Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona wiem.... 😉 mielismy juz dawno... nawet 2 razy... ale jakos nikomu sie nie pali 🙂
ja zawsze siedze w domu z jedna babka co z nami mieszka a maz z reszta do pracy dojezdza.... w sumie tu mi dobrze i bym mogla zostac jak na razie... nawet na przeprowadzki nie mam sily juz

• Mamusia
a ja zrobiłam sobie rozrywke mąż mnie zabrał do piwnicy żerby pranie zrobić tzn ja mu mówiłam gdzie na która kupke i jak pralke ustawic i stwierdził że to pranie to jakaś masakra 🙂 i jak ja to połapałam no niech widzi obowiązki jakie mam to moze wkoncu tak na 100% w pełni doceni

wyjęłam jeszcze z piwnicy gondole zeby zobaczyć czy nie przesmierdła i o dziwo nic a nic, wiec sie popodniecalismy i owinelismy ja streczem spowrotem niech czeka 🙂

• Mamusia
Love, no w sumie nie dziwie Ci się 🙂 ważny jest spokoj i żebyś miała chociaż małą ostoję jakąś.
a daleko masz do szpitala?
Tak tak moj, dziś robiłam sobie foty jak wstałam bo nie chciało mi się zmywać i nudziłam się 🙂 a przedchwilką nagrywałam aparatem jak brzuchol mi się rusza bo Fifi kopie 😁

• Mamusia
hehe 🙂 ale serio fajny pomysl 🙂
a co do ubezpieczenia to ja bede płaciła za wsyztsko, a ile to jeszcze nie wiem...
albo tez myslalam zeby rodzic u mojego gina... on ma jakis szpital prywatny czy cos... nie wiem.... ale moj maz musi sie z nim dogadac jak to wyglada finansowo i wgl.

• Mamusia
Love ja też bym dała w takim przypadku bo inaczej chyba nie da rady. A mąż nie ucierpi aż tak bardzooo 😜 Kurde puszczam mojemu małemu muzykę poważną, Mozarta. Ponoć ma być mądrzejsze ale nie wiem czy w to wierzyć, chyba takie jajca to są:P ale będę mu puszczała także takie te co ja lubię 😜 ale słucha spokojnie nie rusza się a przed chwilą myślałam,że mi puści brzucha z dymem 😜