi nie pasuje 🙂 a tak będzie i skromnie i tradycyjnie. Bo Niebo super te wasze zaproszenia na ślub i łatwo wysyłalne:laugh: :laugh: my na ślub mieliśmy dwa rodzaje - takie tradycyjne zwykłe dla starszych ludzi a dla znajomych ziomków, kuzynostwa takie śmieszne z żabkami zainteresowani wiedzieli o co chodzi 🙂
no u nas w nocy padało a dzień będzie może troszkę lepszy.
miłego dnia wszystkim
kurde też chce czarne lakierki dla Rozalki 🙂