Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasenn88, chyba mamy duzo wspolnego 🙂 tez mam pasierbice z tym ze 16-letnia... znamy sie od 8 lat i doskonale wiem co "mamusie" potrafia zrobic własnym dzieciakom- totalny chaos w głowie -dziecko jak pies Pawłowa reaguje na hasło "tata" -> kasa i tyle, smutne to i przykro mi bardzo 😞 na poczatku tez było mi bardzo ciezko w "takim" zwiazku i najchetniej zatłukłabym babe bo strasznie probowała mieszac, ale złapałam wreszcie dystans i nauczyłam sie z tym zyc a jak urodziła sie Livia to wszystko zaczeło toczyc sie normalnym harmonijnym rodzinnym torem 🙂 wiec głowa do gory

sciskam mocno i pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie 🙂

ps.cos bym zjadła, ale nie wiem co 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hmm a co bys chciała zjeśc ja bylam dziś z męzusiem nad morzem i po powrocie zabrał mnie do restauracji 🙂) normalnie wykazał się chłopak 🙂) i była tam rewelacyjna zupa na ostro z mieskiem... A ja od czasu ciąży kocham takie rzeczy raz na jakis czas sobie zjeść 😁 a teraz tylko kompiel i spac bo oczka mi się kleja..

Buziaki dla was :***

i jeszcze Raz Dziekuje Ci za otuche 🙂)

• Mamusia
Witam wszystkie marcowe brzunie! 🙂 Pozwoliłam sobie do Was zajrzeć bo mam termin na 28 lutego więc marcóweczką jak najbardziej mogę być...hehehe 🙂
Poza tym mam już córcię z 3-go marca 2004,fajnie by było mieć teraz synusia np z 1-go marca 🙂
No i muszę przyznać ,że baaaardzo tu u Was apetycznie....aż zgłodniałam 🙂

• Mamusia
Dobry den. U mnie chwilowy zastoj z internetem..

BYlam dzisiaj u leakrza po L4. Poobijam sie jeszcze troszke. Maz zazdrosci 🙂 sesesese Powiedzialam mu ze jak chce to moze zajsc w ciaze i wtedy tez dostanie dodatkowy "urlop" a do tego zostanie milionerem 🙂 jak na razie jeszcze zaden facet nie zgarnal nagrody 🙂

Apropos jedzonka. Jadlyscie kiedys nalesniki w sosie serowym z asparagusem? NIEBO W GEBIE... 🙃

• Mamusia
tez dołączam sie do wszelkiech ostrosci 🙂 podobno nie powinno jesc sie chili itp bo mozna wywołac skurcze, ale na mnie to najwyrazniej nie działa bo przed pierwszym rozwiazaniem chyba przez tydzien byłam na diecie KFC i nic małej nie ruszyło 🙂

pozdrawiam i ide wszamac salse 🙂