Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola też myślałam żeby iść na rok, ale mam umowę do końca roku, a żeby ją przedłużyć muszę być w pracy czynnie 🙂. Ale w sumie dobrze się składa, bo taka długa przerwa w pracy w moim wieku to niedobra sprawa. Ja przed ciążą pracowałam pół roku, a potem niestety prawie całą ciążę byłam na L4, muszę to nadrobić 🙃

• Mamusia
Cruella właśnie doczytałam Twojego posta, rany współczuję, jaka tragedia, aż ciężko w ogóle o tym myśleć 😞 .
U nas w bloku w zeszły czwartek chłopak 16 letni chciał popełnić samobójstwo, najadł się tabletek, dobrze, że jego mama (Zresztą którą nawet dobrze znam jak na tak młody blok) wróciła wcześniej z pracy i go znalazła... Chłopak żyję, ale przed nim i jego rodziną teraz bardzo ciężki czas. Tragedia goni tragedię 😞

• Mamusia
Ja miałam chustę kółkową ale Filip w niej płakał bo musiał leżeć a w takiej wiązanej nie musi leżeć i mu się podoba jest cały przytulony 🙂
mi też mówią że Fili wygląda na dużo starszego bo ma długie włosy 🙂 i jest cały długi 🙂 Wczoraj mierzyliśmy centymetrem Filipa i jego kuzynkę z 7grudnia oboje mają 68 cm długości tylko Filip waży około 6kg a kuzynka około 12 😁

Hej wróciłam bardzo poruszona niestety tym pogrzebem.

Ze szczepienia nici, dopiero w poniedziałek 🙂

A co do urlopu Olu ja idę, ale jeszzce nie wiem na ile 🙂

A Montusia i Ola u mnie jak u Was nikt nie wierzy że skończyła 4 miesiące bo mimo " dorosłego" wyglądu jest malutka i drobniutka, filigranowa jak mamusia 😁 😁 😁 😁

AAAAAa zostało mi tylko 5 kg do wagi z przed ciąży, a dziś na obiad obiecany kebab, w końcu wieczorem wszytko spalę bo na razie nie krwawię więc dziś też będę wykorzystywać męża hahahah. Chyba mam dni płodne bo biedak już się chowa przede mną 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześć dziewczyny.
Tyle piszecie, że ledwo nadążam nadrabiać zaległości w czytaniu co tam u Was i czasu na napisanie już mi brakuje... więc szybko się odzywam, zeby nie było,że nie pamiętam tutaj o Was 🙂
Fotki na NK macie super, a dzieciaszki tak szybko nam rosną, że szok.
Piszecie o gabarytach naszych smyków. Mój juz 7 kg przekroczył 2 tyg temu, hehe. A ciuszki zakładam mu rozmiar 68 i są na styk. NO co tu dużo mówić - wielki jest. Gondola niedługo zostanie wymieniona. A ja naiwnie liczyłam, ze na lato nam wystarczy 😁
Nie chcę zapeszać, ale jakby u mojego Adrianka kolki zaczęły odpuszczać. Od dwóch dni jedziemy już bez Sab Simplexu... 🤪
Niestety ja nadal musze uważać na to co jem. Bo nawet przyprawa do kurczaka mojej Maludzie nie służy 😞 😞
Dziś u nas pogoda piękna. Ale na spacer nie idę. Muszę najpierw kupić parasolkę do wózka.
A o 20.00 przybywają do nas goście na opijanie Adiego. Muszę jeszcze ogarnąc co nieco. Dobrze,że Mały wreszcie usnąl, bo od rana jakoś nie mógł i był marudny do kwadratu.
A co do powrotu do pracy to ja do końca września pobędę z Małym i od października wielki powrót, hehe 🙂 Mam tylko nadzieję,że przestanę się wreszcie obżerać i schudnę te pozostałe 5kg nadwyżki 😉
Pozdrawiam Was serdecznie 😆

• Mamusia
Hej hej 🙂
I u nas dziś padało i musiałyśmy wrócić ze spaceru więc mała lekko rozdrażniona ,ale teraz pomyka na kolejnym spacerze z drugą babcią , miejmy nadzieję że jej trochę pośpi 🙂
Aga - to masz zdolnego synka 🙂 🙂 🙂 i córeczkę też 🙂 🙂
Zmykam trochę ogarnąć mieszkanie póki jest okazja a tak mi się nie chce , chyba coś z pogodą nie tak 🤢