Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ZOLTRI NO TO LADA DZIEŃ BĘDZIE KOLEJNY CZERWCOWY URWISEK Z KIEŁKAMI:laugh:

NIEBO CO TY GADASZ,TYMUŚ I TE JEGO PIĘKNE OCZKA JAK DZIEWCZYNKA!!!:P :P :P

CO DO KOCYKA TO JA JAKOŚ KURDĘ NIE MOGĘ SIE PRZEKONAĆ DO TAKICH PSTROKATYCH:P :P :P ZA DUŻO JAK DLA MNIE TYCH APLIKACJI I KOLORÓW WOLAŁABYM TAKI

http://www.allegro.pl/item797959265_duzy_cieply_kocyk_akrylowy_80x110_wytlaczany_n.html#gallery

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
RENI NO TO MASZ ZAPIERDZIEL NA 102 🤪 ALE JA TEŻ BYM TAK CHCIAŁA CZASAMI BO TAK TO NIC NIE MUSZĘ 😞NIE MUSZE SIĘ SPIESZYĆ,NIE MUSZĘ SPRZĄTAĆ JAK MI SIĘ NIE CHCE,NIE MUSZĘ GOTOWAĆ BO PIZZE ZAMÓWIĘ I TO MNIE TROSZKĘ MĘCZY BO NIE MAM ŻADNYCH CELI,A JA LUBIĘ MIEĆ CEL I NA COŚ CZEKAĆ NAPRZYKŁAD 🤢

BHRKA JA MOGĘ ROZALCE TAKIE SZTUCZNE WAMPIRKI PODESŁAĆ:P :P :laugh: :laugh: :laugh:

NIEBO NO I MOJA OSTATNIA SUGESTIA EWENTUALNIE TEN TURKUS-ZIELEŃ DO WÓZIA BY PASOWAŁA 🙂

http://www.allegro.pl/item784171261_kocyk_akrylowy_f_bobas_80x110_piekne_aplikacje.html#gallery

• Mamusia
🙂 super Etanek 🙂 aż Rozalka wstawia jęzorek z radości do kolegi 🙂

Anulka jakiego koloru byś kupiła rajstopki do tej kreacji złoto fioletowej? bo sama nie wiem [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PA280019.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
nie wiem sama..jest mi w sumie obojetne jaki kolor oby nie dziewczecy, bo i tak idzie do srodka spiworku na przykrycie nozek,wrrr...

Reni szaleje 🙂
a ja nakarmilam malego i chcialam z nim na spacer wyjsc a on zasnał w łóżeczku..to poogladam sobie tv , zrobie szybki make-up i jak sie niuniek obudzi to smigniemy na troche, moze do tego biura parafialnego sie przejde- otwarte 16-18 wiec akurat.

Ethan mały- chyba wielki Auri! ale on sie robi ciacho!ty chyba te babki to pozabijasz 😉

• Mamusia
ZOLTRI A SKĄD WIESZ,ŻE TEŻ O TYM WCZORAJ MYŚLAŁAM,ŻE W ŚRODĘ BYŚMY MOGŁY SIĘ SPOTAKĆ:P :P :P NO Ł MA WOLNE WIĘC NIE MA PROBLEMU MÓGŁBY PO WAS PODJECHAĆ NAWET 🙂NO ALE KURCZĘ JAKBYŚMY TO ZROBILI BO JAK CHCEMY JAKĄŚ FLASZECZKĘ:P :P :P TO CO???

BHRKA JA BYM KUPIŁA KREMOWE RAJSTOPKI 🙂

NIEBO TEN KOCYK POSŁUŻY CI NA LATA UWIEŻ MI JA MAM JUŻ 7 LAT PO JESSI I NADAL JAK NÓWKA,WIĘC LEPIEJ KUPIĆ JAKIŚ UNIWERSALNY,PRZEMYŚL 🙂

JAK SIĘ OBŻARŁAM WPIERDZIELIŁAM 2 TORTILLE ☺️ NO A POTEM 8 DYSZEK PRAWIE NA WADZE 🥴
PYSZNE BYŁY TYLKO DO DUPY SIĘ ZWIJAJĄ I WSZYSTKO WYCIEKA,A PRZECIEZ NA CHCIE NIE BĘDĘ SOBIE W FOLIĘ ZAWIJAŁA 😉

• Mamusia
ANULKA MYSLE DO PRZODU HEHEHE NO FLASZECZKE CHYBA WE DWI BO PRZY DZIECIACH KTOS MUSI BYC TRZEZWY HEHEHE

BHRKA JEZELI DOSTALABY ZLOTE BYLOBY PIEKNIE CHOCIAZBY ZLEWALYBY SIE Z BUCIKAMMI:p:pp:p:p

NIEBO POZABIJAM JE HEHEH ZART A NIECH KORZYSTA

ZDJECIA POWIEKSZAJA HEHE

JA MAM TAKI WILKI AKRYLOWY KUPILAM TUTAJ ZA 10FUNTOW ale jest cudny i cieply wiec prawie nie uzywany

• Mamusia
kolor ecru wybrałabym dla Rozalki 🙂

Anulka masz racje przyda sie na lata...
a ja obzarłam sie spagetti wiec witaj w klubie:P

przestalam karmic i cycki jakies nie teges...ale ciesze sie,ze choc te 4 miesiace karmiłam, Tymo dostal najwazniejsze. a cyce sie poprawi 😉

• Mamusia
CO TO JEDNA FLASZECZKA:P :P :P DOBRA JUŻ NIC GŁUPIEGO NIE PISZĘ BO JESZCZE PRZECZYTYTAJĄ NIECHCIANE ISTOTY:P :P

MYŚLĘ BHRKA,ŻE WŁAŚNIE ECRU TEŻ TAKIE MIAŁAM NA MYŚLI,ALE NAPISAŁAM KREMOWE 🙂

NIEBO KUPUJ TEN WYTŁACZANY JEST PRZEPIĘKNY I BĘDZIE RÓSŁ RAZE Z TYMKIEM:P

• Mamusia
rety a co ja mam powiedzieć - ja miałam zawsze rozmiar biustu duże D, a teraz to nie mam pojęcia jakie mam 🤢 z moich biustonoszy starych wszystkie są takie ciasnawe... no i jak mam mleko w nich to są cycki jak z playboya ale w niektóre dni jak jak mała je dopadnie to czuje się jak Indianka z piersiami naleśnikami do pempka totalnie aseksualna... 🤢 - podobno cuda robią pompki ale pompować to mi sie jakoś nie chce - choć w końcu trzeba zacząć

no chyba takie ecru - kremowe może jakieś znajde, na łżote Auri to nawet nie licze 🙂 ale jak by byly... no i też musiały by być tylko ze złotą nitką i to taką bladziutką bo buciki są bladozłote

• Mamusia
Anulka gdybym nie karmila to tez by mi sie nie zmienily wiec lepiej nic nie mow,bo cie zlinczuje :evil: :evil:

Auri moje sa niby juz ten sam nr co przed czyli 75D ale nie sa juz te same d, "wylewaja"sie z mojego staniczka z przed ciazy. musze kupic inny kształt miseczki 😞 jakis bardziej trzymajacy cyc...ale dla dziecka poswiecic mozna wszystko. jeszcze pokarmie drugie dziecko i zrobie podnoszenie cycow, boli ale warto.