Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nutelli wcale,tylko w przedszkolu.On rano tylko kakao wypije i sniadanko o 9 w przedzkolu je,obiad maja o 12 i podwieczorem oo 15 pozniej go odbieram o 15.30 i w domku kolacje-ile ja sie musze nagadac,zeby ja zjadl.
Niko chyba zaraz odplynie przed bajka 🙂
Ja teraz tylko kurki jem.Wieprzowe i wołowe to mi na krew smakuje-bleee i mi sie ciagle odbija.Teraz jakis francuski piesek chyba rosnie 🤪 Z Niko to jadłam ser żółty,sernik ,lody i lizaki i byłam szczęsliwa 😁

• Mamusia
ale mieliscie cela 🙂Moja mama mowila,ze latwiej sie chowa dwojke.Pamietam,ze tam bylam jak sie urodzili to NIko juz chodzil przed szpitalna szyba i si ena nich patrzyl.Hihihi.Byli teraz u nas 7 tyg.i do tego jeszcze siostra 11 lat.Masakra 4 dzieci i ja na poczatku ciazy.Tyle gotowania,a tego prania.Wesoło było w domu.To dziadkowie sie ciesza podwojne szczescie bedzie. MAik i Jenni urodzili sie w 7 miesiącu,ale wszystko sie dobrze skonczylo.A to przez Niko,bo leciał do mojej i sie przewrócił i leciał na kant stolu,a jak to czlowiek szybko mama zlapala go i zaraz byly skurcze.
Maik karnacje ma jak mulat,a Jenni jest biała 🙂

• Mamusia
Izunia, to masz wielkie szczęście, bo moja bratanica je tylko chleb z nutellą , płatki czekoladowe, lody i słodycze. Tylko jej mama umie ją zmusić w surowy sposob do \'dziubnięcia\' czegoś innego niż słodkiego. A ma 7 lat już.Tragedia;/
Także Twoj Niko super je w porownaniu do innych;D
Ja sobie nie wyobrażam mieć bliźnięta, nie dałabym rady 😜
hehe to Ty pierwsza urodziłaś a za rok Twoja mama?
Love a co to grzaniec
? bo mi się to z grzanym piwem kojarzy:P

• Mamusia
NO ,nigdy nie robilam mu na sniadanie chleba z czekoladka.Jak juz to w ciagu dnia o tak jak mial smak 🙂No ja urodziłam 08.01.2006,a mama 26.10.2006 🤪
Dziwne jest to,że jak mama do mnie dzwoniła do szpitala kiedy juz Nikos był to NIkola ta co ma 11 lat mi powiedziała,że mama też bedzie miec dzidize,ale dwie 😮I jak się pózniej okazało to prawdą to wszystkim szczeka opadla.

Wujek od męża z De dzwonił i tak pogadalismy 50 min 🙂

• Mamusia
żarcik...........chciałam bardzo córkę,ale z biegiem czasu jest mi juz obojetne.Mam nadzieje,ze na 3 D bedzie widac co jest.Bo musze sobie z DE ciuszki pozabierac od mamy.Moze juz w polowie pazdziernika pojde zobacze.Musze tam dzwonic w ktorym tyg najlepiej robic,zrby bylo fajne.