Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
paulinka mój bardzo aktywnie uczestniczył w czasie porodu 🙂 przyjechal dosłownie 10 minut przed końcem wtedy zaczęły sie już poważne bóle parte , gdyby nie on to polozna chyba nie zdazyla by rozłożyć łozka porodowego bo sie cos zacięło 😉 stal przy głowie i mnie głaskał po czole i całował tylko 🙂 potem trzymał nogi -uda bo strasznie zaciskam ,po 4 parciach mała byla na świecie caly poród trwał 10 minut. na konice mój ciekawski maz chcial koniecznie zobaczyć łożysko i pani polozna dala mu caly wyklad co gdzie było itd. :laugh:więc ja tez powiedziałam ze chce zobaczyć :laugh:i pokazała .kochany moj bardzo sie cieszylam ze był ze mna

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kamis nie denerwuj mnie nawet! Ja wierzę, że u mnie się nic nie pojawi 🙃

Oglądałam na youtubie filmiki " 😜ierwsza kąpiel" jestem z lekka pzrerażona, ale spoko, mam jeszcze na to czas. Tak caly czas sobie powtarzam, że zdążę z tym czy tamtym, a tak naprawdę to wpadam w panikę 🤪 🤪

• Mamusia
Anula całą ciążę nie brałam żadnego leku i tego chciałabym się trzymać:P Nawet jeśli apap jest dozwolony. No cóż wtulę głowę w poduszkę, może usnę. Najgorsze jest to że jeszcze muszę napisać wypracowanie z polskiego 🤢 Może któraś chętna do pomocy?:laugh:

• Mamusia
biedne jesteście sie tak źle czujecie wszystkie po trochu , na narzekam na opuchnięte nogi i zmęczenie, ale malutka wszytko wynagradza każdy jej cudny uśmieszek i człowiek zapomina o zmęczeniu , a wczoraj byłam juz tak padnięta ze moj mąż powiedzial ze jakby tylko mogl to sam by ją nakarmil ale pokarmu nie ma 😞

a jutro przyjdzie do mnie położna ściągać szwy -uuuuuu... ale sie boję

kinia ja album dostałam w piątek -jest super

• Mamusia
Ola nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę że masz Majeczkę już przy sobie. Jakby Nikoś już ze mną był to mogłoby mnie wszystko boleć:P:P A tak pozostaje mi narzekać:P No a album faktycznie genialny, nie widziałam jeszcze tak fajnie zrobionego. Najbardziej podoba mi się maluteńka kopertka na pukiel włosków:P 🙂 Urocza 🙂

• Mamusia
no fajne mam te moje dziewczynki obie -jeju jak się ciesze nawet nie wyobrażacie sobie , pierwszą noc nic nie spalam całą przesiedziałam i się na nią patrzyłam 🙂 i nie mogłam uwierzyć ze to już 😘 kiedy tak na nia patrze to aż płakać z radości się chce -takie to piękne być mamą 🙂 ale wy już niedługo będziecie przezywać to co ja Cruella i montusia

zjadlam ryz z mięskiem i sosem pomidorowym a zaraz mąz przyjedzie ze sklepu z czyms słodkim 😉 a potem ide się drzemnac bo oczywiscie tej nocy tez co 2 godz do kibelka i jeszcze musze ciagle sie obracac z jednego boku na drugi bo jak na jednym za dlugo spie to cale nogi mi dretwieja i plecy a przy kazdym obrocie sie budze bo to musze tak powoli sie obracac bo inaczej jak mnie zaboli w brzuchu 😠

• Mamusia
mój kochany ssaczek właśnie zasnął , wiecie jak szybko mija czas przy takim maluchu ?je ju oby nie za szybko bo się nie spodzieję ,a ona będzie miała 18 lat 😲

wiecie odeszła mi ochota na słodkie 😲 mam nadzieje ze mi też waga będzie tak ładnie lecieć jak Agnieszce :laugh: i będę w końcu laska :laugh:

• Mamusia
Ehh, a mnie jak wywaliło z brzuszka przy ładowaniu nowego posta, to dopiero teraz mogłam się na nowo zalogować. Wrrr, co za serwer tu mają, że nie ogarnia... 😠
Anulabku, ja też zero mdłości. Ogólnie ochota na jedzenie wszelkiego rodzaju :laugh: A mięsko jak najbardziej, hehe. Własnie zrobiłam domową wersję gyrosa. Mięsko podsmażone z przyprawą Gyros, frytaski, suróweczka z pekińskiej z pomidorkiem i fetą... No do tego mam jeszcze smazone pieczareczki, bo jakos nie mogłam się oprzeć :P
I podjadam co chwilę czekając na powrót meża z pracy.