Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witajcie -ja jeszcze śpię :laugh:

kasenn sie pojawila to milo -nie przejmuj sie jakimiś debilami , może lepiej bylo wezwac faktycznie policję i tamten by odpowiadal za szarpanie was itd, po co nerwy ?

arbuzek -wanienka niezły bajer- jakies 2 tyg temu na tvn mowili o wanienkach że najlepiej miec taka tradycyjną bez wkladek , tak aby w czasie mycie malenstwa czuć go najlepiej jak mozna tylko , przecież nie polożysz malego na tym samego . ładnie wyglada przyznam ale czy do końca jest praktyczna? chodzi o bezpieczenstwo dla maluszka przecież .

u nas zimno ,a ja muszę isc odebrać zdjecia , bo wczoraj wysłałam przez neta do wywolania i nie mogę sie doczekać ich , choć mąz mówi ze pojedziemy wieczorkiem 🙂 , odwiedze kuzynkę sprawdzę jak sie goją ranki po oparzeniu jej rocznego maluszka i koniec wycieczek na dzisiaj :laugh:

jem śniadanko i czekam aż sie Majeczka obudzi , bo coś spokojna ostatnio a ja uwielbiam jej kopniaczki 🙂

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Mamusie 🙂

Jak się dziś czujecie? Ja wczoraj trochę przesadziłam z chodzeniem po sklepach i dziś ledwo się ruszam i boli mnie podbrzusze. Malutka wczoraj spała chyba cały dzień, za to wieczorem dostawałam taaaaakie silne kopniaczki jak jeszcze nigdy 🙂

P.S. Cruella mogłabyś mi napisać gdzie dokładnie jest ten sklep na szlaku?

• Mamusia
arbuzek -wanienka niezły bajer- jakies 2 tyg temu na tvn mowili o wanienkach że najlepiej miec taka tradycyjną bez wkladek , tak aby w czasie mycie malenstwa czuć go najlepiej jak mozna tylko , przecież nie polożysz malego na tym samego . ładnie wyglada przyznam ale czy do końca jest praktyczna? chodzi o bezpieczenstwo dla maluszka przecież .

Olu ja i tak będę miała tradycyjną, wolę sama trzymać maleństwo, ale tamtą widzę pierwszy raz i jest ciekawa, ciągle wymyślają jakieś nowości 🙂 mi się podoba to oparcie pod główkę, wg mnie wygodne i praktyczne

• Mamusia
kurcze moja Elinka sie dalej źle czuje i do szkoly jej nie puszcze do jutra , nie ma gorączki na szczęście ale bolą ja kości , dam jej wszytko co mam w domku , i staram sie nie wchodzic do jej pokoju -Uwaga Zaraza :laugh:

nie mam pomysłu na obiad , co robicie dzisiaj ?

• Mamusia
Widziałam ją w działaniu :laugh: jest właśnie bardzo praktyczna bo 5 dniowe dziecko leży na tym hamaku samo, bezpiecznie. Nie trzeba jedną ręką trzymać dziecka a drugą myć, masz obydwie wolne. Ja się zdecydowałam na nią. To moje pierwsze dziecko i nie wyobrażam sobie jakoś tych kąpieli w zwykłej wanience..., a jak upuszczę małego i się wodą zachłyśnie, a tu nie ma takiej możliwości.

• Mamusia
Elwira ktoś musi spróbować 🙂 podejrzewam, że bez atestów, by nie dopuścili jej do sprzedaży. Ocenisz sama już tak na własnej skórze. Ola woli tradycyjną wanienkę, poza tym ma już doświadczenie i będzie dobrym duszkiem w kąpieli maluszków, daje dobre rady 🙂

Ola ja miałam wczoraj taką schize, pisze mi mąż z pracy, że idzie do domu, bo go łamie w kościach. To ja mu nakaz mierzenia co 2 godziny temperatury, theraflu i wieczorem wodzionka 🤪 jeśli wiecie co to 😁 6 ząbków czosnku w niej, nie życzę sobie zarazy 🥴

• Mamusia
Mnie ciągle dopadają wątpliwości czy dam sobie ze wszystkim radę. To moje pierwsze dziecko i jestem przerażona. Jak nakarmię, przewinę a ona nadal będzie płakała? Ja nie będe wiedziała dlaczego, przecież sama mi nie powie! Podobno wszystkiego się nauczymy, ale te rozterki...

• Mamusia
Dziewczyny nie zastanawiajcie sie czy dacie sobie rade tylko trzeba w to wierzyc ze damy sobie rade bo musimy i chcemy przeciez to bedzie nasze malenstwo i zrobimy wszystko zeby bylo jak najlepiej 🙂 Ja podchodze do tego w ten sposob ze ze wszystkim sobie poradze z pomoca meza oczywiscie i nie dopuszczam mysli ze nie dam sobie rady bo niby dlaczego? My sobie nie poradzimy oczywiscie ze damy rade i bedziemy najlepszymi rodzicami na swiecie 🙂

• Mamusia
Wszyscy chyba się obawiają, nawet Ci, którzy mają już dzieci. Każde ma inny charakter. Pozostaje przeżyć to wszystko.
Ja też mam schizy i im więcej czytam tym więcej 😲

Łukasz czytałam że 20-22 tydzień najlepiej 🙂 Ale nie jestem lekarzem 🙂

Będziecie mieli fajne przeżycie i wspomnienia 🙂