Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madzienka10, podziwiam Twoje pokłady energii. Ja wracam, gotuję obiad i na tym się kończy. Do zmywarki już pakuje mąż, bo ja padam 🤨 A okna mam też już powoli do mycia... 🤔
Ja od rana mam powera,ale po południu to jestem niemrawa. Czasem mężowi udaje się wyciągnąć mnie na spacer lub miasto,ale robię to bardziej dla niego, bo mi się nic nie chce 🥴
Obawiam się, że taki stan szybko nie minie. Jak widzę ciemność za oknem o godz. 19.00 to jestem już nie do życia.
Czekam powoli na wiosnę 😁
A wiosna przyniesie nam duuuużo nowych wrażeń.
Hihi, i do tego czasu będziemy grubiutkimi Bulinkami 🤪

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
madzia tylko miedzy nami sie bardzo psuje. e tam szkoda słow ja sie kiepsko czuje jestem ciagle zdenerwowana i mi przez to niedobrze za byle co on na mnie krzyczy i nie daje dojsc do słowa. a do domu 200km a teraz maja koncówke źniw zbieraja kukurydze a tak ciocia tez wysokko w ciazy i wystarczy ona tam i nie chce mojejj babci martwic. bo ona za raz bedzie wiedziała ze nam sie wszystko wali 😞

• Mamusia
Kasenn porozmawiaj z mężem powiedz że Ci nie ułatwia w tym odmiennym stanie jak krzyczy że potrzebujesz wyrozumiałości że nie jest Ci łatwo bo Cię coś boli bo martwisz się o dzidzię przecież to wasza dzidzia powinien też się o nią martwić i dbać o Ciebie bo zdrowa mama to zdrowe dziecko

• Mamusia
Nio i po 18 coraz ciemniej a dla mnie zaczyna się chcieć spać i tak jest codziennie nie mogę żadnego filmu skończyć oglądać a jak na dvd to oglądam na raty w trzech odcinkach bo zawsze zasypiam 🙂 jeszcze mam w planach odkurzyć bo już posprzątałam żeby jutro leniuchować 🙂Rozkładam tak na raty sprzątanie bo jak za długo popracuje to mój kręgosłup zaczyna się odzywać środek cieżkosci się zmienia i nic dziwnego tylko czemu tak szybko co to będzie później na razie brzusio mała piłeczka 🙂

• Mamusia
witam po przerwie 🙂

przez ostatni tydzien miałam jakies straszne doły i niesamowite bole głowy... nawet nie chciało mi sie kompa odpalac 😞 ale dzis byłam na badaniu kontrolnym i słyszałam bicie serduszka mojego Grodzka mmmm... cudowna sprawa, no i wrocił mi dobry humor, az maz po wyjsciu od lekarza stwierdził ze chyba codziennie bedziemy do niego chodzic bo odrazu usmiech mi wrocił 🙂

A tak w ogole to czuje sie ok, chociaz te bole głowy troche mnie mecza, ale lekarz mnie dzis uspokoił bo wszystke badania wyszły bardzo dobrze.

Miłego wieczoru 🙂

ps.Kasenn, głowa do gory, w koncu oboje jestescie w ciazy i moze on ma takie ciazowe wahania nastrojow 😉

• Mamusia
hmmm albo mi sie coś wiesza w necie albo w kompie badz może po prostu na zwrok mi pada.. nikt nic nie pisaŁ dzis ??? o co tu chodzi sobote poczułyście babki???

ja właśnie susze grzyby.. fajna godzina co. a i spie w salonie 🙂 na tyle sie pogodziłam ż męzem ale to tak jest jak caly dzień jest spokój to sie poklócim na noc a jak rano przez dzień sie nie odzywamy i wieczorem jakos samo idzie że siedzimy przytuleni"pod pretekstem przyszedłem do dziecka nie do ciebie ale potem.."

