Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja płakałam jak bóbr gdy nasze rodzinne pianino sprzedawali bo ciocia nie miała za co dach naprawic i teraz tylko u 2 babci jest moj wujek gra rewelacyjnie i moj kuzyn to samo wiec Tymek ma duze szanse na to by pójśc w slady bardziej uzdolnionych w rodzinie 🙂) a tatus gra na trabce 🙂

a własnie jak inne dziewczyny jak wasze talety???

• Mamusia
kasenn mój najwiekszy talent to spanie :laugh: ,a dzieci nie można na silę zmuszać do rozwijania telentów wymyślonych przez rodziców , opierać siwe nA SWOICH AMBICJACH , nasza Eliza idzie swoja drogą nie zmuszamy jej do niczego i jest szczęsliwa i my również , powiem wam że mimo że strasznie byłam przerażona iż zaszłam w ciaze mając 20 lat jeszcze ucząc sie w LM zdaląm z nia maturę i dyplom teraz tego nie żałuję ,bo mi mniejsza różnica wieku miedzy rodzicami a dzieckiem tym kontakt jest lepszy (moje zdanie, oparte na doświadczeniu)świetnie sie z nią dogadujemy , mamy do siebie ogromne zaufanie wiem ze nigdy mnie nie okłamie tylko maly leniszek jest i tyle ... 🙂

• Mamusia
kasenn mój najwiekszy talent to spanie :laugh: ,a dzieci nie można na silę zmuszać do rozwijania telentów wymyślonych przez rodziców , opierać siwe nA SWOICH AMBICJACH , nasza Eliza idzie swoja drogą nie zmuszamy jej do niczego i jest szczęsliwa i my również , powiem wam że mimo że strasznie byłam przerażona iż zaszłam w ciaze mając 20 lat jeszcze ucząc sie w LM zdaląm z nia maturę i dyplom teraz tego nie żałuję ,bo mi mniejsza różnica wieku miedzy rodzicami a dzieckiem tym kontakt jest lepszy (moje zdanie, oparte na doświadczeniu)świetnie sie z nią dogadujemy , mamy do siebie ogromne zaufanie wiem ze nigdy mnie nie okłamie tylko maly leniszek jest i tyle ... 🙂

• Mamusia
o czyli kolejna mama z irlandi ale was rozwiało 🙂 ja własnie zjadłam zuzi kinder niespodzianke no co miałam na cos ochote a nie wiedziałam na co 🙂

hmmm co tu jeszcze zjesc 🙂

a słodyczy mam dosyc zasłodziłam sie jajkiem , kabanos tez odpada w domu nic nie ma dobrego bo wyjadłam a to co mi 2 dni temu smakowały to teraz patrzec na to nie moge

• Mamusia
Cześć Dziewczynki.

Co tam u Was słychać?

My zdecydowaliśmy się wreszcie na imię dla naszej Kruszynki. Wczoraj zapadła decyzja - będziemy mieć Maleńką Milenkę 😉

Mam coraz lepszy humor. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale im bardziej czuje Dzidzie tym częściej się uśmiecham.

Pozdrawiam Brzusie i Mamusie.