Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

Moja teściowa jak jestem u niej i ktoś do mnie dzwoni odrazu pyta kto to i co chciał,kiedyś jej wypaliłam że kochanek i przestała zadawać głupie pytania 🙂

Trzeba ostro czasem postępować bo nam na głowę wejdą albo będą robić z nami co chcą.

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam ponownie dzisiaj bylismy w urzedzie date slubu zaklepac i została moja wymarzona na grudzien 🙂, ale potem jakie zawroty głowy miałam myslalam ze w sklepie zemdleje moj od razu mnie zabral posiedziałam w samochodzie i sie lepiej zrobilo a myslalam ze minelo juz ale jednak nie...czekam na poniedziałek zobaczymy wtedy nasza fasolke mam nadzieje ze jest zdrowa i ze rosnie....

a z naszego forum kwietniowego robi sie coraz czesciej forum kulinarne, przepisy, zdjecia potraw 🙂

• Mamusia
Uff wróciłam. Na kupowałam jedzenia jak dla 8 osobowej rodziny 🙂
Zaraz się zabieram do gołąbków, z drzyzga w tle.

Może się kręcić bo to hormony.
Syfy obecne+ poszerzone naczynka+ żyłki na brzuchu.

Nie wygrałam tych 40 baniek. edwie 2 miałam.

Kupiłam sobie kurtke, no nie mogłam się powstzymać.
Jeszcze by mnie myszy zjadły 🙂

Sztunia mogę się na obiad wprosić?? 🙂

U mnie dzisiaj pizza dla mojego Męża a ja mam skrzydełka takie hrupkie od kilku dni miałam na nie ochotę 🙂

Ja brałam tabletki i o mały włos się nie wykrwawiłam i odstawiłam tabletki, zostaniemy przy gumkach chociaż bez jest tak fajnie 🙂

Emii pozdrawiamy Męża również 🙂

• Mamusia
witam drogie panie z pracy wlasnie wrocilam, wciagnelam na zimno kilka plackow ziemniaczanych a teraz lece troszke posprzatac,
odnosnie tabletek anty nigdy nie stosowalam i nie zamierzam po po porodzie takze,
zakupilam sobie kremik gerbera na rozstepy z kompleksem ujedrniajacym, za jakis czas Wam napisze czy warto bylo 😉

Wiecie co ale jestem głodna,zaraz oszaleje bo Mąż jeszcze w pracy siedzi 😞

Wczoraj zbierali u Męża w pracy kto ile ma dzieci bo paczki na święta będą robić a Mąż się pyta czy te w brzuszku też się liczą 🙂 ja uważam że powinni nam dać bo nigdy nie wiadomo jakie będę miała zachcianki a dziecko też korzysta 🙂

• Mamusia
ta o ile Nas nie pominą bo będziemy wtedy na miecierzyńskim a nikt prezentu do domu nie przywiezie 🙂

Brzuchy, brzuszki, brzusienie kochane mam weekend za chwile że zmykam stąd pomału, do spisania w poniedziałek, miełego wypoczynku, ładniej pogody i sexu w niedziele 🙂 buzka papa