Skocz do zawartości

Mamusie na luty 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziewczyny,ale sie wystraszylam 😉 wzielam bardzo dluga kapiel w wannie razem z Oliwcią, mowilam jej,ze juz za 3 niedziele Bartus bedzie z nami, a ona do mnie,ze juz dzisiaj chcialaby zobaczyc bartusia, pomyslalam sobie, oby nie wypowiedziala zyczenia za wczesnie, bo moglby jeszcze chwile posiedziec 🙂 wyszlysmy z lazienki, zrobilam sobie jeszcze herbate i usiadlam na sofie, nagle wstaje i cos cieplo miedzy nogamipoczulam,ale nic, poxniej wracam siadam i znow ta sama sytuacja przy wstawaniu cieplo na tylku, ide do lazienki, a tam troche pizama mokra-kurcze nie wiem czy to nie wody czasami???? ale wlozylam wkladke hig.i teraz cisza, nic sie nie dzieje-a tak z 10 min temu to cieplo poczulam i lekko mokra pizame na tylku, juz sie wystraszylam,mam nadz. ze jeszcze maly nie chce wyjsc 🙂 jak beda sie saczyc, to jeszcze wam napisze 😉

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wlasnie pierwszy raz w zyciu pozarlam... osmiornice 🤪 i musze przyznac ze bardzo dobra. Moj zoladek jest bez dna. Wlasnie zjedlismy nocny obiad, i dalej kombinuje co by tu zjesc. Jak ta daleej pojdzie to spuchne na maxa do porodu. A czuje ze juz druga broda mi sie pojawia, ogolnie czuje sie juz spuchnieta na twarzy i ustach 🤢 fuj
Karina, mam nadzieje ze nie rodzisz? odezwij sie kobietko!

• Mamusia
Widze że wy macie problem z zaśnięciem?
Ja odwrotnie 😞zasypiam szybko bez problemów ale w nocy wstaje i koniec spania. wszystko mnie boli i nie mogę się odnaleźć w łóziu.
Co do moich bóli to boli mnie jak na okres tylko że nie jak skurcze tylko w ciągu. jak chodzę to po obu stronach podbrzusza albo kuje albo tak dziwnie boli. Zobaczę jaka będzie pogoda i czy będę miała z kim lalę zostawić to skoczę do lekarza.
Przed nami weekend i dla mnie na wyjeździe 😞 aż się boję.
Sobota roczek bratanicy 50km od domu
Niedziela 10 rocznica śmierci Krzyśka chrzestnego100 km od domu.
wolałabym sobie to teraz odpuścić ale....
Mam nadzieję że nie wyląduję w innym szpitalu

Ola trzymam kciuki
Miłego dnia

• Mamusia
Dzień Dobry!!!
A ja nawet wyspana bez ani jednej wycieczki więc jest oki 🙂
Ale mój szef zadzwonił że przyjedzie mnie odwiedzić i musiałam już wstać z łózka żeby trochę posprzątać i się ubrać 🙂
a to link do aukcji wygranej 🙂
http://allegro.pl/okazja-sliczny-kombinezon-dla-dziewczynki-uk-i2054134899.html

• Mamusia
Hej, ale pospałam, ale wstałam koło 6 i miałam taki dziwny ból brzucha, na wysokości pępka w lewą stronę tak na powierzchni 10cm mniej więcej takie pieczenie połączone z czymś jakby mi ktoś igłę wbijał 🤨 i to nie tak glęboko w brzuchu tylko jakby pod skórą trochę.. sama nie wiem co to było... może się skóra rozciąga i bolała..
Olcia zajefajny kombinezon i cena też 🤪 mała jak cudo się będzie prezentować 😁
Wioletka Twój kombinezonik też piękny!
Ja mam 2 na 62cm i już innego nie kupuję.

Witajcie ja mam od wczoraj gotowy pokoik dla Hani nie mogę się nacieszyć 😆 jestem bardzo szczęśliwa z końcowego efektu. Musze dokupić jeszcze koszyczek na kosmetyki i mąż powiesi dzisiaj 1 szafkę ale jest tak słodziaśnie 😆 😆 😆
Dziewczyny zakupy super. Ja mam kilka kombinezonów ale do szpitala nie pakuje jak się wykluje maluszek to wtedy powiem mężowi który ma przywieźć 🙂
Kurcze myślę cały czas o Karinie jak się do 12 nie odezwie to napiszę do niej 🙂