Skocz do zawartości

Fotki naszych kruszunek:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kahirka czemu tylko dla Nikusi? 😞 😞 😞 hehehh sliczny brzusio!!!
Nikusia wcale jakoś te ubranka nie różnią się od teraźniejszych. Też ładne!!! A ty to tak alaseczka jesteś ze ciąża wyskoczy pewnie w 7 miesiącu 🙂

• Mamusia
Ale piękne te ciuszki, mi już też się marzy choć jeden taki żeby móc przytulić i poczuć zapach maluszka... Ale po wizycie 16.08 może poznam płeć maluszka i też zacznę kupować 🙂
Skoreczka pozujesz jak modelka 🙂 Super te zdjęcia.
Nikusia a Ty to niezła laska jesteś 🙂 Ale brzusio już też widoczny 🙂 Śliczny.

WielkaB z wagą w ciąży jest tak, że zdrowo jest powoli tyć. Jednak za to jak i ile się tyje - na to nie zawsze już się może wpłynąć. Nadprogramowymi kilogramami lepiej martwić się po połogu i w momencie odstawiania dzieciaczka od piersi 🙂

A to nasza Rita - tu akurat nie ssie kciuka, ale trzyma rączkę przy twarzy:

• Mamusia
hello,

jak zabawnie jest poczytać wpisy przyszłych mam,identyczne temety były poruszane przez nas te kilkanaście miesiecy temu...
jedna rada tak na szybciocha 🙂 nie kupujcie dużo ubranek w roz.56 baaaardzo szybko robia sie za małe za to przyda wam sie sporo pieluch tetrowych9pomimo użuwania pieluszek jednorazowych)slowo honoru 😉 😎

Pozdrawiam.

Mra teraz zauważyłam, że dodałaś fotkę swojej córeczki. Buzię widać 😉 słodka jest 😉
Kasidelko84 mam dużo ubranek na 56, ale to po poprzednim dziecku. Stwierdziłam, że chyba rewię mody będziemy robić, tylko jak się okaże, że córka to różowe ze dwa ubranka 😁 😁
a poruszane tematy to chyba standardowe są, bo pewnie za rok dziewczyny na te same tematy będa pisać 🤪 😁 😁