Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
ooo to mało już zostało 😉 Kurde oby oby bo mam sesję jeszcze w lutym 🤪 Jeśli chodzi o tą czkawkę to nie wiem czy tego nie mam, bo jak na kopniaki to za gwałtownie czuć 😜

moja miała czkawke non stop w brzuchu, az sie na patlogii pytałam czy to nie pzreszkadza, bo ktg nie mogli zrobic. i połozna mówiła ze dla dzieci to ejst miłe, nie tak jak dorosły ze sie wkurza jak ma.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hihi no pamiętam 😁 Nie narzekam, że szybko z organizacją i samym ślubem, ale tracę wolność. Jeszcze jestem taka piękna i młoda, szkoda mnie za mąż (żarcik) 😁 Po prostu mam za mało czasu na oswojenie się z tą myślą 😉 Trochę to wszystko pokręcone... A Twoje przygotowania ile trwały? 😉

• Mamusia
hehe Ggulek, no powiem Ci , że dla mnie też najgorsza jest myśl tego braku wolności ale tłumaczę sobie, że nawet jeśli to i tak już przecież nie imprezuję, nie zdradzam, nie spotykam się z chłopakami 😜 i po ślubie ciąg dalszy tylko ta sama myśl... małżeństwo bardziej mnie przeraża niż macierzyństwo:P

• Mamusia
mi się mężo oswiadczył 10 kwietnia, a slub mielismy 25 czerwca 🙂 hehe w sumie wszytskie przygotowania tylko miesiąc trwały. 🙂
Ja tez tak myslałam ze wolnośc i inne gówna... ale nie żaluje i nie zamierzam 🙂) Mi taki brak wolnosci odpowiada, a moj Michu mi w 100 procentach i pod kazdym wzgledem wystarcza 🙂))

• Mamusia
Obdarzona mnie tak samo, bardziej od macierzyństwa 🤪 Też już dawno na imprezie nie byłam, a jak wypiję to myślę cały czas o nim 😁 Mieszkanie razem już mnie trochę wystopowało, ale w sumie może i dobrze bo kiedyś za dużo imprezowałam.
Love to nieźle w miesiąc wszystko zrobić 😉 A miałaś tylko cywilny czy to i to od razu? Mi D też wystarcza, ale boję się.