Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobrze jest mieć trochę uniwersalnych ubranek. Mi, że dziewczynka powiedziało kilku lekarzy, bo byłam darmowo na genetycznym z kursu i aż pięciu mnie badało , więc oby się sprawdziło. Mulant to teraz będziesz miała głupie myśli hehe 😜 Ale bardzo rozczarowani są?

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
Dobrze jest mieć trochę uniwersalnych ubranek. Mi, że dziewczynka powiedziało kilku lekarzy, bo byłam darmowo na genetycznym z kursu i aż pięciu mnie badało , więc oby się sprawdziło. Mulant to teraz będziesz miała głupie myśli hehe 😜 Ale bardzo rozczarowani są?
no mają 11 letnią córkę i liczyli na chłopaka no ale mowi się trudno i tak już jest kochana jeszcze jej nie widziałam ale podobno jest śliczna tylko na zdjęciu ją widziałam ma czarne długie włosy

• Mamusia
Obdarzona koniecznie musisz pogadać. Wiem co czujesz z tymi przytulankami innych bo miałam to samo i zmienił się, jak jakaś para przy nas się tuli, głupio mu i nie chce być gorszy 😉 albo widzi moją minę... 🤪 Z tą byłą ok, niech się kolegują, ale imprezy kategorycznie nie. Ma udowodnić, że zasługuje na was i koniec kropka. Masz być twarda! 😉

• Mamusia
mulant napisał(a):
ggulekk napisał(a):
no mają 11 letnią córkę i liczyli na chłopaka no ale mowi się trudno i tak już jest kochana jeszcze jej nie widziałam ale podobno jest śliczna tylko na zdjęciu ją widziałam ma czarne długie włosy

Ważne, że niunia jest cała i zdrowa 😉 I teraz gorączka wymyślania imienia hehe

• Mamusia
Mulant, takie niespodzianki fajne są 😁 to jest potem takie zdziwienie , że szczęka opada aż po kapcie, a potem jest się z czego śmiać i co wspominać:P

Ggulek, a żebyś wiedziała, że będę twarda 😁 i już wiem co powiem 😁 Twoje rady są cenne 😁 Astra natomiast uświadomiła mi, że rzeczywiście on tego czasu nie wynagradza kolegom tylko sobie, więc już nie będe taka wyrozumiała.
Ggulek, Ty też weź się w garść i coś wymyśl, żeby zmienić w nim jeszcze tą dziecinność i brak okazywania miłości. 😉

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
mulant napisał(a):
ggulekk napisał(a):

Ważne, że niunia jest cała i zdrowa 😉 I teraz gorączka wymyślania imienia hehe

dostała imię Amelia

• Mamusia
Tak sobie wyobrażam, właśnie, że dziewczynki delikatnie się wiercą a chłopcy bezwstydnie lecą z koksem mocno 🙂
No powiem Ci, że troszkę mam problem, czasem muszę łokcie wyprostować i podnieść się aby się przewrocić:P ale mam problem ze wstaniem, hehe 😜 albo z łożka, albo np jak klęknę i chcę się podnieść, to lecę do tyłu 😜

• Mamusia
brzuchy moje, jak was czytam to aż mi włosy dęba stoją a tego Mateuszka to bym po dupie wystrzelała bo zachowuje się jak mały dzieciak. Obdarzona wieź go ustaw do pionu i niech się określi szybko, bo z tego co wiem remont dopiero co zaczeliście, moja kuzynka chajtneła się bo też wpadła, koleś pracuje wyjazdowo, jak wraca to chleje, aona z dzieckiem uwiązana i też wymówki są bo ona musi z dzieckiem siedzieć, a poza tym on się nią nawe t zająć nie umie więc co to za ojciec.
Jeszcze te jego humory, no proszę....
ciężko doradzać bo u mnie takiego czegoś nie ma, ja rozumiem że nie można ograniczyć wolności drugiego człowieka ale te impezy zaplanowane kilka miesięcy do przodu sa lekką przeginką, a tekst że go ciągnie do tych rzeczy po alkoholu, to co masz mu pozwolić puszczać się na lewo i prawo?

sosik z mięskiem buraczki i klusunie
a moja miśka frika koziołki i już ją super czuje 🙂 i wcale nie prada że dziewczynki kopią lżej 🙂 hihihi

• Mamusia
Sztunia, wezmę się za niego ostro bo dopiero do mnie dociera, że niszcze sobie życie i małemu a takto może coś da się zmienić 😉 bo jak nie to skończę jak Twoja kuzynka;/

ja miałam dziś ziemniaczki, sosik, roladki od wczoraj, gołąbki , i rosoł:P
idę się walnąć na łożko, może moj też mnie pokopie po obiedzie 😜
kurde lać mi się chce oraz mam inne potrzeby a tata wymienia kibel stary na nowy 😠 😞 a na dworze pełno ludzi, bo ten remont to nawet siku nie zrobię:/ muszę coś wymyślić:p

• Mamusia
weź się weź bo to twoje życie i nie daj sobie spieprzyć, a dziecko nie jest przeszkodą żeby fajnie żyć 🙂

Majka robi porządki w swojej szafie i komodzie ja już mam tego dosyć, normalnie co kilka dni robi kipisz w swoich szmatach a ja potem muszę to układać od poczatku, ona owszem powkłada spowrotem ale wszystko pomemłane

a ja z siorą umawiam się na kawe i ciacho w CH, Michał niech ylko szybko wraca z pracy bo mnie już slina cieknie jadę się zrelaksować, oczywiście bez Majoneza

• Mamusia
A właśnie, wgl dzisiaj byłam u lekarza na połówkowym 🙂
No pomijając to, że jest wsyztsko ok, oba maluchy mają po 20 cm całkowitej dł, 250 i 240 gram wagi to okazało się że nie będzie dwóch dziewczynek.... 😁 Będzie chłopak i dziewczynka... zaraz wstawie zdjęcia z usg do galerii.

• Mamusia
ja love to pewnie posikana jesteś ze szcześcia 🙂

no ona sprzatacz jest pierwsza klasa, podejrzewam że jak dzieci chcą zostac fryzjerkami, strażakami i innymi to ona bedzie chciała zostac sprzątaczką, dać jej zmiotkę to pół godziny jej nie ma, odkurzacz, mokra szmatka uwielbia, fakt że efekt mizerny ale cheć się liczy, a jak mi okna (balkonowe) czy lustra myje fiu fiu, ja mam pierdolca na punkcie sprzątania i chyba wyssala to z mlekiem matki 🙂
wkońcu zasypiała przy odkurzaniu i ogólnie jak miała nerwy tu ją stawiałam przy odkurzaczu i przestawała plakać hehehe

• Mamusia
Sztunia, to fajne masz dziecko 🤪 bynajmniej jak już będzie sprzątała sprzątała, a nie sprzątała-bałaganiła, to będziesz Ty mieć mniej sprzątania 😁 ja też mam pierdolca na punkcie sprzątania, zwłaszcza na punkcie podłogi-musi być codziennie odkurzona porządnie i umyta co kilka dni i naczynia w zlewie muszą być umyte:P
Love! no nie wierze po prostu co za niespodzianka! haaa..ale fajnie 🙂 więc gratuluję 😁 duże masz już dzieciątka, czekam na zdjęcie. No ale nas zaskoczyłaś 😁 najważniejsze, że ok;D
Ggulek, nie wiem czy możesz czy nie ale ja chcę zobaczyć 😞!