Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja po spacerku , pogoda super lekki mrozik ale przyjemnie, humor mi wrócił .Znowu kupiłam sobie bluzeczkę -jak szalec to szaleć 🙂

jutro z rana idę do lekarza z moją Elizą znowu zwolniła sie z lekcji bo bolal ją brzuch i drżały ręce nie wiem co sie dzieje 😞 to juz 2 raz , a jak ostatnio poszla do lekarza to ta nawet jej brzucha nie tknęła -więc juz jutro idę z nia i nie wyjdę bez skierowań na badania usg itd.

Kasenn do Sopotu mam blisko moze sie skuszę w jakąś niedziele i wyciągnę męża 🙂 .

A dzisiaj mnie naszło na śledzie w śmietanie , stałam w dość długiej kolejce za nimi i powiem wam było warto :laugh:

• Mamusia
Masz rację kasenn to tylko napisy smole je 😉 poddaje się!
Ale wam zazdroszcze tego słoneeczka 🙂 przydałoby się go i u mnie no ale cóż nie możemy mieć wszystkie w jednym czasie jednakowo:P u mnie tak pochmurno jest jakby już się noc zbliżała 😲

• Mamusia
Cześć Dziewczyny 🙂
Jak ja Wam zazdroszczę tego błogiego leniuchowania w domku.
Dziś mam duzo pracy,bo muszę nadrobić jutrzejszy dzień - mam urlop-kolejna wizyta u lekarza 🙂 Ciekawe ile Mały urósł przez ostatni miesiąc? Jutro mam też mieć po raz pierwszy robione KTG. Czy któraś z Was już miała?

Poza tym Mały już ostro fika. Napatrzeć się na brzuch nie mogę. Wczoraj przed snem wypiłam gorące kakao, to przez godzine patrzyłam jak mi brzusio faluje 😆 Dziś rano po herbatce też fikołki robił i o mało bym się spóźniła do pracy-tak mnie to pochłonęło :laugh: Jedynie nie rozpoznaję czkawki... czy to wówczas jak tak szybko drga brzusio w jednym miejscu?

Kurcze, a wątek sukni slubnej kasenn to chyba przegapiłam 🤨

• Mamusia
no to dawaj fotki brzusia 🙂 w końcu udalo mi sie zrobić przelewy , coś mi komp nawala albo net słabo chodzi , a Eliza do swojego mnie nie chce puścić 😞 .

Byłam w tym roku na takim ślubie połączonym ze chrzcinami u przyjaciół na Wielkanoc -fajnie to wszystko razem wyszło i wlasnie ta koleżanka -wczoraj się dowiedzialam ze urodziła drugiego synka 2 tyg temu -jaki on śliczny , malutki taki.. 🙂 przesłała mi juz jego fotki

• Mamusia
czkawke wydaje mi sie ze latwo rozpoznać bo to są takie drgania w równych odstępach czasu wyczuwalne i śmieszne takie uczucie .moja troche pobaraszkowała z rana od 6 a teraz cisza i powiem wam juz nie mam takich duzych kopniaków bo ona chyba duza i mam malutko miejsca juz w końcu tydz, temu ważyła prawie 1kg

• Mamusia
Słuchajcie Dziewuszki, wybieram się do szkoły rodzenia. Zastanawiam sie tylko czy zacząć już zajecia w najbliższy poniedziałek - ale to bez meża, bo jest cały tydzień w delegacji, czy dopiero od nastepne poniedziałku...
Zajecia 1xtyg. Łącznie 10 spotkań - 10 tygodni.
Jeśli zaczniemy od 14.12 to ostatnie zajęcia odbedą się 22.02 (zakończę dokładnie 37tydz.). Czy to nie za późno?
Może lepiej zacząć tydzień wcześniej i te jedne zajęcia przeżyc bez męża?

• Mamusia
Kasenn... ale super focia, nawet oliwka poszła w użycie 🙂 Taka tajemnicza 😎 Ale masz duze to swoje brzusio... a przecież taka z Ciebie chudzinka 🙂
A sukienka slubna super... Dla mnie jak najbardziej do koscielnego pasuje 🙂 Ciekawa jestem czy Ci sie uda ją sprzedać. Ja za moją w salonie dałam 3.200zł i nawet za 1.000zł nikt jej nie kupił... i wisi teraz sobie u rodziców... 😠