Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mówie Ci myślałam,że coś nie tak.Ale lekarz mówi to już tak jest.A gdzie koniec 😁 W brzuchu niech rośnie,ale biodra już moga sie zatrzymac 🙂Mi troche po Niko zostało,a napewno rozstępy 😞Smarujcie sie dziewczyny,bo mi sie zrobily w 9 i taki teraz mam ozdobiony brzuch.Ja sie teraz wieczorami przed spaniem smaruje.Calkiem inna skora jest.

• Mamusia
Izunia, niech rośnie 🙂 no masz troszkę rozstępow,ale dla mnie to jest normalne i ja też będę je miała:P ja smaruję się olivką, ale po niedzieli idę po krem na rozstępy mama perfecta czy coś:P nie pamiętam nazwy.
A czujesz zmiany na skorze? bo ja mam syfki na buzi, pod brodą i bezpośrednio na cycorkach 😜

• Mamusia
kiedys to wszystko bylo naturalne,zdrowa zywnosc .Moze one sie czyms naturalnym smarowaly.A my teraz tylko chemia i chemia.Dlatego tak wazne dla mnie jest karminie piersią.teraz to strach cos ze sklepu jesc-głównie chodzi o miesa,wedliny.Bo tyle sie slyszy.Ja w tym roku sobie wychowalam kurki i mam pelna zamrazarke i teraz wiemy co jemy.Mniam.Jajka od tesciowej....co idzie to trzeba miec swoje.W miescie nie mialam tej mozliwosci na balkonie ,12 pietro-ale pomidorki zawsze rosly w doniczce 😁

• Mamusia
No masakra z tą żywnością:/ kiedyś ludzie jedli zdrowe jedzenie bo nie nachemizowane.
Ja mieszkam na wsi, ale jajka mam od sąsiadki bo ma kury i mleko czasem też.
Ale takto wiadomo, jadło rzeczy z marketow bo do miasta mamy nie daleko;p ale odkąd jestem w ciąży mama kupuję porządne mięso i szynki, zresztą mam obrzydzenie teraz w ciąży do kiełbas i niektorych szynek:P
pomidorki też mamy swoje. i inne warzywka 🙂 a 2 razy w roku zamawiamy świniobicie 😁
a Twoj Niko też ma tak,że dużo je kanapek z nutellą i je płatki na śniadanie?