Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Damy rade dziewczyny, kazda z nas musi przez to przejsc... Najwazniejsze zeby malenstwa byly zdrowe...
A co do jedzenia, to roznie bywa. Ja w ciagu dnia jestem istnym odkurzaczem na kukurydze w puszce, a ze slodyczy to tylko galaretka w czekoladzie (musi byc kwasna 😉 ) lub gorzka czekola.
Zmiana pieczywa calkowicie na ciemne, pelnoziarniste- super sprawa. Jak jeszcze dodacie do tego platki z blonnikiem (nawet takie z biedronki pszenno-ryzowe z owocami sa naprawde dobre) to troszke ureguluja nam procesy trawienne. Naprawde goraco polecam.

• Mamusia
jeszcze niestety nie wiem, na ostatnim usg jeszcze nic nie było widać no i muszę czekać do połówkowego...
trzeba uzbroić się w cierpliwość 🙂
a moja dzidia strasznie ruchliwa w czasie badania i coś tak czuje, że nic nie będzie chciała nam pokazać 🙂

---------------------------------------------------------------

• Mamusia
Hej Piękne 😉
Dziś rano myslałam, że umrę i bedę wzywać karetkę. Juz w nocy pobolewał mnie brzuch, ale rano jak wstałam, to dostałam jakiegoś takiego ataku, ze ruszyć sie nie mogłam przez godzinę, a przez kolejną też sie nie ruszałam ze strachu, iż te bóle powrócą. 🤔 Nie wiem co to było.
Podejrzewam moje jelita, bo borykam się z zaparciami od poczatku ciąży (i całe życie). Już myslałam,że to skręt kiszek. Do teraz czuję kłucie po lewej stronie... 😞
Wczoraj wieczorem zjadłam poł paczki takich płatków pełnoziarnistych z błonnikiem i może to tak zadziałało. Czułam jak mi jeździ w jelitach... Mam nadzieję tylko,że sie nie powtórzy juz nigdy i że nie ma to nic wspólnego z dzidzią.
Poza tym witam asiulę - mamy ten sam termin porodu na 15 marca 😆

• Mamusia
a ja i tak zostaje przy moich złych przeczuciach dzwoniłam do mojej babci powiedziałam jej co jest itd . i co mi sie sni co widze .. i niestety cały czas pamietam to co było z moja przyjaciołka i to że ja o tym wiedziałam już predzej .eehh nie moge sie doczekac wizyty a do niej tyle godzin niechce nawet by maz jechał chce byc dzis sama .. i jestem zła na siebie bo z tych nerwow nie wytrzymałam i siegnełam po papierosa fakt spaliłam poł ale to ,że mnie jednak skusiło.nie mam siły pracowac jestem nie znosna szkoda mi chłopaków bo obrywaja za wszystko bo te emocje mnie rozrywaja .

Aniołku dziekuje za piekne słońce 🙂 i wam dziewczyny ,że jesteście.a co do zaparc jabuszka pomagaja na nie 🙂

• Mamusia
kasenn88 musi byc dobrze, te hormony sa okropne, ja dzis mialam przyjemny sen, ale nie z ta osoba co trzeba ....wstalam z taka chandra, ze ten dzien dla mnie moglby nie istniec, chce mi sie plakac , nie chce mi sie z nikim gadac i jeszcze ten sen nie daje mi spokoju...
ogolnie cierpie od paru dni na bezsennosc, krece sie , wierce,przytulam do mojego i chyba mu przeszkadzam...zle mi dzis 😞 😞 😞(: 😞 😞:

• Mamusia
Hej Dziewczyny, co z Wami?
Co to za smutaski? 🥴
Zjedzcie coś dobrego, to Wam sie humor zaraz poprawi 😉
Na mnie to działą, choć wiem o czym piszecie. Ja też czasem mam jakieś takie nerwowe dni i sama nie wiem z jakiego powodu. W zeszłym tygodniu nakręcałam sie tak samo jak Kasenn. Czekałam na piątek na wizyte i miałam różne mysli, łacznie z tymi, ze moze moje dziecko umarło, a ja nawet o tym nie wiem . Na szczescie na wizycie rozwiały sie wszystkie moje niepokoje. Do tego poznałam płeć i zaraz mi sie humorek poprawił. Zatem Kasen nie denerwuj sie i NIE PAL, bo na dupę od nas dostaniesz! Z dzidzią jest wszystko dobrze, a te różne sny i stresy siedzą tylko w naszych głowach i wybujałej wyobraźni. Ściskam Was mocno i zyczę poprawy nastrojów 😘

• Mamusia
ja póki co czuję tylko takie jakby mrowienie ale wiem, że to maluszek....teraz czekam już na takiego porządnego kopniaka

ja dalej nie znam płci, dowiem się na usg połówkowym oczwiście pod warunkiem że dzidzia będzie chciała pokazać 🙂

---------------------------------------------------------------