Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moja rodzinka też mi pomaga tzn. maz sprząta u nas pokoj i resztę a corka u siebie czasem musże ich gonić ale jaoś sie dogadujemy , ja naszczescie nie mam ani 1cm wykladziny ani dywanu 🙂a nawet w elizy pokoju nie ma firanek, wiec ten problem mam z głowy , to straszne zbiorowisko roztoczy itd. -choc nie jesteśmy alergikami wolę unikac takich skupisk kurzu , podłogi odkurzam i zmywam na mokro i mam :laugh: po sprawie

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny...
Ja znowu bylam w szpitalu, wszczscy mowili ze wszystko jest ok, a na papierach ciaza grazaca poronieniem....

I co o tym wszystkim myslec...

Podobno Szymus jest zdrowy i to jest najwazniejsze w tym momecie. za tydzien dopiero mam wizyte polowkowa i pani doktor ma mi powiedziec czy znow wracam do szpitala czy leze wlozku do rozwiazania....

• Mamusia
UMIERAM NIGDY WIECEJ TAKIEJ ILOSCI ZAKUPÓW NA RAZ NIE NIOSE CO MNIE PORĄBAŁO NIE DOSC ,ŻE SIŁY NIE MIAŁAM JUZ WEJSC NA 3 PIETRO TO TERAZ BOLI MNIE BRZUSZEK.. POŁOŻE SIE NA 10 MIN Z NOGAMI DO GÓRY I PRZEJDZIE.. DOBRZE ŻE JA MAM BARDZO DOBRZE UŁOŻONE ŁOŻYSKO I NIE MA RYZYKA ODKLEJENIA ...

MAKARIA MI W 17TC GROZIŁA BABKA ŻE JAK SIE NIE POPRAWI DO BADANIA POŁÓWKOWEGO TO MNIE DO SZPITALA WYŚLE ALE JAK WIDAĆ DZIDZIA NIE POZWOLI MAMUSI ZABRAĆ W BEBE OTOCZENIE I TAK SAMO BĘDZIE U CIEBIE SZYMUS CI POMOŻE 🙂) NO I TYMEK TEZ POTWIERDZA BO MNIE SZTURCHNOŁ 🙂

A JA WYMYŚLIŁAM CO BEDZIE NA OBIAD ZIEMIACZKI BURACZKI NA CIEPŁO SOSIK I UDKA KURCZAKA UPIECZONE W ZIOŁACH

• Mamusia
ja teztak przesadzam z tymi akupami , zawsze sobie obiecuję ze kupię tylko to co trzeba mi na daną chwilę zeby nie dzwigać , a potem kupuję tonę warzyw i owoców i to targam a potem tez po schodach nie moge wejśc nawet na parter (na szczęscie dalej windą )
ja dla rodzinki zrobiłam roladki ze schabu a sobie chyba usmażę placki zieminaczne knora -pycha 🙂

• Mamusia
moj maluszek znowu stuka w mój brzuszek uwielbiam to 🙂 , kasenn uparciuchu wziełaś sie za robotę i teraz bedziesz żałować , a co do słoneczka to włąsnie obejrzalam sobie filmi z naszej wyprawy do Egiptu -kurcze tesknie za ciepłym morzem i sloneczkiem 🙂

• Mamusia
umyłam jeszcze jedno ja jestem uparta bo nikt inny tego za mna nie zrobi a te okna to zgroza bo sa z wadami co jak co ale mojemu jak kupił to mieszkanie sie nie przelewało i wszystko kupował tanie i okna dokładnie szyby maja skazy nie cierrrrrpie tego.. i nie pamietam kiedy tak wolno mi to szlo w domu rodzinnym mylam wszystko w jedno dopołudnie a tu tylko 2 😞

• Mamusia
umyłam jeszcze jedno ja jestem uparta bo nikt inny tego za mna nie zrobi a te okna to zgroza bo sa z wadami co jak co ale mojemu jak kupił to mieszkanie sie nie przelewało i wszystko kupował tanie i okna dokładnie szyby maja skazy nie cierrrrrpie tego.. i nie pamietam kiedy tak wolno mi to szlo w domu rodzinnym mylam wszystko w jedno dopołudnie a tu tylko 2 😞

• Mamusia
A ja umyłam sobie na spokojnie tylko jedno małe okienko i za drugie już nie miałam sił się wziąć. Jakaś słabość mnie dopadła ,spać mi się chce i głowa boli a jeszcze się zaczyna zgaga beee. Moje małe zmieniło pozycję i zaczęło mnie kopać z lewej strony i nie wiem czy nie przez niego zwymiotowałaam banana :P możliwe to że kopnął mnie w coś co spowodowało że zwróciłam ?