Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niebus..ale ten Twoj Tymus cudny we wodzie... Ja chyba tez rozgladne sie za basenem dla So!
A tak a propos co napisalas...to moj maz nie jest hiszpanem,jest Argentyczykiem. Masz racje jesli chodzi o Hiszpanow, bo wiekszosc z nich maja zle przyklady z domu i sa typu macho tzn.nic nie robic i wymagac. Ale Mariano naprawde nie jest taki i wcale nie mam ochoty go bronic. On bardzo duzo robi w domu,pomaga mi itd...ale czasami jak cos palnie,to normalnie szok... Potrafi bardzo mnie zranic i ostatnio wlasnie ma takie dziwne reakcje... jakies ostatnie dwa miesiace.Nie wiem co nie styka.

• Mamusia
Paulus nie jestem wyrocznia i mam nadzieje,ze to tylko teraz cos mu dolega( faceci bywaja zazdrosni,bo teraz najwiecej uwagi poswiecasz dziecku) , twoje szczescie jest najwazniejsze i skoro ciebie rani takimi tekstami to cos nie jest ok 🤨 poza tym to nie twoja wina,ze So spadla waga, bez przesady! ake zastanow sie dobrze z tym drugim bobo czy oby nie za szybko....

Auri szukam skoczka 🙂 musi szalec 🙂

• Mamusia
niebo napisał:
Auri znalazlam ten all in 1 smart trike w mothercare za 109 funciakow i chcialabym go kupic, powiedz ile kosztuje transport do pl - jakbys mogla to sprawdzic . na e-bayu tego nie widze 😞

jak cos to mozna przewozami tutaj wile firm jest otwartych ja wysylalam paczke 15 kg za £20

wiec wiecej nie bedzie warzyl czyli 20 funciakow gora 30

• Mamusia
bombowo wyglada!!! czad!

sluchaj a jestes w stanie mi to kupic i wysłac? mam konto walutowe wiec moglabym przelac na twoje funty czy euro jak wolisz to tez na polskie..??? wiesz wujas obiecal dla Tymo i jest teraz z kasa wiec chce to zalatwic 🙂 a on sam jakby mial to tam kupowac to sie nie doczekam 🤨