Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

EJ, wypraszam sobie 😁 Ja nie byłam, bo byliśmy u rodziców i późno wróciliśmy,ale przez cały czas nosiłam się z zamiarem zagłosowania właśnie na Palikota, ale tylko dlatego,ze JKM nadaje się już jedynie na emeryturkę.. Ale nie byłam i nie załuję. i tak ci sami by byli przy korycie. Jak patrzyłam na Tuska,jak mu się morda cieszy, to miałam chęć wywalić tv za okno 😠
Izunia, ja kebab to zamawiam zawsze ten pikantny i z sosem czosnkowym - dawka wybuchowa,ale tylko ten wbrew pozorom mnie nie męczy.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiesz co ja nie bylam,bo jak slucham ich wypowiedzi...i co oni zrobia.....hehehehe......Ale on nawet Mniejszosc Niemiecka na opolszczyznie pokonal to sa wlasnie te jaja ktore mialam na mysli.Bo mnie tu to wkurza wielkie niemcy i teraz wyszlo 🙂U ans w przedszkolu dzieci maja 4 h niemieckiego po jakiego bata.Niech podziela z angielskim na pół.Niko chodziz prywatnie na angielski.On sam gada wszystkim,ze jak jedzie do taty to tam po angielsku bedzie z zludzmi rozmawiac.Taki maly,a jaki cwany.Ja mama mame w De wiec szybko sie niemieckiego nauczy.Zreszta ja i maz umiemy niemiecki wiec zawsze sie dziecku pomoze,az angielskiego jestem ......ani na poziomie podstawowym 🙂

• Mamusia
Astra napisał(a):
na śląsku to chyba większosc zna niemiecki. Ja mam uczulenie na ten język. Miałam w szkole, a nawet nie umiem się przedstawić. Nie cierpię Niemców i ich okropnego języka. Z angielskim za to u mnie nieźle 😉

Ja sie nauczylam jak mieszkalam z mama 3 lata.Ale wkurzaja mnie ci ludzie w De.Wredne małpy......Ale mam tam mame to musze jezdzic.

Kurczę, nie mogę wstawiać linków jako nowy user, więc kopiuję ze strony:

Kalendarz chiński został pochowany w grobowcu ponad 700 lat temu w pobliżu pekinu. Teraz możemy go oglądać w Instytucie Nauk w Pekinie

Wiele osób go nie traktuje poważnie, ale statystyki, które zostały przeprowadzone w USA pokazują, że jego skuteczność osiąga 85%. Naprawdę warto skorzystać z kalendarza bo nic nie stracimy, a możemy znacznie więcej zyskać.

Korzystanie z niego jest naprawdę proste. W pionowej kolumnie po lewej stronie znajduję się nasz wiek. W poziomej mamy miesiąc poczęcia. Bardzo ważną informację jest to, że musimy się tu zasugerować kalendarzem księżycowym, który ma 28 dni. Jeżeli poczęłaś dziecko 29 lipca to już jest to sierpień. Kolor niebieski to jest chłopiec, a różowy to dziewczynka. Jeżeli masz np. 29 lat i chcesz mieć chłopca to musisz współżyć w miesiącach: lutym i od czerwca do paźdźiernika wtedy masz szanse na poczęcie chłopca.

• Mamusia
ja pamiętam, że w dniu stosunku bolał mnie brzuch a miałam troszkę problemy jak co lato z sikaniem i miałam infekcje jak zawsze w wczerwcu 😜 i tak bolało, że nie wyczułam bolu owulacyjnego 😜 bo zawsze mnie bolało i wiadomooo.. bara bara bez, bo brakło gum a myślałam, że owu przede mną albo za mną:P ale pamiętam że na drugi dzień po i przez 2 tygodnie autentycznie płakałam bo mnie cycki tak bolały i moj M powiedział złote słowa ' kurwa, może my wpadli'? a ja , ' nie. chyba mam zapalenie piersi' :P ogolnie ten piękny stosunek nastąpił 17 czerwca;D

Ja się zalogowałam, obdarzona, i zamiast wrzucić mnie na stronę, to po odświeżeniu strony pokazał się komunikat: "Twój profil został usunięty" :/

Ech, ja też zmęczona. Żarciem. Frytek nasmażyłam, mulant, przez Ciebie i z małym dwie góry zjedliśmy...ale mi brzuch wywaliło 😁