Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tak to jest z tego sliskiego materialu http://www.jdsports.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Product_10151_10551_12218_242345_-1_junior

rozowych ze zlotym nie widzialam to jest nowa kolekcja moj brat ma taki sam hehe

w sklepie sa inne tez zajebiaste rozowe

funt jest po 5zl jakos

• Mamusia
Witajcie kochane mamuski.
Witamy cie Gosiu -my tez jeździmy z tyłu.
Zosiu nasze procenty tez idą dla Kamilci wszystkim moim znajomym i rodzinie podam nr konta i w zakładzie pracy powieszę kartkę a ludzi u mnie 200 pracuje :P i bede przekonywac. Wy kochane zakupowe szaleństwo a ja mat bud kupuje bo zaczynamy remoncik w naszym nowym m.
Kwiatulec dla Vaneski , potem dla Radzi.
Hanka grzeczna i juz spi.

• Mamusia
NO WŁAŚNIE U WAS TROCHĘ PEWNIE SIĘ INACZEJ WYDAJE BO SIĘ NIE PRZELICZA.WIEM JAK BYŁAM WE WŁOSZECH I POWIEDZMY MIAŁAM W PORTFELU 200 EURO I MIAŁAM NA COŚ DAĆ 30 TO SOBIE ZAWSZE TAK MYŚLAŁAM JAKBYM MIAŁA W PL 200ZŁ I WYDAŁA 30 TO CZŁOWIEKOWI NIE BYŁO TAK ŻAL,A JAK SIĘ PRZELICZYŁO TO DUŻO 🤢

• Mamusia
200 pampersow za 18 funciakow zakupione -kupuje 3 te zielone z aloesem sa lepsze od newborn i tansze no i na upal ciensze...chodz i tak to nie pomoze...no i kupie jeszcze sbie husteczki bo podwoja paka huggies kosztuje £1.26 wiec nie oplaca mi sie w pl a tak to wrzuce w samochod i brum brum hehehe

• Mamusia
Hej słoneczka 🙂 U Nas wszystko dobrze 🙂 W sobotę chrzściliśmy małego 🙂 Mi do tego wszystkiego doszło jeszcze 2 tygodnie praktyk w sanatorium nie mam juz na nic sił, jutro jadę na przymiarkę sukni slubnej i obrączki juz do odbioru 🙂 Tyle tego na głowie, że ledwo pamiętam co trzeba robić! Mały wazy juz 6 kilo ale długi jest więc nie widac tych kilosków je co 4 godzinki więc jakoś wyrabiamy. Wybaczcie moja nieobecność na brzuszku ale po prostu jak tylko mam czas to staram sie go spędzać z małym chodź i tak mam wyrzuty sumienia, że tyle muszę robić a dla niego czasu mam tak mało 😞 😞 do ostatneg wąku to my mamy jeszcze pampersy 2 🙂 a husteczki huggies są fajnie mokre :P:P:P Pozdrawiamy wszystkie maluszki 🙂 🙂 A i pojawiaja się pierwsze usmiechy dzisiaj nasze kochanie usmiechało się o 4 rano jak go przewinęłam zmieniłam śpioszki bo sie spocił i poszewkę na poduszeczkę ja mu daję butelkę a on taki usmiech od ucha do ucha 🙂 🙂 🙂 Niesamowite uczucie 🙂

• Mamusia
GOSIU, 3MALISMY KCIUKI ZA SZCZESLIWA PODROZ 😘

ZOSIU, NA MNIE TEZ MOZESZ LICZYC 😘 JA TAK STRZELILAM Z TYM CZASEM POTRZEBNYM NA REHABILITACJE, NIE WIADOMO JAK TO BEDZIE, CZAS POKAZE NO I OCZYWISCIE CWICZENIA, CWICZENIA, CWICZENIA 🤨

ANULA, JA Z MOIM KUBA PRZECHODZE TO SAMO. ALE WLASNIE TAK JAK MOWISZ- TE NASZE STARSZAKI PROBUJA ZWROCIC NA SIEBIE UWAGE. JA JAK PRZYTULE JASIA, TO ZARAZ KUBA MOWI"A MNIE NIE PRZYTULISZ? JUZ MNIE NIE KOCHASZ?", ALBO JAK JAS SIE ZACZAL USMIECHAC I KUBA SLYSZAL MOJA RADOSC TO ZWROCIL MI UWAGE MOWIAC:" JA TEZ SIE USMIECHAM, A TAK NIE REAGUJESZ ZYWIOLOWO " (

czesc wiedzmy moje kochane

mala w dzien nic nie spi mi 🤪 doslownie wlatuje na nk i wbijam zdjecia do galerii na szybkiego 🤪 jestem w trakcie przeprowadzki 🤪 tyle na glowie a w sobote idziemy na wesele

mialam stan zapalny piersi jestem na antybiotyku... 🤨 😞 na szczescie zastoj mala mi wsysala 🤪
tesknie i pozdrawiam wszystkie zycie jak na psidzie doslownie 🤨

• Mamusia
kathy biedulko 😘 😘 😘 😘

sabincia teraz sie zacznie 🙂 ja nadal jestem w trakcie urzadzania..

veli miala problem z netem i dlatego nie pisala, Veli pozdrowka dla Was!

