Skocz do zawartości

Fotki naszych kruszunek:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pamii18 nieskromnie się z Tobą zgodzę, zakochałam się w tych ubrankach, są takie słodkie. To chyba hormony mi do głowy uderzają i mi bije ..... 😁 😁 😁
Kacha z kombinezonami mi się udało, różowy jest na 56 czyli do szpitala, czerwony na 74 a ten co kupiłam wcześniej na allegro na rozmiar "s" czyli nie wiem na ile ale chyba ok 68-może więcej 😉
Kasiulka jaka kruszyneczka, pomyśl o ile teraz jest większe 🙂)

Beata bo tylko dziecko we wczesnej ciąży mieści się w kadrze. Do karty ciąży też mam wpięte fotki z usg tak jak mówisz serca itd ale ja też tam nic nie widzę. Dobrze, że oprócz tego mam najpierw całego bobasa a teraz jak byłam w szpitalu do dostałam buźkę 😉

• Mamusia
Nikusia102 ja nie mam nawet z wczesnego etapu ciąży, robili mi USG w 9 tyg. w szpitalu i wszystko było widać, ale nie dali mi, a ja dopiero w domu się kapnęłam, że nie ma, bo inaczej bym poprosiła. Jak przedstawiłam wyniki USG mojej ginekolog, to też się zdziwiła, że mi nie dali całego dzidziusia.
A Ty masz całego i w drugim przynajmniej buźkę... I tak trochę przykro, że każdy ma, wkleja na fora, a ja nic. No, ale jak pisałam wcześniej, liczę na to 3D 🙂

• Mamusia
Beata nie martw się, ja też nie mam, zawsze dostawałam zdjęcie z główką z góry i to zapakowane w paczuszce jaką zawsze dostaje i dopiero w aucie sprawdziłam co mam za zdjęcie... mam nadzieję że teraz przynajmniej uda się buźkę uchwycić 🙂

a dodam że ja w dodatku płci jeszcze nie znam 🙂 więc myślę że nie masz się czym martwić ;]