Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Marys nie ominęło. Ja bywam strasznie nerwowa, poza tym wyglądam jak słonica, mam straszne kompleksy, których przed ciążą nie miałam... Ale przychodzę tu i widzę, że takich jak ja jest więcej. Że nie tylko ja tyję, że nie tylko mi coś dolega... Heh, jakoś tak lżej, że komuś też czasem źle 😉

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam!
My po USG połówkowym 🤪 Mały jest zdrowy jak ryba i rośnie jak na drożdżach :laugh:
wymiary: 22cm długości
waga : 450 g 🤪

Żołądek na swoim miejscu, serduszko równo bije, kości wykształcone, mózg dobrze rozwinięty. Także jestem szczęśliwa jak skowronek, wczoraj jak wróciłam od lekarza to mogłam góry przenosić 🙃

• Mamusia
czesc mamcie

ja jestem nie wyspana dostałam taka młucnie w nocy że nie mogłam znależć pozycji do spania do tego wlączyła sie akcja łazienka ahhh..:P

:laugh: ale mnie boliii ja nie wiem co on tam robi 🙂) chyba bedzie jakimś bokserem albo piłkażem.. a może po prostu uczy sie anglezować na jajnikach 🙂)

a i zatwardzenie zmora od poczatku przeziebienia,
dobrze że lepiej sie czuje i mam bardzo dobry humor bo bylo by kiepsko.

dostałam przepiekne kwiaty cały ogromny bukiet gozdzików jak pachnie w domu , moj maz wie jak przepraszac 🙂)

wiem od czego mam zgage od pierniczków na wage i juz ich nie jem

• Mamusia
cześć kochane! ale u mnie piękny dzień idę zaraz na spacerek a co tam :P wczoraj miałam 17stopni więc też się wyspacerowałam na całego. A mój szkrabek też boksuje tak strasznie aż to dziwne że takie coś małe ma tyle siły ! chyba się podał na mamusie bo mamusia też bitny kokot jak to z reguły na Ślązaczkę przystało 😆

• Mamusia
no nie no ja dostaje od czasu do czasu z ale zawsze po tym jak moj narozrabia ale ten jest hmmm 😁

a u nas pogoda do bani nie chce mi sie z domu wychodzic 🙂
a własnie sikorke mam na balkonie 🙂) ide jej chleba rozkruszyc

no nakarmiona 🙂

uwielbiam obecnie wedzone kawanosy i dodatkowo suszone mniamii ten smak jest idealny na ta chwile

• Mamusia
dziewczyny a jak wasze miednice i bioderka ? 🙂 bo mi ta sie kosci rozchodza ze musialam ostatnio szersze w bioderkach spodnie kupic, najgorzej jest w nocy- moj maz jest przerazony jak obracam sie z boku na bok tak mi kosci strzelaja... no i ten bol az spac nie moge 😞 musze zglosic to lekarzowi przy nastepnej wizycie bo jak tak dalej pojdzie to mi wszystko z zawiasow powypada do marca 🤪 w pierwszej ciazy az tak nie mialam- moze w kolejnych ciazach to normalne...

• Mamusia
czesc brzuchatki
bylam na krzywej po obciazeniu glukożę , nie bylo źle nawet przeżylam :laugh: ,jutro znowu biegne po wyniczki .

Kasenn niech ten tój mąz już nie rozrabia , bo zbankrutuje 😉, ja dostalam ostatnio różyczki po usg polówkowym , choć mój mąz powiedział że to nie ma zwiazku , chciał mi po prostu zrobic przyjemnośc i udalo mu się .

kupiłam znowu ciuszki dla malutkiej , body , kaftanik i sweterek , jeszcze tyle czasu 4 mc , jak tak bedę kupowac co mi sie podoba to na koniec duża szafa sie przyda :laugh: ,

na obiad miał być kapuśniak bo tak narobiłyscie mi ochoty , ale w końcu kupilam sznycle i indyka i muszę cos z tego wymyśleć

• Mamusia
june -bioderka to sie mi poszeżyły też kupilam sobie spodnie ciazowe u góry na gumkę , bardzo wygdne nie uwierajace w brzusio i tym samym maleństwo .Ale kosci mi nie strzykają jak tobie , moze na razie ...? nie lubie nocy , nie mogę spać strasznie sie krecę , nie mogę znależć odpowiedniej pozy do snu , moze cos poradzicie ?

zjadlam cale opakowanie śledzi , to wszytko przez tą glukozę wyglodniała do 11 byłam.

• Mamusia
czesc brzucholki a ja wlasnie wlozylam do piekarnika Wasze slynne ciasto i zobaczymy czy dobre 🙂 a co do bolu w czasie snu to ja tez mam problemy przewracam sie z boku na bok ale jeszcze nic nie strzyka 🙂 Ja kupilam sobie ta boduszke dla kobiet w ciazy i troszke lepiej jest czasem nawet cala noc przespie 🙂