Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
love napisał(a):
lady a to bys chciala pewnie albo niebieski albo roz 😉
kurde chyba ja aby tak mam ze na czarny sie uparlam..;/ tak troche nie zbyt wesole kolory ale mi sie podoba i nic nie zrobie ;/

Może nawet niekoniecznie, ale czasem nawet te wzory na tkaninie są takie albo bardziej dziewczęce albo chłopięce.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Ja w środę mam usg i po tym czy się dowiem jaka płeć czy nie to zaczynam kupować ciuszki.
W któryś weekend musimy się wybrać do Ikei. Już się tak wybieramy od kilku tygodni. Łóżeczka jeszcze nie kupię, ale muszę trochę miejsc w domu przeorganizować. Wózek mam zamiar wypatrzyć wcześniej i kupić jakoś po porodzie. Rodzice chcą wózek sprezentować tylko mam wybrać jaki. Ostatnio za dużo słyszę o tym, że lekarze płeć źle odczytują, więc wolę z wózkiem nie ryzykować. Chyba, że bardzo mi się spodoba jakiś w neutralnych kolorach.

moja siostra do konca miala miec corke,a urodzil sie chlopak 🙂A wiec jak teraz juz 3 osoby mi powiedzily,ze wygladam na dziewczynke to sama nie wiem co myslec.W grudniu ide na 3D to musze dokladnie zobaczyc.Ale cholera mam fote jajek.Chyba,ze z nich zrobi sie cipeczka 🤪

• Mamusia
Wiesz Ty to nie masz z czym czekać, bo jak to parka to i tak neutralny kolor potrzebujesz. Przy dwóch dziewczynkach też raczej problemu nie będzie z kolorem jaki by nie wybrać. Gorzej jakbyś kupiła różowy i by się 2 chłopaki urodziły 🙂 Ale to Ci raczej nie grozi skoro lekarz powiedział, że parka 🙂

• Mamusia
Wiesz Ty to nie masz z czym czekać, bo jak to parka to i tak neutralny kolor potrzebujesz. Przy dwóch dziewczynkach też raczej problemu nie będzie z kolorem jaki by nie wybrać. Gorzej jakbyś kupiła różowy i by się 2 chłopaki urodziły 🙂 Ale to Ci raczej nie grozi skoro lekarz powiedział, że parka 🙂

no ale wiesz.. roznie moze byc 🙂
i tak nie kupie teraz bo ja obladowana nie chce do pl potem wracac :/ i tak juz duzo tego bedzie

• Mamusia
Izunia: mi mówią, że wyglądam na chłopca i miałam przeczucie, że to chłopiec, ale że wszyscy tak mówią to już nie jestem taka pewna 😉

wiesz co mi plec stwierdzil w 19 tyg.I teraz siedze lampie sie na fote krocza i mowi sama do siebie bez jaj to na cipke nie wyglada 😉Sa dwie kulki.Aaaaa...zaraz Wam zeskanuje i okreslicie ok?

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Izunia: mi mówią, że wyglądam na chłopca i miałam przeczucie, że to chłopiec, ale że wszyscy tak mówią to już nie jestem taka pewna 😉

wiesz co mi plec stwierdzil w 19 tyg.I teraz siedze lampie sie na fote krocza i mowi sama do siebie bez jaj to na cipke nie wyglada 😉Sa dwie kulki.Aaaaa...zaraz Wam zeskanuje i okreslicie ok?

ok tylko daj na forum:P

• Mamusia
mulant napisał(a):
izunia1986op napisał(a):

ok tylko daj na forum:P

jak to mam zrobic?

• Mamusia
Izunia: Jak piszesz posta kliknij taki obrazek(czwarta ikonka od lewej) i dodaj linka do strony, na której jest zdjęcie. Musisz najpierw umieścić zdjęcie na jakiejś stronie gdzie można wrzucać obrazki, np. http://imageshack.us/ albo daj bezpośrednio linka do galerii z Brzuszka.

• Mamusia
hejo wiewiórki
widzę że tetno skacze, ja tak miewałam ze leżę a nagle słuszę bicie serca mierze tetno a tam koło 100 i powiedziałam o tym gin, mówi ze warto to sprawdzać bo może być to arytmia ciążowa i jest ona niebezpieczna bo moze zostać po ciąży,
u mnie zdrazyło się to pare razy i juz nie powtórzyło, wiec zrzuciłysmy to na pogode i ucisk dziecka 🙂

my wózek mamy grafit taki unisex, bo wiedzielismy ze bedzie na dwójke dzieci 🙂