Skocz do zawartości

Fotki naszych kruszunek:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kahira napisał(a):
skoreczka napisał(a):
Pamii a wiesz że ja w tej ciazy nie mam wyraźnej linii....czekam na Twoją fotkę 🙂

Skoreczko to witaj w klubie ja też nie mam

je też nie mam tej lini:/

• Mamusia
Wrzuciłam parę fotek z Maksiowego wyprawkowa na fb 🙂 Najbardziej jestem zadowolona z pościeli którą kupiłam łącznie za 30zł 🙂 Reszta zakupów też bardzo udana bo trafiłam na spore promocje więc 3 pajace, komplecik trzyczęściowy i dwa kaftaniki udało mi się kupić za 50zł 🙂

• Mamusia
ja mam taką brązową, czasem mniej a czasem bardziej widoczną od że tak się wyrażę dołu brzuchola aż po pępek.. ponad pępkiem się robi ale jest narazie bardzo mało widoczna 🙂... jak będzie fajnie widać całą to dodam fotkę....... a tak w ogóle to mam w aparacie porobionych pełno foci z m.in kombinezonikami itp i nie mam kiedy dodać no szok!! 😞 ale wolne się zapowiada więc dodam 😁

ja myślałam, że jak mam linię, ale jest taka mało widoczna, ale teraz w szpitalu dziewczyna miała i to taką bardzo widoczną, wiec chyba mi się wydawało, że ja też mam 😁 😁 😁

Skoreczka ale masz fajny brzuszek 😉

• Mamusia
Super fotki!!! I dzieciaczków i ciuszków 😆 Nikusia myślałam, że tylko ja mam "jobla" na punkcie sukieneczek 🤪 😁 🙃 Zapomniałam Wam ostatnio napisać, że kupiłam dla MŁODEJ nowy kombinezon-śpiworek od 0 do 6 m-cy (na allegro w okazyjnej cenie) i jest cudny!!!! Ma niepowtarzalny fason i jak tylko będę u rodziców pstryknę foto 😜

skoreczka napisał(a):
O i ta w paseczki jest taka super! no nie mogę jakbym miała córcię to kupiłabym tuziny takich sukienek 🙂

ja się sama z siebie śmieje, że na początku się zapierałam, że sukienki są niepraktyczne dla takiego maleństwa. Dopiero jak będzie siedziała itd. a teraz sama kupuję, bo jak oglądam to nie mogę się oprzeć. 😁 😁 😁