Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Brzuszki 🙂

Widzę że sobotni poranek a nawet Was tu pełno:P Ja przespałam noc gdzieś do 3, później nie mogłam się ułożyć, biegałam do wc a nawet w sufit się gapiłam:laugh:

Śniadanko zjadłam niepełne, bo czekam aż Mąż wstanie żeby zjeść z Nim, w końcu jedyny dzień w tyg oprócz niedzieli kiedy jest ze mną rano:P

Ciekawe jak tam Montusia i jej Córcia 🙂 Ale jej dobrze że są już razem 🙂

Dziewczyny czy Wy wiecie że za raz przyjdzie kolej na NAS 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Mamusie w sobotni poranek 🙂
Ja już od rana na nogach, poprałam kolejne rzeczy, część , która wyschła już poprasowałam, śniadanko też już w brzuszku 🙂 Sobota iście pracująca , ale tak ją sobie zaplanowałam,obawiam się tylko,że o 12 padnę i powiem już na dziś dość 🙂
Ja podziwiam te z Was ,które są coś tam remontują, bo o ile pranie można przełożyć, sprzątania w trakcie remontu to już nie a to dopiero wymęczające, więc June i Kasenn duży podziw dla Was 🙂
Idę główkę umyć i dalej do roboty, póki chęci są 🙂
Miłego dnia 🙂

Cześć dziewczyny, my też nadal 2 w 1.
Anulab widzę że jedziemy na tym samym wózku, miałam wczoraj takie piękne skurcze tak było miło i co??
postanowiłam poczytać o porodach w razie W i tam napisali że tę fazę porodu najlepiej odpocząć lub iść spać, to poszłam i wszystko przespałam hehehe.
A już chłopakom obiad ugotowałam, posprzątaliśmy i przygotowałam w końcu do końca torbę a tu lipa.

• Mamusia
Cześć Drogie Brzuszki.
Zaczęłam od nadrabiania 12 stron zaległości, by się dowiedzieć co z nasza Montusią i super wieści!!! Mała śliczna 🙂

Montuś, gratulacje!!! Jesteśmy z Ciebie dumne. 😎
No i nie da się ukryć, przetarłaś nasze marcowe szlaki :laugh:

No to teraz spokój już i proszę czekac do swoich wyznaczonych terminów :P

Ja tam czekam na 15 marca i już 😆

Wyspałam się dziś super. Włączyłam już 2 pralkę. Tradycyjnie już oglądam DDTVN. Zjadłam śniadanie i jestem najedzona jak bąk, ale jakoś jeszcze na coś mam ochote, a nie potrafię sprecyzować na co 🥴

• Mamusia
Cześć Kochane.
Dopiero wstałam, choć pewnie gdyby M nie zadzwonił to spałabym dalej 🙂

Wy wszystkie sprzątacie, pierzecie, prasujecie i robicie tyyyle innych rzeczy, a ja się zebrać nie mogę żeby pokój odkurzyć 🤢

Zazdroszczę Wam tych skurczy i kłuć, bo ja nie mam żadnych oznak zbliżania się do porodu. Gdyby nie to że duży brzuszek trochę przeszkadza i miednica pobolewa, to wcale nie czułabym że w ciąży jestem. 🤔

• Mamusia
dzien dobry 🙂
widze ze Mamusie w dobrych nastrojach, u mnie tez jak dotad OK 🙂 maz sie opamietal i zainteresowal troche tematem wiec moze mu wybacze i jednak zaciagne na porodowke 😉

Dzis i jutro malowanie na piatrze, a w tyg kladzenie podlog, czyli na horyzoncie wreszcie koniec tego cholernego remontu 🙂

milego dnia 🙂

• Mamusia
Anulabku ja wcale nie kraczę. Bo może i dobrze, że Mały się jeszcze na świat nie wybiera, bo muszę być na uczelni (nie wiem jak ja wytrzymam) jeszcze ten tydzień.
Boję się co będzie, jak mnie poród w szkole złapie! Wtedy to do tramwaju i na porodówkę :P

• Mamusia
jejku nie macie pojęcia jaka jestem ciekawa która będzie następna :P ale wam zazdroszczę że juz tak blisko macie 37,38tydzień to najlepsze jak dla mnie
ciekawe w którym tak naprawdę jestem ja 🤨 jeśli mnie przeczucia nie mylą to 37 a nie 35 ale tego się juz nie dowiem dopóki mnie nie trafi 🙂

• Mamusia
Wiecie co Dziewczynki ja też już czekam z niecierpliwością na poród, ale jeszcze jest dla mnie troszkę za wcześnie. No ale jak już będę w 37tc to będę baaardzo dokładnie wsłuchiwała się w swoje ciało czy to aby nie już:P:P

Zmykam dalej do sobotnich porządków:P Znów mam werwę:P Kurde ale moja Mama pojechała na porodówkę odciągnięta od odkurzacza, może mnie też złapie przy sprzątaniu 😁 😁

Miłej soboty Brzusie 😘

• Mamusia
a mnie sie oczywiście nic nie chce ,mąż posprzątał wiec moze jego dopadł syndrom sprzątania gniazda a nie mnie? :laugh:

piekę kaczkę pierwszy raz w życiu ciekawe czy mi wyjdzie ?

u nas pogoda senna i ponura bylam tylko po surówkę do obiadku i dalej to leniuchuje 😉
a widzę ze tu wyliczanki trwają która następna ? e.. tam pewno któraś nas zaskoczy niedługo i oczywiście ominie kolejkę :laugh:

june no widzisz w końcu kompromis i tak miało być 😉

moni a wg. usg to na jaki tydzień co określili bo wiedzę ze cały czas masz dylemat.

cruella zacisnęłaś zpowrotem nóżki i nic? a mial byc walentynkowy prezent :P

• Mamusia
Marta glosik oddany 🙂

Mi dziewczynki tez sie nic nie chce, ciagle ziewam i najchetniej bym sie polozyla spac, ale zaraz sobie cos zjem 🙂 bo kupilam sobie 4 pączki z buzyniem waniliowym:P chcialam kupic 2 ale pan z cukierni zobaczyl ze jestem w ciazy i dorzucil mi 2 na koszt firmy 🤪 🤪 i teraz mam amciu

• Mamusia
u mnie rano była akcja pranie a teraz jest akcja suszenie , czyli ja mogę chwile poodpoczywać, tym bardziej że w ciągu dnia byłam na ćwiczeniach 🙂 a jeszcze mnie czekają dziś zakupy w markecie :P ( przynajmniej jakieś słodycze sobie kupię bo już pustka w domku )
u nas też szaro , buro i ponuro za oknem, aura nie sprzyja dziś, słońca brak 😞 to nic się nie chce 😞