Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niunia smacznie idzie spac 🙂 my chyba tez 27 zrobimy.
tymo zasnal w lezaczku, jak wroci M to bedzie kapiu kapiu , papu i lulu.
wlasnie w tvn wiadomosciach podawali jak facet przez telefon uratowal 3tygodniowe dziecko, matka zadzwonila pod 112 i placze,ze nie oddycha...kazal jej robic sztuczne oddychanie- mowil jak ma je zrobic...dziecko odzyskalo przytomnosc zanim przyjechala karetka.

• Mamusia
a u nas petardy dzisiaj tragedia pies szalu dostaje u mamy....jakies ich glupie swieto ja nie swietuje bo z pacanami nie ma co @:P:P:P:P

niebo i wlasnie wtedy potrzeban jest trzezwosc umyslu matki...dobrze z emiedzy innymi pamietam cala pierwsza pomoc bylam najlepsza ale wiadomo w awaryjmuch sytuacjach cala wiedza zanika

chodz mam nadzieje ze nigdy nie bede musial niko udzielac...chodz raz przy ataku padaczki bylam i dziekuje widzialm jak sinieja usta i cala ta piana naszczescie podbiegl strazak i przewrocil znajomego na book bo o tym nie wiedzialam ale pod glowe podlozylam bluze oczywiscie nic do ust nie wkladalam ...koles na drugi dzien mial tak pogryziony jezyk i w pierwszych miniutach swiadomosci nie wiedzial jaki dzien i data

• Mamusia
JA NIE WIEM JAKBYM ZAREAGOWAŁA JAKBY NIE DAJ BOŻE COŚ 🥴

ZOLTRI TEŻ KIEDYŚ "RATOWAŁAM"KOBIETĘ Z PADACZKĄ,MIAŁAM MOŻE Z 15 LAT JAK WRACAŁAM ZE SZKOŁY I SZOK TO BYŁ DLA MNIE WIELKI NASZCZĘŚCIE PODESZŁA KOBIETA JESZCZE JAKAŚ I WE DWIE JEJ POMAGAŁYŚMY,JA PIERWSZE CO TO PO KARETKĘ DZWONIŁAM,JAK WALNĘŁA TO CAŁA SIĘ POOBDZIERAŁA A JA CAŁE RĘCE W KRWI MIAŁAM OD NIEJ POTEM SIĘ TAK SCHIZOWAŁAM CAŁY CZAS BO OBCA OSOBA NIEWIADOMO CZY ZDROWA ITP 😞JA WOGÓLE NIE WIEM CZY BYM POTRAFIŁA KOMUŚ OBCEMU NA ULICY ZROBIĆ USTA USTA 🤢

GOŚ MOJA OSTATNIO MIAŁA SPINKĘ:P :P :P

NO I RADZI SPACERY TO TAK JAK MOJE WYGLĄDAJĄ,NA BAZAR,POTEM DO SAVII PO JESSI DO SZKOŁY 🙃

• Mamusia
robilam segregacje nowych ciuszkow.......i znalazlam nowe body z rozowymi napisami early days kupilam podczas ciazy ...wiec dla Pineski beda biale z rozowym :P:P:P:P

jak cos wynajde moze jeszcze nowe mam na mysli z rozem to dam pinesce...tylko ja chyba musze dokupic druga torbe heheh

• Mamusia
A CZY KTOŚ TU MÓWIŁ,ŻE JA JESTEM NORMALNA:P :P :P :P TRZEBA ŚWIROWAĆ,ŻEBY NIE ZWARIOWAĆ,TRÓJKĄTY W MODZIE HEHEHEHEHEHE ŻART AURI BO SIĘ WYSTRASZYSZ NAS:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

MY OGLĄDAMY GODZINY SZCZYTU,IDĘ DOPASĆ MĘŻA MOŻE JAKIŚ SZCZYT BĘDZIE:P :laugh: :laugh:

CAŁUSKI 😘 😘 😘

• Mamusia
czesc 🙂
my o 5.31 mieliśmy trwałą pobudkę. w nocy 2 razy. jak sie budzi nad ranem to tak gaduli ze ją moi rodzice na parterze słyszą 🙂 teraz zasnęła. a matka z kawka szaleje po necie 😉
muszę dzis ogarnąć chatke, bo gości mamy: najpierw 2 moje kolezanki z dzieciaczkami wpadna w okolicach południa, a potem ok 20tej mamy sąsiadów na kolacyjce. musze jakies sałatki zmajstrować: anulka rzuc mi przepis tej twojej na NK (tej co kathy robiła)
no nic, idę szurnąć łązienkę póki Młoda nyna. kwiat niespodzianka 🙂

• Mamusia
dzień dobry
gratulacje dla Etanka za ząbka i dla zakolczykowanych małych dam.
ja tez chcę już zabka u Hani -bo ona jest nie dozniesienia -tak marudzi nic nie mogę zrobić nawet spac na dworze nie chce.
Wczoraj pod wieczór podałam jej paracetamol -bo myslałm ze buzie sobie wdrapie 😞 .
Jestem wykończona w nocy się kręci i co godzzine wstaje pocyca i dalej zasypia i tak wkółko 🤔

13 grudnia wracam do roboty.
Dostałam nowe stanowisko i kaske i nowe biuro.
to tyle milego dnia 🤪
ząbki wyjdzcie plisss ......