Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zawsze to jakieś pocieszenie 😆 chyba idę spać to szybciej minie(mam nadzieję że jutro już o niej zapomnę) 😉

A jeśli chodzi o mojego brzdąca to raz przez np dwa dni jest dla mamusi wyrozumiały i tak lekko się rusza a raz znowu przez dwa dni następne kopie jak oszalały o cóż mu chodzi ?? a wiem może przez dwa dni wciela się w swojego grzecznego tatusia a później znów w rozbrykaną mamuśkę :laugh: też tak macie??

• Mamusia
Dzień doberek 🙂 a co to za leniuchowanie ? :P nie no żartuję należy wam się. To oczywiście ja też trzymam kciuki aby się udało i czekam z niecierpliwością na wynik zdarzeń :laugh: Choć dziś nie jest za oknem za ciekawie to życzę wszystkim brzuchalkom udanego weekendu.
Ja zamierzam dziś murzynka piec więc będę się objadać na całego :P

• Mamusia
witam w słoneczny sobotni poranek , u mnie pogoda ladna 🙂 ,tej nocy nie wytrzymałam tak mnie ssało ze musialam wstac i sie najeść potem dzidzia sie uspokoiła i poszła grzecznie spać :P , Moni pieczesz murzynka -super ale bedzie wyżerka ....Ja jutro idę na urodziny taty to tez się połakomię na coś dobrego

Kasenn jak po imprezie ?

• Mamusia
jedno dobre zapas jedzonka na caly dzionek.Ja tezod 7 nie śpie bo dopadł mnie straszny glod, i tak sobie siedzę zbieram siły aby wyjśc po zakupy ,mąż pojechał na sesje fotograficzną ( bo w końcu pogoda)zabrał psa i w domu spokój .dzidzka czasem daje znać o sobie i bardzo mnie to cieszy , rusza sie i rusza a jak zawoląm Elizę zeby poczula ruchy to ta mala sie od razu uspokaja -moze boi sie starszej siostry?

• Mamusia
:laugh: pewnie tak większość ma, natomiast ja dość się pilnuję, dość to znaczy od godziny 20 już nic nie jem choćbym się obudziła nie wiem jak głodna to nie jem i koniec! basta! 😉 a w ciągu dnia to raczej się najadam małą ilością jedzenia mało ale częto, i nawet jak oczy widzą i chcą to tak naprawdę dużo nie zmieszczę w siebie bo już jestem pełna 😆

• Mamusia
nie mam siły ehh wogole takie plany fajne były na dzisiejszy dzień a z tego co sie stało to tylko przeziebienie wyjdzie i tyle, przepraszam że was tym obciażam ale nie mam sie komu wygadać a u nas tydzień to juz za długo bez klutni;( oby tylko im sie nic po drodze nie stało bo on jak wariat jezdzi

• Mamusia
hej 🙂
wpadlam do Was zeby sie pocieszyc i co... i widze Kasenn ze mozemy sobie reke podac.. moj tez ma jakis slaby dzien (od wczoraj) 😞 a w czwartek mielismy 4 rocznice slubu, jezu co z tymi facetami. To bardzo boli bo to juz nie o mnie chodzi ale o to ze mam w sobie jego dziecko i on tego nie potrafi uszanowac, ech 😞

no nic dosyc stekania, czy wiadomo juz co tam Angel nosi w brzuchu, bo mam cos z kompem i nie moglam przebrnac przez wczesniejsze posty 😠