Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasenn dzięki za oklaska ale nie trzeba było:P Wystarczyłoby jakbyś napisała "Kinia ale jesteś mądra, zdolna, genialna i w ogóle":laugh: :laugh: No wiesz taka motywacja z Twojej strony:laugh:

A co do Montusi to też coraz bardziej o Niej myślę. Korci mnie żeby napisać do Niej ale nie mogę im głowy zawracać:P

• Mamusia
o rany Dziewczyny ledwo co z zakupow wrocilam do domu... pochodzilam chwilke i juz skurcze mnie dopadly, jezu martwie sie bo mam je juz codziennie a musze wytrzymac chociaz 2 tyg!

Kinia, pisz do tej naszej Montusi ze na wakacjach nie jest i niech sie tam streszcza, bo my przez nia za chwile wszystkie z nerwow urodzimy 😉

Hej brzuchole 🙂
co dzieje się z Montusią?? czyżby wpychała się Lutówką przed nos:P ? jak tak dalej pójdzie, to nie wiem kiedy My wszystkie porodzimy nasze dzieci jak już Wy zaczynacie:P

• Mamusia
Ojej, ale się najadłam właśnie. Ale nie m to jak obiadek z mężem 🙂 Teraz on pojechał do teścia do szpitala. Mi zabronił, zebym przypadkiem tam czegoś nie załapała...
Jak wróci mykamy za to na zakupki, bo lodówka już pustkami swieci a jutro pewnie teściówka zawita i dopiero sobie pomyśli... że jej biedny synuś nie ma co jeść 😉

U mnie postęp. Juz prawie się zdecydowałam na łózeczko Klupś. Tylko nie wiem jaka jest różnica w kolorze pomiędzy teak a słomka...

A Wy się tak już nie nakręcajcie tymi porodami. Kasenn ma rację. Spokojnie, bo naprawdę same zaczniecie rodzić :P

Idę się ogarnąć i zrobić jakąś listę zakupową. 😘

• Mamusia
|June ja też mam skórcze ale nie dam im się jak to kiedys mówiłam toooo włoże sobie korek i tyle 😁

właśnie pieke udka z czosneczkiemmm 🙂

ziemiaczki obrane czekaja na gotowanko tylko nie mam surówki żadnejj aaaaaaaaaa wiem mam fasolke szparaowa w zamrazalniku to ja szybko biegne wyciagać i wracam do sprzatania

• Mamusia
karka dziekuje za wsparcie 🙂)

a słomka to chyba po prostu jak słomka a to 2 to nie wiemmm za nic 🙂

Kinia Ty moja idolko bym ja miała tyle zapału i chęci do nauki w czasie ciąży mam lenia i zamiast sobie nadrobić straty w ksiażkach to ja tylko z wami na forum plotkuje 😁

• Mamusia
Kasenn a ja wszystkiego po trochę:P Czytałam tą nowelkę, od czasu do czasu zerkając czy coś się u Was nie dzieje, teraz przepisuje charakterystyki na czysto, w między czasie powiesiłam pranie i znów zaglądnęłam co u Was 😁 😁 No a za niedługo Mąż będzie i jedziemy na zakupy więc muszę się streszczać bo jeszcze trzeba się ubrać żeby nie odstraszyć ludzi na ulicy:P:P

• Mamusia
hej panikary dalej nic?udziela się wszystkim widzę 🤔 kinia nie pisz do montusi bo po co da nam znać jak będzie po , po co ja dodatkowo denerwować ona na pewno to czuje ze o niej myślimy 🙂

kasenn nie mów ze pisanie na forum z nami to stracony czas bo masz w zęby ode mnie za to 😠

kinia ucz się dalej pilnie póki masz czas tylko dla siebie 😉

• Mamusia
hej 🙂 Mamusie 🙂
Gratulacje dla Montusi - kolejny maluszek jest wśród nas 🙂
Też mi się adrenalina trochę podniosła z braku informacji o Montusi, jak czytałam teraz zaległości ,ale już teraz jest ok, jestem szczęśliwa, że ma już poród za sobą i że córeczkę przy sobie.
Ja może z Wami za często nie pisze ,ale jak wrócę do domu i już coś zjem,to też po chwili włączam kompa i czytam co się u Was wydarzyło w trakcie dnia .
Co do prania, wsio piorę w pralce, nawet ochraniacz z pościeli ,choć ja jestem cały czas w trakcie, niestety robię to popołudniami po pracy , ale trochę podgonię w weekend 🙂
Pozdrawiam i miłego wieczorku 🙂