Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hmm puste kalorie .. nie ma takich po wszystkich jesteśmy tłuste ... mam załamkeeee nie wogole ;(
ja chce do babciii na wies walnać sie na łące i mieć wszystko gdzies.. czuje sie nędznie i wygladam popadam w kompleksy to jest choreee ...
Przyjedz do polski to pojdziemy do wedla w sopotkowie na wielka kawe z mlekiem czekoladowym i wiśniami i na jeszcze wieksza szarlotke na ciepło z lodami i bita śmietana.. ja chce ciasstaaaaaa a tu nie ma nawet dobrej cukierni bieda z nędza ,.,,

ok wyzaliłam się czas na was...

smacznego obiadu po pracy 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Skoro tak już sobie narzekamy, to powiem Wam, że ja też zaczynam już się czuć grubo. Część dziewczyn przyznaje się do ciąży jak skończy 12 tydzień a ja już nie potrafię ukryć brzuszka. Co będzie dalej? Będę słonicą?
Poza tym pokłóciłam się dziś z mężem. Pierwszy raz od ślubu i źle mi z tym. To była walka wręcz na noże. Niby już się pogodziliśmy, ale co wypłakałam to moje 😞

• Mamusia
czesc dziewczyny,
ja mam podobny problem , tez juz grubo sie czuje i mam spory brzuszek, chyba zostanę niedlugo balonikiem 😞
a mój narzeczony sie cieszy i maca po brzuszku.
Co do kłótni to przez zmaiany nastroju czasem we mnie buzuje , i ostatnio uciekłam mojemu z domu na noc do kolezanki przez to ze na mnie nakrzyczał. Teraz juz tego nie robi .
Anulab -poczekaj do jutra przejdzie mu 🙂

• Mamusia
Anulab84 niechciała bys wiedziec co ja od kwietnia mam z moim ile razy byly sytuacje krytyczne. A teraz to raczej on szuka kłótni niż ja i staram sie nie dac prowokowac przez co mowi od róznycha ale jednym uchem wpada 2 wypada...ja mam 11 tydzien i widze brzuszek i już nic na to nie zrobimy zaloże jaka kolwiek bluzke która przylega do ciala jest od razu widać piłke...

a w "prezęcie" od mojego dostałam bluzke worek 😠

Doti ja tam nic u Ciebie nie widze 🙂)

• Mamusia
>kasenn88 napisał:
Przyjedz do polski to pojdziemy do wedla w sopotkowie na wielka kawe z mlekiem czekoladowym i wiśniami i na jeszcze wieksza szarlotke na ciepło z lodami i bita śmietana.. ja chce ciasstaaaaaa a tu nie ma nawet dobrej cukierni bieda z nędza ,.,,

oj kasenn, ale pocieszyłas mnie ta propozycja, juz sobie zwizualizowałam moj Sopocik kochaniusi (moja firma ma siedzibe w biurach krzywej kamienicy przy Monciaku... ile ja tam kawusi wypiłam a ile pączusiów na siepło wchłonełam, a ten kebabik... aaaaaaa!!!! cholera ze tez niemozna sie tak teleportowac jak w StarTreku :P chyba juz zaczne sie pakowac 🙂)

co do naszych facetow to mojego tez dzis w diabły poslałam, w zasadzie to nie wiem dlaczego ale czy to wazne 😉 "samiec twoj wrog!" 😜

• Mamusia
ohh takk June hehe a ja mieszkalam jeszcze na grottgera to calkiem mialam blisko a męza pod alma poznałam 😁 w lutym by bylo smieszniej 🙂 i w kwietniu ślub a teraz dziidziaa a... paczki z nadzieniem różanym mniammm i tylko z cukrem pudrem hmmmm.. albo gofraa... ja oszaleje jak mnie dzis moj na cos slodkiego nie zabierze 🤢

a doti widzialam tamto zdj moja kuzynka jest wieksza bez ciazy jak tak siedzi wiec daj na luz

• Mamusia
nie nie nic nie rozjaśniałam hehehe a może ty wypilas lampeczke czerwonego wina by ci czerwone krwinki wzrosły i Ci się rozjaśniło 😁D kochana powiem tak wstawie jakies tam jeszcze zdjj to zobaczycie jaki ze mnie pokemon a teraz to wygladam jak dziobak w żóltych okularkach 🙂)

Dziś stwierdzilam jedną rzecz ,że do tego naszego porodu to pół roku zostalo i to wcale nie jest duzo tym bardziej ,że u mnie teraz same okazje będa wiec czas bedzie pedzil jak oszalały ... czyli trzeba kupowac kawtaniki spioszki i rożek i przygotować torbe do porodu bo potem będzie już za mało czasu heheheh ...

samotność w domu szkodzi na głowe

• Mamusia
haha wlasnie zauwazylam ze zmienil sie podpis pod moim suwaczkiem. Chcialabym go zadedykowac Anulab84, kasenn88 i june28: "Macica mamy osiagnela juz prawie wielkosc grejfruta, ktorego w tej chwili z przyjemnoscia rzucilaby w tatusia. Mam 10 tygodni, pozostalo tylko 210 dni"

• Mamusia
aaa... zapomniałam postekac o mojej zmiennosci nastrojow 🙂 wczoraj bym natrzaskała byle komu kto by sie tylko nawinał, a dzis- jestem oazą spokoju i czuje sie bardzo światecznie, tzn. mam wrazenie jakby za tydzien było boze narodzenie... i tu pojawia sie moja nowa teza: wzrost macicy uruchamia proces zanikania mozgu 😉
ale moze to i dobrze bo jakas spokojniejsza sie zrobiłam, nawet maz sie kilka razy pytał czy ze mna wszystko OK, bo jakos nie krzycze? :P