Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja nigdy nie bylam 😞(
Ostatnioe moje weekendy spedzam w domu. Nic mi sie nie chce. Czuje sie tez jak taki slon z cyrku. Maz ma prace fizyczna a ja siedzaca i jak przychodzi weekend to kazde z nas ma inna koncepcje spedzenia wolnego czasu. Ja mam ochote gdzies sie "wybiegac" a on chce wreszcie wypoczac w domu. A poniewaz niedawno sie przeprowadzilam - nie mam tu zadnych kolezanek. Wszystkie mieszkaja jakies 20km stad. 😞

• Mamusia
jak by moje koleżanki mieszkaly 20 km z tad to bym skakała z radości a tu niestety trzeba liczyc od 170 w góre 😞 bo moje koleżanki z 3 miasta to aktorki teatralne i ich tez tu nie ma a ja od slubu malo jestem w teatrze 😞 ... wiesz ja w cyrku byłam raz jako malo dziecko ale nie pamietam nic 😞a dzis idziemy co sie okazało bbaardzo rodzinnie bo i z mama zuzy juz mnie bieze od srodka..

• Mamusia
Tak właśnie sobie czytam wasze posty z ostatnich kilku dni i najbardziej zainteresowały mnie te o... naleśnikach! 🙃
Chyba będą jutro na śniadanie 🙂

Długo się nie odzywałam, ale nie czułam się najlepiej...
To jakieś krwawienie, to wizyta u lekarza, albo jakieś kolejne badania... Ale wszystko się już unormowało. Wczoraj byłam na USG i miałam mieć robioną przezierność, ale okazało się, że dzidziuś jest za malutki (ma 4,2mm a do badania musi mieć min. 4,5). Więc umówiona jestem na badanie za 2 tygodnie.

Anulab84 - do jakiego lekarza w Opolu chodzisz?

Pozdrawiam wszystkie Kangurki 🙂 i obiecuję częściej się odzywać 🙂

• Mamusia
Witamy witamyy 🙂)

SENN NOCY LETNIEJ..
MLODA KOBIETA NIE WIADOMO JAKIEGO STANU.. PRZEBUDZA SIE Z LETARGU I W STANIE CHIPNOZY PODĄZA DO LODOWKI...

TAM ZAUWAŻA
- DZEM TRUSTAWKOWY
- SER KÓLEWSKI
- SZYNKA WĘDZONA
- MASŁO
- PAPRYKA CZERWONA

NA STOLIKU BYL CHLEB

WIEC JUŻ NIE MUSZE MOWIĆ JAK TO WYGLADAŁO O 3 W NOCY . SIEDZĄC PO TURECKU KOLO LODÓWKI JAK ZDYBIŁ MNIE MAŻ:d

no nic nocna histaria opowiedziana

a teraz to kanapeczki z metka łososiowa na zmiane z nektarynkami i herbatka mietowa 🙂

Życze spokojnego dnia pelnego wrażeń idobrego samopoczucia i LODOWKI PEŁNEJ PYSZNOŚCI 🙂))

Buziaki Mamcie 😁

• Mamusia
witam Brzuchacze 😜

ja po wczorajszych wieczornych kulinarnych szalenstwach nie mogłam zasnac, pozniej turlałam sie z boku na bok a rano obudziłam sie .. objedzona 🤢 biorac pod uwage te traumatyczne wydarzenia postanowiłam: KONIEC! bede jesc z umiarem 4 razy dziennie i nie bede podjadac! ten ambitny plan zamierzam wprowadzic w zycie... od jutra oczywiscie 🙂

😘

• Mamusia
anulab84 - co do ciazowych spodni to polecam HM , jak sie tam na zakupy wybrałam to nie wiedziałam co wybrac- dzinsy- rurki, dzwony, proste, rybaczki, spodnie materiałowe zwykłe w kancik w prazki, bojówki... byłam w totalnym szoku bo jak 4 lata temu byłam w ciazy to ciazowe ciuchy dopiero zaczynały sie pojawiac w polskich sklepach, a teraz nawet w Polsce na dziale HM MAMA mozna dostac całkiem fajne rzeczy i w pełnej rozmiarówce, łącznie z bielizna, rajstopami itp. Przykre jest jedynie to ze w Polsce strasznie zdzieraja z cieżarówek i nie robia przecen, natomiast tu w Norwegii robia co tydzien nowe obnizki nawet do 70%- coz moze Polacy tez sie kiedys tego naucza...

miłego dnia 🙂

• Mamusia
anulab84 napisał:
Szczerze mówiąc nie słyszałam o ciążowych ubraniach w HM, ale z chęcią się tam wybiorę. Dzięki za informację. Co do przecen to masz rację... Jesteśmy cennymi klientkami 😉

anulab, nie wszystkie HMy maja serie HM MAMA (tak jak działy meskie), wiec raczej musisz szukac w najwiekszych centrach handlowych. Powodzenia 🙂

kasenn, ja to bym dała wszystko ze taka dziuple, w ktorej by mnie nikt nie znalazł, a zwłaszcza ten bałagan w całym domu, obiad ktory musze zrobic, prasowanie i corka ktora nie rozumie ze mamusia niekoniecznie chce sie bawic w ksiezniczki, zwłaszcza ze jedyna ksiezniczka ktora mogłabym odegrac jest Fiona ze Shreka 🙂 ale mam lenia ☺️

• Mamusia
June powiem Ci tak do fiony to my mamy daleko jeszcze heheh ale znam jedna taka,że wystarczylo by jej nałożyć zielona maseczke na twarzy i ogrzyca jak się patrzy .. ale mniejsza o to.

Ja zrobie zakupy dla ciężarowek na Allegro hhehee . ale taka samotnia to fajna sprawa i tak kolo Ciebie lata kelner z całkowita obsługa Twych wymagań 🙂)