a dzis wojna o to że poprosiłam do o wyniesienie śmieci a panicz taki zmeczony a co ja mam powiedziec

- znalazlam 2 widra grzybów sama chodziłam z nimi po lesie +pies 😁
zrobilam tam jedzenie posprzatałam obrałam grzyby a teraz siedze i je gotuje marynuje itd i zero szacunku i pomocy poszedł po powrocie do domu spac! a ty głupia siedz i rób. no nic przynajmniej dzieki spaniu w salonie mam blisko do kuchni i znajdujacej sie tam lodówki 😁

dobranoc:**

jutro w niedo rzuce np grzybem zgniłym mokrym i z robakami

a teraz ide jesć 😁

• Mamusia
Hej!
Słuchajcie każda z nas ma burze hormonów teraz, a wytrzymałość naszych partnerów nooo na pewno różna 🙃 Ale powinni sobie zdawać sprawę z tego że mamy prawo do tego żeby byc marudnymi, czepliwymi i złośliwymi!!! W końcu coś się nam Należy!! POZDRAWIAM

P.S Kassen trzymaj się cieplutko, a zazdroszcze Ci tych grzybków też bym zjadła 🙂 pa

• Mamusia
Elwirko ja je tylko robiłam jeść ich nie bede bo to na swieta jest wszystko.

co tyczy się naszych hormonów ja jestem narazie twarda w moich postanowieniach i nie rozmawiam z nim do póki sam nie przyjdzie przeprosić. Bo to on zawinił.

a Ja od rana sprzatam i piore bo wczoraj cały dzien w lesie i nie było kiedy .

dobrze że obiad mam juz gotowy i musze go odmrozic i tylko ziemniaczki bede musiała ugotować 😁

• Mamusia
kasenn88 przykro mi,że znajdujesz się w takiej sytuacji, ale ja zawsze widzę tylko jedno rozwiązanie ze wspólnych nieporozumień i problemów ... długa, spokojna rozmowa (musisz znaleźć odpowiedni moment).

Ja miałam bardzo ciężki weekend przez złe samopoczucie, ciągle niskie ciśnienie 90/60, normalnie po ścianach chodziłam.
A dziś nie mogę sobie ze sobą poradzić, znowu boli głowa (ale to na pewno przez ciśnienie), chce mi się spać i tak w kółko.
Ehhh, czasami straszne dni mnie dosięgają, po prostu brak chęci na wszystko...;/

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie w poniedziałek?? Ja wczoraj wróciłam padnięta do domu poszłam spać to dzisiaj o 10 dopiero wstałam, u mnie bóle brzuszka tak jakby trochę się uspokoiły ale za to od soboty zrobiłam się jakaś wredna i krzyczę na męża z byle powodu ale on cierpliwie to znosi ( a ma inne wyjście 🙂)

• Mamusia
Hej kobitki ja już od tygodnia nie mam mdłości co mnie bardzo cieszy:P chce się aż żyć!!! wraca mi powoli smak do jedzenia i ten marny jeden kilogram który straciłam powoli nadrabiam go. A brzusiu jest już lekko widoczny i nie mogę się doczekać wizyty którą mam za tydzień 😆 aż je znów zobaczę i kto wie 🙂 może się dowiem jaka płeć 😉

• Mamusia
Witam Was!!!
Będziemy mieli SYNKA 🤪 (Tak jak przeczuwałam). Ślicznie się ułożył, wyciągnął nóżki i wszystko z siłą grawitacji (oczywiście to co powinno) zwisało do dołu. Gin chciał się zakładać z mężem :laugh: ze to na pewno jajeczka !!!
A mamusia 2kg do przodu to już razem 4 od początku ciąży. Brzuszek nie za duży ( pomimo 90 cm w pępku), rozchodzi się na boki ... Ale wszystko w porządku z małym, wymiarów małego nie podawał bo w czwartek idę na 3D i w tedy go pomierzy.

POZDRAWIAM Was
mamusia synusia :laugh: