Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mamuśki a jakie miałyście objawy "typowej" ciąży? bo u nas to jakoś tak dziwnie zero wymiotów porannych mdłości itp. i może dlatego cały czas odsuwałam od siebie myśl że mogę jednak być w ciąży - choć to było jak najbardziej planowane... nawet test ciążowy zawiódł 3 próby i nic jedna kreska powiem więcej byłam nawet u takiego lekarza który stwierdził że nie ma mowy o ciąży bo on widzi jak sie tam coś odkleja i miesiączka ma się pojawić lada dzień - a ja już byłam w ok 4-5 tygodniu...
czy tylko my mamy takie przygody z potomkiem? czy może jest nas więcej?

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Amii oczywiście że tańcz ale bez większych szaleństw i oszczędnie, Kochana to jest wasz dzień i musisz zaszaleć bo nie wyobrażam sobie tego jak kamerzysta będzie Cię ciągle kamerował siedzącą 😉

Ta pogoda długo terminowa kłamie 🙂 u mnie też miało padać i buty pomogły nawet kropeczka z nieba nie spadła 🙂 Za to jeden motylek z mojego bukietu odleciał 🙂 bo miałam dwa złote i został jeden 🙂

Ja miałam cywilny i może się aż tak nie stresowałam ale popłakałam się bo moja teściowa płakała i na mnie patrzyła 🤢 specjalnie mi to robiła 🙂

• Mamusia
dokładnie 12.09. o godzinie 16 powiedzieliśmy sobie sakramentalne TAK 😉 na rozładowanie emocji rodziców przy wymianie obrączek zamiast Bartoszu .... Agato... powiedzieliśmy Bartusiu.... Agatko ..... a tańczyłam do 4 rano skończyło się to zjechanymi butami podeptanym trenem sukienki i strasznymi zakwasami 😉 ale maleństwo było grzeczne i nie wojowało a przez to my mogliśmy szaleć na parkiecie
grunt to pozytywne nastawienie

• Mamusia
Przymiarkę miałam wczoraj, a odbiór sukni mam w środę. Trochę się martwię bo ta sukienka była jeszcze w proszku... Bo coś tam babka zrobiła nie tak jak chce, ale już jej wytłumaczyłam i ma poprawić, ale najadłam się nieźle stresu.

Jak tam byłam to przyszła dziewczyna w 9 tygodniu i też zamawiała suknię 🙂 heh coraz nas więcej z brzuszkami na ślubie :P

a dlaczego tak wcześnie odbierasz?? Amii nie wiem jak tam u was w Krakowie ale u nas robią wszędzie tak że Pani Młoda przychodzi w Piątek przed ślubem do godziny 12 i przymierza jeszcze raz suknie i jak jest coś nie tak to krawcowe mają czas by poprawić.Ja bym na Twoim miejscu pomyślała o tym bo sama mówisz że coś było nie tak a po co masz się denerwować w sobotę? A do tego jesteś w ciąży to powinny Ci ją tak dopasować by wszystko było OK.

Amii nawet jak będziesz odbierać suknie w środę to ja przymierz jeszcze raz z butkami,przejdź się po salonie zrób obrót i sprawdź czy długość koła Ci nie przeszkadza.Płacisz za to więc wymagaj.

• Mamusia
Ami, zobaczysz, że w dniu ślubu cały stres Ci odejdzie. to przygotowania są stresujące, a nie ślubowanie 🙂 tego dnia oddaj wszystko pod opiekę świadkom i baw się, bo to jedyna taka okazja w życiu 🙂 będziesz piękna jak królewna i tak się będziesz czuła, przyszły mąż będzie na Ciebie patrzył z wielkim zachwytem...oj, aż się wzruszyłam! uwierz nam, które mają to za sobą 🙂 to będzie wspaniały dzień niezależnie od pogody 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Większość pewnie jeszcze pod kołderkami 🙂 Ja to bym już rosołek zjadła 😉

ilonab - tak, tak na pewno przymierzę i zgłoszę ewentualne poprawki 🙂

Ania - Mam nadzieję, że masz rację z tym, że stres minie hehe 🙂 Ale kuzynka też mi w sumie tak mówiła, że największy stres do Kościoła, a potem już luz. Co do bólu głowy to mnie wczoraj bardzo bolała i nic na to nie zaradziłam. W końcu pod wieczór przeszło.

Zyzia - coś rzadko do nas ostatnio wpadasz! Zaglądaj częściej!

• Mamusia
Czesc mamuski 🙂
U mnie bez zmian. Czekam na czwartek na badanie. Katar nie przechodzi a do tego doszła krew z nosa. Z łóżka wyszłam dzisiaj o 10tej a czuję się tak, że mogłabym dalej iśc spać.
Idę robić obiadek 🙂dzisiaj zupka grzybowa i kurczaczek z marchewką i groszkiem