Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MY PO ZAKUPACH , NIEDŁUGO NA URODZINKI IDZIEMY 🙂

SUSHI DOBRE TEŻ BYM ZJADŁA 🙂 CRUELLA MÓJ MAZ TEZ WCZORAJ MI KWIATKI WRĘCZYŁ ALE NIGDZIE NIE ZAPROSIŁ 😞 MUSI SIĘ POPRAWIĆ :laugh:

JUNE NA SZCZĘŚCIE NA TYCH URODZINKACH BĘDZIE TYLKO 2 BRZDĄCÓW -SOLENIZANT I JEGO BRACISZEK 15 MC. , WIEC CHYBA CHAŁUPY NIE ROZNIOSĄ CHOĆ MOŻLIWOŚCI TO ONI MAJĄ ZE HO HO :laugh: NO I JESZCE MAJKA NASZA ALE ONA GRZECZNIUTKA JEST NIE ODSTĘPUJE MAMUSI 😉

MOJ MĄŻ ZASNĄŁ A PSINKA KOŁO NIEGO I SIE W NIEGO WTULA I LIŻE -LIZAWKA JEDNA , STRASZNA PIESZCZOCHA JEST -ALE BĘDZIE ZAZDROSNA O MAŁĄ JAK SIE URODZI JUŻ TO WIDZĘ

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aj ale Wam zazdroszcze... moj maz jest kochany, ale do romantykow niestety nie nalezy i kwiatki dostaje sporadycznie 😞 a pomysl zaproszenia na kolacje wreczajac bukiet kwiatow jest rozwalajacy, gratuluje mezowi swietnego pomyslu 🙂 nie dosc ze romantyczna kolacja to jeszcze kwiatki 🙂 ...marzenie

• Mamusia
cruella , mam tylko nadzieje ze idziecie w sprawdzone miejsce bo sushi w ciazy to chyba ryzykowna sprawa. Ja akurat nie przepadam za to moj maz uwielbia, obiecalam sobie nawet ze kiedys sie naucze, ale chyba stanie na samej obietnicy 😉

milego wieczoru 🙂

Już jestem po kolacji było wspaniale.
Dziewczyny spokojnie mój mąż zadbał o wsyztsko, sushi było absolutnie bezpieczne, rybka była podsmażona zamiast surowa ( dziwne ale też smaczne) a całość zawijana w liść soi zamiast w glon, 100% zadbania o swoje dziewczyny. Amelia była wniebowzięta jak ostatnio była bardzo spokojna tak na kolacji szalała jak nie wiem. Super dzionek 🙂 😆 😆 😆 😆

• Mamusia
Cześć Dziewczynki.

Do mnie Miki przyszedł z torbą słodyczy i teraz powstrzymuję się żeby tego nie pożreć 🙂

Byliśmy wczoraj z Moim PrawieMężem na obiedzie weselnym jego kuzyna i większość jego rodziny dowiedziała się o naszym szczęściu. Na szczęście nie byłam w centrum uwagi - strasznie tego nie lubię. Ale miło było jak pani młoda podeszła do mnie i spytała jak się czuję 🙂

Myślałam, że w weekend trochę odpocznę, ale wczoraj ten obiad a dziś jedziemy do chrześnicy i chrześniaka mojego PM. Przez ostatnie dni Maluszek trochę mało się ruszał, ale dziś, jak tak sobie leżę w łóżeczku to tańczy na całego 😁

Ja chcę tydzień wolnego!!! ;(

• Mamusia
Popatrzcie jaki mam brzusio:

[img size=311]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzusio2.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Zdjęcie jest robione po całym dniu aktywności i jakoś mnie tak wydęło 🙂 To "tylko" 100cm na wysokości pępka.

• Mamusia
Doti fajny brzusio , a ja mikołaj już ci przyniósł tyle pyszności o się podziel z maluszkiem będzie wniebowzięty 🙂

Cruella to widzę ze miałaś udany wieczór -fajna jest taka mila niespodzianka . My dzisiaj mieliśmy dzisiaj iść na mikołajkowy obiadek to zapowiedziała sie teściowa i muszę pichcić w domu sama 😞

• Mamusia
june śliczny brzuszek taka pileczka 🙂 mnie wczoraj teściowa mojego brata spytała gdzie ja mam to dziecko bo nic nie widać 😞 ja nie mam takiego ładnego brzusia 😞

mam problem chciałam mojemu chrześniakowi 3ltaka kupić pod choinkę tablicę do rysowania i właśnie wczoraj dostał na urodzinki i co ja mam teraz kupić 😉

• Mamusia
Ola73 , a co Ty chcesz od swojego Brzusia? ja mam faktycznie pilke i przez to brzuch mam juz bardzo wysoko i jest mi strasznie ciezko, z oddychaniem tez juz zaczynam miec problemy bo Mlody pod zebrami siedzi, a to jeszcze 3 miesiace przed nami! 🙂 wiec ja to zazdroszcze tem co maja mniejsze brzuszki

zmykam na kawusie, upieklam dzis ciacho czekoloadowe - chociaz jakis mily akcent bo pogoda u mnie makabryczna :/

• Mamusia
june u mnie to wina mojego tłuszczyku 😉 ale co zrobić 🤔

my po wizycie tesciowej zostawiła mnóstwo słodkości i teraz zajadam -a nie powinnam .........

a to z moim chrześniaczkiem wczoraj na urodzinkach [img size=373]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Copy_of_IMG_3798.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

a ja w brzuchu mam niby tylko 90cm ale wcale sie maly nie wydaje bo go nie mam wogole na bokach tylko z samego przodu jak by mi ktos piłke włozyl,ale mam go dosyc nisko nie wiem dlaczego

• Mamusia
witam , za oknem ponuro więc pewno wszystkie śpicie jeszcze 😞 a myślałam że tu już od rana będzie gwar 🙂 no wstawać już ..... 😉

kamis dzięki za komplement 🙂

ja chyba dzisiaj nie wyjdę z domu -ciemno , pada jesień jak nic , ciekawe czy święta będą białe ? Bo na razie nie czuć świątecznej atmosfery 😞

• Mamusia
anula ale chociaż usłyszysz serduszko Martynki , a to już duzo i poprawi humor w tak ponury dzień 🙂
Asiaula ma lepiej zobaczy swoją kruszynkę , zazdroszczę .

Dziewczyny znowu mnie nachodzą zmiany nastroju raz radosc raz placz nie wiadomo nawet dlaczego -ot tak sobie 😞

szukam pomyslu na prezent dla mojego chrześniaczka 3 latka bo ten co mialam nie wypalił , dostał tablicę na urodzinki właśnie 😞 moze wy coś wymyślicie

• Mamusia
oj powiem wam tez sie źle czuję chyba przez pogodę , znowu słyszę swoje tętno i kołacze mi serce 😞 ale chyba sie zdecyduję mimo tej okropnej pogody przejść 🙂a jeszcze moje kochane dziecko Eliza zostawiła mnie z takim balaganem że szok , nawet mi się nie chce do kuchni wchodzić przez to . Ani nie wyjela naczyń ze zmywarki leniuch jeden a gadałam caly wieczór o tym , znowu bedę zła jak wroci ze szkoly 😠

wczoraj jak była u nas teściowa przejrzałyśmy wszystkie ciuszki dla malej a jest tego trochę , była w szoku ze mam chyba 4 worki ciuszków , nazachwycała sie nimi i już nie może się doczekać malej -to będzie jej druga wnusia , moi rodzice mają już 3 -Majka będzie 4-ta 🙂