Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 no to super 🙂 zębaty Ethan 🙂
jestem pierwsza nenenenene 🙂 hmmm no właśnie gdzie jest Edi?
a wczoraj wreszcie poszłam do fryzjerki i mi troszkę ożywiła cieniowaniem włosy - i chyba po raz pierwszy od dawna pochwaliła moje włosy(przynajmniej tyle mam z tego siedzenia w domu że chce mi sie używać odżywki 🙂) i wreszcie do H&M się wyrwałam - Anulka przecież tam są czarne lakierki 🙂 i złote buciki były też a ja na necie szukałam... no ale w sumie dobrze bo tam były takie miedziano złote 🙂 - my kupiliśmy wreszcie te kozaczki Młodej, czapki na razie nie bo kapelusz był dodany do płaszcza 🙂 i jeszcze kupiliśmy opaskę z wielkim różowym kwiatem i nie taką na gumce tylko prawdziwą opaskę do włosów - no prawie dobra jest 😉 nawet bez włosów Rozalce pasuje
miłego dnia dziewczyny 😘

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
edithd napisał:
hehehe bhrka, moj post poszedł pierwszy kozo jedna!!!

sabincia-gratuluję biura i stanowiska i wszystkiego. zazdroszcze, bo ja to tylko ochłapy dostaję jak na razie-ch...plan, sala lekcyjna wielkości kibelka...szkoda gadać. ale pierdziele to 😉

hihi Edi - przynajmniej u moderatora masz chody 🙂
a planem i klasą się nie przejmuj - pewnie i mimo wszystko jesteś ulubienicą uczniów 🙂
i w ogóle jak tak można nazwać mnie kozą - no wiesz :P

• Mamusia
HEJKA 🙂

MY OD 7 NA NOGACH I OGLĄDAMY ULĘ 🙂

SABINCIA SUPER,ŻE TAK SIĘ TRAFIŁO,GRATULACJĘ KOCHANA!!!!

NO I DLA MOJEGO ZIĘCIA OGROMNE CAŁUSKI NA PIERWSZEGO ZĘBULKA!!!!! 😘 😘 😘 😘 I KFFIAT 🙂

BHRA JA MAM H&M NAJBLIŻSZY WE WROCKU 70KM ODE MNIE WIĘC NIE JESTEM NA BIEŻĄCO 😞

• Mamusia
hello wiedzmy!
wczoraj pojechalam i jak wrocilam to juz mi sie nie chcialo wlaczac kompa...

Brawo Pudzinek! igielka!

Sabinko gratulacje awansu!

my dzis moze sie popludniu wybierzemy na jakies zakupy, bo potrzebuje nowe staniczki i jakies inne pierdolki... czyli ikea, agd-saturn,rossman, i ciuchy...chyba umre- nie znosze zakupow.

kwiat poranny dla ....

• Mamusia
EDITHD ZAWSZE COŚ JEST NIE TAK,CHYBA NIE MA IDEALNYCH WÓZKÓW 😞 W QUINNY WŁAŚNIE PLUSEM JEST TO SIEDZISKO,ŻE MOŻNA USTAWIĆ PRZODEM W DWÓCH POZYCJACH,A TYŁEM W TRZECH,ALE BUDA BEZNADZIEJNA JAK WIEJE TO MASAKRA JEST,JA MAM JESZCZE TĄ DODATKOWĄ BUDKĘ,ALE TEŻ G...OSŁANIA W SUMIE 🤢

• Mamusia
Cześć słoneczka,
Uzależnionko silniejsze, ale wkońcu mam dzisiaj wiecej luzów w pracy, odkopałam się z papierów choć na chwilke.

Sabcia ogromne gratulacje awansiku 😘 😘 😘 i trzymam kciuki za ząbeczek Hani!!!

Krzesełko Beti zajeb.... super super super!!! Już widze Tymka gruchającego do zabaweczek!!! I do papu!!! Tatuaż też super, ale ja chyba nie zniosła bym tego bólu 😲 cykor jestem 🤪

Auri buziaczek dla Ethana na pierwszą igiełke !!! teraz juz pójdzie z górki!!!

A my cieżką nocke zaliczamy, mały stale się budzi. Chyba kolejny ząbek na hoooryzoncie 🙂 U nas dzisiaj piękna zarąbiście piękna słoneczna ciepła jesień za oknem. Aż mi się tu żali siedzieć. Spacerek z małym dzisiaj murowany 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej babeczki u Nas masakra padamy z P. na ryjki mały w nocy budził się co pół godziny i marudził rano wstał o 7 i do tej pory nie śpi marudzi i marudzi gdzie zawsze o tej godzinie to już się budzi z drzemki. Za pół godziny dam mu butle i idziemy na spacer może w wózku zaśnie 😞 😞

• Mamusia
NO JA JUŻ WSZYSTKO SKROIŁAM DO SAŁATKI WIĘC MAM Z GŁOWY 🙂

MAŁA WŁŚNIE SIĘ OBUDZIŁA.

IZA WSPÓŁCZUJĘ I TOBIE RENI TEŻ TYCH ZĘMBULCÓW 😞 U MNIE WYSZŁY NIE WIEM KIEDY 🤢

A WCZORAJ PINESKA SIĘ UGRYZŁA W PALCA I RYK NA PÓŁ SZKOŁY(BO BYŁYŚMY W TYM CZASIE PO JESSI) 🙃

• Mamusia
wiesz ja jakos nie narzekam na ta bude, zdala egzamin u mnie na osiedlu a tu pizdzi non stop! bo na wzgorzu osiedle i do tego odsloniete, zero drzew i pola... a anulka zawsze narzeka 🙃 maly jest otulony spiworem i ma osłone a jak zasune bude do konca to nie widze tymka,bo jest schowany.

krzeselko jednak to,bo zapewne tymo dlugo w nim nie posiedzi ale dla drugiego bedzie,bo ta wkladka redukcyjna pozwala na ulozenie maluszka.

• Mamusia
dzindoberek!!!!!

Sabinka gratulacjon i dla Hani szybkiego zabka!!!

REni jak zawsze znajdziesz czas....tatuaz boli trylko minute pozniej juz nie czujesz:P:P:P

Beti krzeselko git...no i jednak to!!!!

Anulka nie zapomne dzisiaj jade po te buciki!!!!

Bhrka nie szalej tak z zakupami a Edith pelne wspolczucie za szkole!!!

Mlody zjadl sniadanko ...jak widzi ze sobie platki przynosze to juz sie upomina o swoje no i njego kaszka leci lyzeczka...a teraz kloca cisnie:P:P:Pjego kielek taki maciupki ale wustaje jeden rozek hehehehe no i on pokochal ta zabawke chicco!!!

• Mamusia
wow Ethan - szalejesz 🙂 2 zęby - ja się jeszcze raz pytam - czy ktoś nie widział ząbków Rozalki :laugh: :laugh: Anulka - tylko nie chodzi mi o sztuczną wampirzą szczękę :laugh: :laugh: :laugh:
z drugiej strony to w sumie normalne i dobre e nie ma ząbków bo by mnie mocniej gryzła w sutki 😉 a poza tym to nie je za bardzo niczego poza piersią więc normalne że jej się wyklują później

hmmm Zoltri jaka szkoda że nie mam nikogo w rodzinie kogo była bym kopią - taka fajowa ciotka by była :laugh: .. a z drugiej strony to zawsze chciałam mieć bliźniaczkę ... a moje siostry bliźniaczki to czasami by się chciały pozabijać ... a jak mają koleżanki też parę bliźniaczek i tamte są do siebie podobne i jeszcze podkreślają to strojem to z niesmakiem mówią na nie "klony" hihi:laugh: