Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 ja zaraz po slubie kupiłam mikser Zelmera z wszystkimi pierdółkami - raz że dla dzieciaka się przyda a dwa że ja żyć bez miksera w domu nie potrafię 😉 http://www.allegro.pl/item806259220_mikser_zelmer_robi_381_61_ecru_8_czesci.html

podobno teraz są słabsze ale moja mama i ciotki to mają takie nawet 20to lenie i działają jakoś 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GOŚ NA RZECZYWIŚCIE MAŁO TROSZKĘ WIDAĆ,WIDAĆ,ŻE JEST 🙂 🙂W DOMKU ZROBISZ ŁADNIEJSZE I WIĘKSZE TO POKAŻESZ 🙂A Z ZUPKĘ SŁODKO,A JAKA ZADOWOLONA 🙃
GOŚ A POWIEDZ PŁAKAŁA PRZY KOLCZYKACH???

MI PRZYSZŁA WŁASNIE PINESKI TA SUKIENKA Z SANDAŁKAMI CO ZAMAWIAŁAM I POWIEM WAM,ŻE JAK ZA 12 TO JEST PRZEPIĘKNA I BUCIKI CUDO I TAKIE WIĘKSZE SĄ,ALE JESTEM ZADOWOLONA 🙂

• Mamusia
a ja wlasnie rozlalam tyma mleko na siebie i na kuchnie...bo myslalam,ze zakrecone i zamieszac chcialam 🤢 a kilka dni temu kawa na scianie wyladowala przy schodzeniu po schodach...zabraklo 3 reki 🙃
mleko czuje az na twarzy:laugh:

gos super dama w kolczykach! i jej zupka jak szczesliwa!

• Mamusia
kurde co to za zupa z minki Olivki wynika że przepyszna 🙂 - a jak tam Goś - nie wymiotuje tym Mała? hihi w nawet tak mało widocznych kolczykach wygląda pięknie

🙂 oj Beatka ja ciągle chodzę oblana mlekiem.... jak mi nie wyleje się z piersi to mnie ktoś obrzyga... i wiecie - przyzwyczaiłam się

• Mamusia
hehehe niebo czesto tak zrobie ze mleko na mnie

Gos mala wspaniala jest!!!!

Mowicie ze pruszy no to do pl biore nowe buciory kupilam w sobote za 14 funciakow takie do latania wygodne i moj styl nie elegancki heheh
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Footwear/fur-snugg-boot/8036&resultsPerPage=100&attrList=Dept,brand

a w tych bylam na halloween
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Footwear/Platform-Pull-On-Boot/6584&resultsPerPage=100&attrList=Dept,brand

• Mamusia
JA MLEKIEM TO BYMWAM OBRZYGANA 🙂:P DOKRĘCAĆ DOKRĘCAM RACZEJ,ALE CZASAMI JAK POTRZEPIĘ I PUSZCZĘ SMOKA TO TAKI POLECI I POTEM FAJNIE TE PLAMKI WYGLĄDAJĄ NA CHACIE JAK WIECIE OD CZEGO:P :P :P :laugh:

ZOLTRI TAKIE SEKSOWNE TE BUCIORY 🙃 A ŚNIEGOWCE TO WŁAŚNIE BARDZIEJ MÓJ STYL 🙂

KURDĘ,ŻE U NAS NIE MA TEGO SKLEPU CO TAM WLEZĘ NA TĄ STRONĘ TO MI SIĘ COŚ SPODOBA I FAJNE CENY TAM SĄ,BO TANIOCHA,JAKIE SUPER TE RĘKAWICZKI Z CEKINAMI:P :P I TYLKO 2 FUNCIAKI,ZOLTRI PRZYJEŹDZAM DO CIEBIE NA ZAKUPY 🙃

• Mamusia
a sciany zostaja upackane,bo jak tymo zacznie podpierac sie o sciany to wszedzie beda lapki- wiec nie malujemy a mielissmy odswiezyc.

