Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny, Wy to ambitne jesteście. 🙂 Ja tam wózka nie piore, w ogóle go nie ruszam 😉 Rozumiem pościel, kocyk, rożek, ręczniki, pieluszki - to co ma bezpośredni kontakt z ciałkiem lub może wylądować w buźce... ale żeby bude od wózka to już dla mnie za dużo, hehe 😁

• Mamusia
Nie tyle co chce miec nie wiadomo jak czysty ale mam go juz od jakis 3 miesiecy, no tak wyszlo ze tesciu juz kupil no i ostatnio na niego patrzylam i sie zakurzyl troche wiec chcialabym go poprostu odswiezyc. moze tylko wsadze go do wanny i jakas gabka albo szmatka przetre. W sumie to racja, on nie ma bezposredniego konaktu z dzieckiem.

Asia odkurz go albo zetrzyj szmatką, nie zrobisz sterylnych warunków dziecku.
Okaleczysz je od urodzenia, wszędzie są bakterie a po pierwszym spacerze szkoda gadać ile

• Mamusia
czesc dziewczynki ja wozka i fotelika tez nie piore stoi zapakowany w folie zeby sie nie kurzyl i tyle 🙂 A ja sie wlasnie wybieram na usg i troszke sie boje bo ostatnio sie dowiedzialam ze lozysko mam starsze od maluszka i idziemy zobaczyc co sie dzieje w jakim jest teraz stanie i czy dotrwamy do ustalonego terminu pozdrtawiam 🙂

• Mamusia
ale tu sie zrobiła cisza 😞 aż dziwnie , wszystkie czekamy na wiadomości o montusi 🙂

cruella jak fryzurka , uczesana na al'a poród ? czy jeszcze z folią na głowie ? i jak się czujesz w ogóle?

no1edyta powodzenia na usg daj znać po wizycie co u was nowego słychać 😉

• Mamusia
nie mam siły 🙂 wymiekam ale rezultat je wooowww a to dopiero z półmetek jest a brzuch spadł wizualnie około 10 cm niżej teraz siedze i sobie oddycham ... przygotowałam paczki dla męza do wyniesienia do piwnicy i jak one znikną to juz całkiem bedzie cudownie

a montus to już napewno nieźle wrzeszczy kurde Ta to ma fajnie 🙂

Ola wiesz co ta kinia nam ściemia ona napewno streszczenie czyta 🙂

edytka trzymam kciuki razem z Tymeczkiem

• Mamusia
a weźcie sie BABY uspokójcie bo nerwy to tylko was zagonią na porodówke!!!!! 😠

macie trzymać kciuki i wyluzować i mysleć "jest dobrze za raz będzie z dzieckiem i może pozytywna energia dotrze do Montusi"

a nie

"ojjj boże a nie maa i coś każda na kolana nich jeszcze padnie i zacznie sie modlić ..

jak jej Maz napisał że trwa poród to znaczy ,że jest na tyle dobrze że MOntusia o nas Pamieta

A ANITEK RODZIŁA 36 GODZ i co cała i zdrowa w domu z maleństwem a ona miała ciężko bardzo..i tyle w szpitalu

PROSZE TU ZACZĄĆ POZYTYWNIE MYŚLEĆ BO JAK JA SIĘ ZDENERWUJE TO NIE MAM SPOKOJNEGO GŁOSIKU JAK Z OLĄ W CZASIE ROZMOWY 😠

PANIKARYY

• Mamusia
ale nie denerwować sie Kochana każdy o niej myśli i powiem Ci że jak bym zajecia sobie nie znalazła to ja bym była tu najwieksza panikara ale po wczorajszym ochrzanie od mamy ... staram się odizolować .

może za bardzo na Was tu nakrzyczałam .. Przepraszam ale niechce by któraś z was za szybko z nerwów urodziła .. ja nie chce byc ostatnia 😁