Skocz do zawartości

Mamusie na luty 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

agnese,wrzucaj fotki z brzuchem bo to twoje już mega stare 🙂 Każda ma z nas boczki,mniejsze większe- więc się nie przejmuj. Mój brzuszek też się rozlewa dookoła,może dlatego nie jest taki wielki. Koleżanka ze studiów,która urodziła w czerwcu była bardzo zszokowana,że jestem w 7 msc. 😲 Stwierdziła,że ona miała dwa razy taki brzuch. U mnie na wadze też ogólnie 10 kg na plusie. Mi się drugi podbródek zrobił i wszyscy sie smieja ze to własciwie jedno miejsce,gdzie widac te kg 🙂

Agnese,teraz ma zaopatrzenie jak w sklepie 😁

• Mamusia
Ale jak ja sie dzis zobaczylam to nie pozwolilam m robic zdjec z bliska tylko z daleka i bokiem. 😞
Nie mowiac o zabawkach mam wiecej w szafie/ caly worek/, ale to moja mama wszystko kupila. Ja wlasciwie tylko poduszeczke do wozeczka i lozeczka, a wszystko odziedziczylam. 🙂 🙂 🙂
Wozek, ktory dostalam od siostry to jak widac na zdjeciu jedno wklada sie w drugie i sa dwie budy i dwa nakrycia, jak dziecko jest starsze uzywa sie tylko tej gondoli duzej, a jak mniejsze to z ta torba w srodku mozna normalnie chodzic, bo jest usztywniona . 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja sama jestem wczesniak, wiec moze synek bedzie chcial swieta z nami spedzac 😉 😉 😉 😉

łojojoj Agnes no faktycznie,takie boczki,że Tylko się zamknąć w domu i nie wychodzić do ludzi 😁 😁 Ja zgagi na szczęście nie doświadczyłam,wczoraj tylko kilka godzin odbijał mi się posiłek,ale to pikuś przy tych wszystkich dolegliwościach ciążowych 😉 Ja w niedzielę mam 50lecie małżeństwa swoich dziadków,wtedy pstryknę sobie jakąś fotę 😎 Macie jakiś pomysł dla prezent dla dziadków z takiej okazji? Najchętniej to wysłałabym ich w jakąś podróż,ale to już nie te lata...

Ja w nocy muszę spac bez stanika,zeby troche kregosłup odpoczał. Najwyzej przepierzesz pizamke, zrob jak Ci wygodniej. U mnie siary jeszcze nie ma,łuszczy mi sie tylko troche skóra wokół brodawek. Codziennie zauważam na staniku,jak go zdejmuje- dużo naskórka. 🥴

• Mamusia
Też możliwe, ja mimo smarowania mam przesuszoną skórę. Rany ale mnie suszy 😮 wypiłam 3szkl. herb. owocowej i dalej pragnienie nie ugaszone... Oj będą w nocy kursy do kibelka 😁
Jutro idę z koleżanką do sklepu z art. dla dzieci mam nadzieję, że ceny będą przyzwoite i coś kupię maluszkowi 🙂

• Mamusia
Agnese pięknie wyglądasz 🙂
Moge wrzucić fotkę na mamusiowy FB??
Ja jak przywiozę wózio do domku po świętach to też Wam pokażę....
Ja dzisiaj śmiałam się do Bartka,że musi ugadać się z maluchem żeby poczekał na niego z narodzinami bo kto mamie będzie jedzonko do szpitala nosił 😁
Kochane czy Wasi Panowie idą z Wami do porodu??
Bo ja może i bym chciała żeby Bartek był ze mną ale z drugiej strony wolę być sama bo nie chcę żeby patrzył jak się męczę 🙂
Jutro na 90% idę do lekarza może ubłagam go o skierowanie na USG w każdym razie będę walczyła 🙂

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙂
wczoraj byla snakerka dzis ja 😆 spac nie moge,corcia plakala przez bol ucha dostala lek i spi z tatusiem w sypialni ja ucieklam 😉, cala micha platek wciagnieta popite woda brzoskwiniowa i czekam az zachce mi sie spac. zaraz jakies fotki wstawie u nas od wczoraj swiateczne targi,jest przepieknie!! takze muzyka ktora polecilyscie pasuje 😆
agnes kobitko kochana az ci zazdroszcze,pinkny ten pokoik masz i brzusio cudne !!!!!
malwina nareszcie nowe zdjecie z pieknym brzusiem 🙂
moj maz rodzil ze mna corcie i drugi raz sie na to nie pisze,wiec ja nie naciskam 😉

Cześć Mamuśki 😉
Ja za chwilę biegnę robić posiew moczu mam nadzieję, ze wyniki będą jeszcze dziś. Wczoraj koleżanka mnie nastraszyła, że są bakterie w moczu które zagrażają życiu dziecka więc od wczoraj się stresuje. Ja wczoraj byłam w Tesco tylko po to aby popatrzeć co jak wygląda m.in. butelki, smoczki i jakie są ceny i postanowiłam robić zakupy na allegro. Kupiłam jedynie te nowe pampersy pięciogwiazdkowe bo chciałam pomacać hehe.
Agnes kochana ale Ci zazdraszczam kobieto 🙃 Tak pięknie wszystko wyeksponowane i tyle bajerów już w domu. A twoje zdjęcie zjawiskowe jesteś laseczka 😆
Malwina trzymam kciuki za Ciebie 😆