teraz probuje zjesc komputer..je juz wszystko, wszystko chwyta i mietoli w rekach, musze uwazac,bo ostatnio sciagnal podkladke do jedzenia z kubkiem po kawie...czad! 🤪

• Mamusia
kurcze moj tymo tez sie nie nudzi- albo szaleje na macie- doslownie kula sie i sciaga zabawki albo w lezaczku z łukiem 🙂 ja moge wszystko zrobic...czasem marudzi ale wg mnie to grzeczny chlopiec, nie ma choroby recznej 🙂

sos zrobiony, teraz tylko makaron i juz 🙂 a jutro kotleciki z mielonego indyka, bo mielonego 0,5kg kupilam i czesc do spagetti a czesc na małe kulki kotlecikowe.
Anulka dalabys rade w obcasach, na poczatek niskie a pozniej powoli wyzsze, my babki mamy we krwi chodzenie na obcasach 🙂

• Mamusia
NO I JA UWAŻAM,ŻE MAM GRZECZNE DZIECKO,PRZEWAŻNIE WSZYSCY NARZEKAJĄ NA DZIECI MAŁE,ŻE PRZERĄBANE,ŻE NIC NIE DA SIĘ PRZY NICH ZROBIĆ ITP,JA TAK NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ,WIADOMO MA CZASAMI DNI,ŻE MARUDZI,ALE TO RACZEJ RZADKO 🙂

NO JA MAM BOTKI NA TAKICH KILKU CENTYMETROWYCH OBCASACH I W NICH CHODZĘ TERAZ,ALE ONE SĄ NA GRUBYM OBCASIE,A NA TAKIEJ SZPILI TO BYM 5 KROKÓW ZROBIŁA:P

• Mamusia
niebo te kozaki sa zarabiscie ygodne ..idealnie dopasowane do moich grubych lydek :P:P:P:P

no tu jest masa za kolana ale mi raczej jakos sie nie usmiechaja moje

mlody na macie szaleje i muzyczke sobie przelancza

anula dalabys rade ja z 2lata na takich nie chodzilam i jakos ledwo co chodzaca sie nie zabilam heheh

• Mamusia
hmmm no to wychodzę na narzekacza - ale moja dzidzia długo w miejscu nie usiedzi (oczywiście z zabawkami) zaraz ją wszystko nudzi - nie jest tak że spędzam z nią dzień na rękach, nooo ale mam okres to ponarzekać mogę 🙂
ja kocham szpilki ale nie gdy mam w perspektywie noszenie mojego klocka... więc tylko na wyjścia bez dziecka

• Mamusia
KURDĘ A VANESSKA JAKIEGOŚ KATARU DOSTAŁA I KASZLE 😞 😞I CHYBA Z NIĄ JUTRO PODEJDĘ DO LEKARZA 😞WOGÓLE WCZEŚNIEJ SPAŁA 3 GODZINY I TERAZ ZNOWU ŚPI 🤢

JESSICA JUŻ TRZECI TYDZIEŃ KASZLE,JA ZWARIUJĘ 😞

ZRESZTĄ MNIE TEŻ JUŻ DRUGI TYDZIEŃ KASZEL MĘCZY I JAK TU DZIECKO MA BYĆ ZDROWE.

• Mamusia
Hej babeczki 🙂
I u Nas juz pruszy 😞 Tak wiało że nawet nam się z domu wyjśc nie chciało i nigdzie nie poszliśmy :P Poprasowałam zrobiłam 2 prania i tyle 🙂

Nasz maly ostatnio większość czasu spędza na kocu na podłodze ze swoimi zabawkami kręci się w kółko z plecków na brzuch i z brzucha na plecy 🙂

Jak ten czas zleciał już dzisiaj 5 miesięcy !!!!!!

Kwiatek dla Vanesski - w spół-urodzinowy :laugh: :laugh: :laugh: