Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wlaśnie oglądalam rodos i zaczynam sie zastanawiac pomiedzy rodos kreta a sycylia ale zaraz obejrze i teneryfe co tam ma 🙂)) kurcze ma byc to suxnione urodzinowe bo we wrzesniu nie opłaca nam sie jechac za duże straty 😞

Wy też nie macie dziś apetytu... mnie az to meczy bo chcial bym coś zjeść ale doslownie na nic nie mam ochoty

• Mamusia
mi ostatnio smakuje tylko sprite 😞 Bardzo "zdrowy" napoj

Sluchaj ja lece na rodos w poniedzialek. oferte wyszukalam na www.travelplanet.pl Poszukaj - maja ciekawe oferty. To taki portal ktory zrzesza rozne biura podrozy (latwiej wyszukac oferty)

klimat na Rodos w pazdzierniku:
http://pogoda.onet.pl/0,10150,1236,1,1,10,miasto_klimat.html

• Mamusia
fajnie ze wybieracie sie w ciepłe miejsca 🙂 ja tak panicznie boje sie latac, ze zapewne dziecko "zostawiłabym" w samolocie 😞 dlatego w tym roku wakacje zaliczylismy juz w maju (Turcja), bo wiedzielismy ze od czerwca bedziemy pracowac nad Groszkiem 🙂
co do propozycji to moze Cypr? Tez odradzam Egipt, Tunezje itp.- kolezanka podczas urlopu w Egipcie 3 dni przelezała w szpitalu pod kroplowka- dopadła ja "zemsta faraona" strasznie to odchorowała.

pozdrawiam 🙂

• Mamusia
wiesz co Kasenn, chyba jestes w ciazy - raz piszesz ze chcesz sie wygrzac a raz ze zwiedzac 🤪 Ja tez bym była za zwiedzaniem bo z małym brzdacem to niestety łatwo nie jest, Livia ma 3 lata i jeszcze za wczesnie na takie edukacyjne wyprawy, tylko sie dziecko meczy podczas biegania i zwiedzania, wiec w najblizszej przyszłosci bede odwiedzac ciepłe plaze z mała dawka zabytkow.