Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulabek ale to prawda ja CI mówie ,,

własnie ogladałam tvp 2 i było o tym że machanie takie plynne biodrami powoduje lepsze wprowadzenie smyka do kanału rodnego i przecież w szkole rodzenia też daja takie cwiczenia

a i jacy mężowie by byli zadowoleni potem juz w naszych szczupłych ciałkach założyć 2 szmatki .i pomachać bioderkami i łapkami ehhehe..

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ach te moje dziecko mi się rozpycha tymi grubiutkimi pośladkami :laugh:
a może dziś rosół zrobię bo wczoraj miałam ochote ale nie chciało mi sie do sklepu wyskoczyć ☺️

Kurcze Anitek ale ci fajnie 😉 stresik napewno jest to normalka a później tylko radość będzie 🙂

• Mamusia
Kochane ja już po polskim:P O 11 ma być kolejny nauczyciel, ja z nimi nie wyrobię:laugh: Do końca lutego mam być sklasyfikowana więc duuużo roboty przede mną 😞 No ale cóż dam radę:P

Anitek ale supeeeeeeer!!! 🤪 Nawet nie wiesz jak się cieszę, kurde przeżywam jakbym sama miała rodzić:laugh:

Kasenn polski rozszerzony?? 🤢 Coś Ty zgłupiała:laugh:

Anulabek daj pączka to podzielę się Nutellą:P Co Ty na to??:P

• Mamusia
Witam brzusie 🙂

Ale Wy wcześnie wstajecie, ja to mam takie spanie rano że żadna siła mnie z łóżka nie ściągnie, a i muszę się pochwalić że od kilku dni nie wstajemy w nocy na siku 🙂 to dla mnie ogromny sukces bo ostatnio biegałam po kilka razy.

Anitek, powodzenia 🙂 już niedługo Twoje maleństwo będzie z Tobą 🙂 🙂 🙂

U nas na krakowskim forum, jedna z brzuchatek ma jutro cesarkę 🙂 Jest już po terminie i wczoraj na usg okazało się że maluch ma już 4,5 kg i nie zcecydują się na poród naturalny 🙂 także od jutra będzie miała już co przytulać 🙂

Kasenn z tym tańcem brzucha to wymysliłaś 🙂 🙂 🙂 już wyobraziłam sobie nas w takim tańcu :laugh: :laugh: :laugh:

Ola a Ty sobie nic nie wkręcaj bo z Twoją Majką na pewno wszystko w porządku, a lekarz jakby się dopatrzył jakiś nieprawidłowości to na pewno by Cię o tym poinformował.

• Mamusia
o nie ta zniewaga krwi wymaga a macie

http://www.baby-shower.pl/PIEKNA-MAMA/Fitness-Mama/Taniec-brzucha-dla-ciezarnych-w-Dzien-Dobry-TVN.html

w tvn to było a teraz poszukam to co dziś ogladałam

http://www.we-dwoje.pl/taniec;brzucha;w;ciazy,artykul,6307.html

• Mamusia
hej dziewczynki ale sie rozpisałyście 🙂 wróciłam właśnie z Elinką z usg - u niej w brzuszku wszytko ok.-tylko skąd te bóle ?

dzięki dziewczynki za pocieszenie -ale wiecie same jak to jest każda z nas cos sobie od czasu do czasu wkręca 🤔 a jak juz coś lekarz zaznaczy to daje nam do myślenia.powiedział ,że jest pełna moczu mam nadzieję ze to nie zastój.

Anitek już w czwartek?je ju będziesz naszą pierwsza mamusią 🙂

wy sobie gadajcie o pączkach a ja właśnie jem drugą miseczkę lodów z bezami mniam -ale te smaki to zasługa wasza ....:laugh: :laugh: :laugh: , a na obiad robię zupę pieczarkową 🙂

• Mamusia
Hej dziewuszki.

Ale mialam do nadrabiania. 30 stron do czytania. godzinke mi to zajelo.

Anitek ale sie ciesze ze to juz. Trzymam mocno kciuki zeby wszystko sie udalo.

Fajnie ze wszystkie macie dobre wyniczki. Czyli nie ma czym sie martwic 🙂

a ja wlasnie zajadam sobie nutelle bez chlebka hehe:P

Ale mnie cos strasznie boli w okolicach watroby. Pewnie Oliwierek sie wepchnal i mnie gniecie.

Pozdrawiam 🙃

• Mamusia
eeeee ola okrótniku 🙂 a i jaka świnka coo??? ty nawet na prosiaczka nie podchodzisz :P

własnie mysle czy nie jechać poszukać mebli do salonu i pufek

dowiedziałam sie że do poniedziałku skończy sie remont taki ostry łazienek jeeestt zostanie pomalowanie salonu kuchni i przedpokoju

• Mamusia
moja zupka tez już na gazie 🙂 ale ja jej nie zjem bo nie lubię 😞 chwycę coś z lodówki i będzie po obiadku , albo zjem makaron z twarogiem O! to jest pomysł.

dziewczynki Anitek urodzi może w czwartek -będziemy brzuszkowymi ciociami 😉

• Mamusia
Ola ja nie rodzę:laugh: Melduję się posłusznie:P Jestem już po lekcjach, uff:P Zarobiłam dziś piąteczkę więc jestem szczęśliwa 🙂 Jak się cieszę jeszcze 4 tygodnie i wszystkie ocenki wystawione!! 🤪 Jupiiii

Odpocznę sobie troszkę i biorę się za " 😜rzedwiośnie", Ola Twoja zasługa 🙂

• Mamusia
ola nie poszłam spać bo tu mi sie telki rozdwoniły i na allegro zukam mebli i znalazłam coś pieknego na przed pokój ale jak strasznie drogo 😞

http://www.allegro.pl/item897034198_meble_kolonialne_lawka_skrzynia_na_buty.html

uwielbiam meble kolonialne

• Mamusia
kinia to gratulacje za 5 oby tak dalej 🙂 tak i czytać dalej kochana bez ściemy 😉 ja jako najstarsza mamusia muszę trochę pokrzyczeć no nie? :laugh: :laugh: :laugh:

kasenn bardzo ładne mebelki -jak masz gdzie wstawiać to zaszalej 🙂 my w maju remontowaliśmy przedpokój ale nie miałam jak zaszaleć jak tylko zrobić zabudowę -stolarz wycenił nam meble na ok. 7 tyś.a mój Piotrek sam je zrobił za 2,5 tyś. i jaki dumny jest z siebie ze sam zrobił -ale wyszły naprawde super tak jak chciałam.

ale u nas dzisiaj ponuro, już nigdzie nie wychodzę choć powinnam iść na pocztę odebrać przesyłkę i wysłać moje L4 do pracy. ciekawe czy dotrwam do tej następnej wizyty do 25 lutego czy jeszcze dostane następne zwolnienie :P