Olcia jest przebojowa! 🤪

ide spac, jestem dzis padnieta, jakos za duzo biore na siebie i jestem zdechła.

Izus super,ze juz wszystko gotowe! teraz juz tylko Mendelson...zazdroszcze!

buziaki dla Was na spokojne sny!

• Mamusia
cześć Dziewczyny 🙂
no a ja idę na szczepienie dzisiaj, muszę przy okazji napisać sobie na kartce wszystkie pytania które chce zadać 🙂
i zamieniłam się w totalną fabrykę mleka, rano dadłam to które zostało po odciąganiu wieczornym a rańsze w całości odciągnęłam i było grubo ponad 300ml! znalazłam takie butelki na allegro kupuje i mroże 🙂
a wczoraj złapała mnie depresja zupełna i nie potrafiłam przestać płakać hormony hormony + głupi pomysł Grzesia żeby oglądnąć A.I. Sztuczna Inteligencja 😞 masakra, a mówiłam że chce głupią komedie... teraz mi obiecał Grześ że tylko komedie i tylko głupie. aż się boję

oj Kathy bidulko 😘 pozostaje mieć nadzieję ze naszym dzieciakom tak świetnie idzie rozwój że wkrótce będą potrafiły same się bawić...

Radzia masz dziecko geniusza 🙂 ja też chce do basenu Oleńki 🙂 - kwiatuszek dla Was

Zoltri dresik jest super dresiarski 🙂 i Pudzianek superowo w nim wygląda, a Anulka nie wiem jak całe dresy ale w Terranovej widziałam kurteczkę ślicznusią różową taką dresiarską i była na 0-3, nie kupiłam jej bo na 0-3 mamy, a to był jeden egzemplaż - wyoglądany - możesz się domyślać jak wyglądał. Ale kosztowała chyba tylko 20zl.
A bliźniakom kupiłam na chrzciny ogrodniczki dzinsowe i moja siostra wczoraj mówiła mi że dostali po 3 pary takich samych!! :laugh: :laugh: :laugh: - to się nazywa ubranko wpadające wszystkim w oko 🙂
miłego dnia dziewczyny

• Mamusia
cześć Dziewczynki!

wpadam tylko na chwilke,gdyż nie wiem ile mam czasu 😞 żałuje że nie moge dłużej z wami posiedzieć!

Zosiu! kaska na rehabilitacje zawsze sie znajdzie wiec jak bedziesz znać numer konta to pisz smiało!znajomości w US zawsze sie przydaja 🙂)Bedzie dobrze!!

Niebo!gdzie TY masz brzuch!!!!Oj, niejedna kobitka chciałaby tak wyglądać po ciązy,a niektóre to nawet przed hehe 🙂)Ja to mam taki flak że szok 😞 ale cóż jeszcze troche, to może mi sie uda zrzucić 🙂)

jak Wy wszystkie takie laski, to na tym zjeździe czarownic chyba ja bede najtłuściejsza mamuśka 🤪 🤪

Buziaczek i kwiatuszek dla Rozalki na szczepienie!!

Kasiu! masz baaardzo pomysłową córcie 🙂

super że Gosia i Olivcia są juz na polskiej ziemi.Buziaczki dla dzielnych dziewczynek!!

co do jazdy z tyłu 😞 Ja również nad tym ubolewam, bo nie chce Jasia zostawiać samego z tyłu i przez to sama nigdzie sie nie ruszam. Powoli zaczyna mnie to wkurzać bo czuje sie uziemiona. My nie możemy zainstalowac fotelika z przodu gdyż amy za krótkie pasy i fotelik nie jest stabilny 🙂echhh..może coś sie wymyśli 🤢

aaa..wiecie,że mój Jaś przedwczoraj obrócił sie z brzuszka na plecy. Byłam w szoku on zresztą też. Bo tak buziule rozdziawił że aż sie usmiałam. hehe Niestety wczoraj już nie chciał tego powtórzyć...