Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
leliva napisał(a):
Kierwa, wkurzyłam się na maxa!!! Kupiłam sobie grupon do fryzjera na strzyżenie, salon miał profesjonalną stronę internetową, fryzjerki były opisane jako podążające za najnowszymi trendami i cały czas się doszkalające, a wyszła taka dupa, że nie mogę!!! Zafundowała mi taką zajebistą nieplanowaną asymetrię, że teraz muszę się opitolić na krótko, żeby to wyrównać 😠 😠 😠 Ale ich opiszę na necie!!!

uuu to bedziesz miec fryzure na swieta 😠

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 😘 ja właśnie wstałam i zjadłam kolację nr 1 😉 kiełbaskę na ciepło z musztardą i chlebkiem i zaraz napiję się herbaty;D

Ta ciąża wykańcza mnie. Choć nie wyglądam ponoć jak słoń jeszcze, bo nie wyglądam , tylko mam piłeczkę ale czuję się strasznie. Chyba przez te 11 kg co przytyłam.
Mianowicie pojechałam dziś z mamą na jej rehabilitację i...potem zakupy, potem poszłam do koleżanki bo mama była u siebie w pracy na kawie i potem wracałyśmy już na nogach ( ok 3,5 km) dla mnie to standard te 3 km w tą i z powrotem a myśmy szły tylko w jedną stronę to nogi mi tak spuchły i tak bolą jakbym wrociła z wesela 😞
Co prawda mnie nogi gdzieś od miesiąca bolą jak jestem w domu i sprzątam, ale to jest przegięcie pały.
Do tego wszystkiego co chwile mi się chciało siku, a to mały mi na pęcherzu się osiedlił, a to w niego kopnął 😞 dobrze, że u mamy w pracy jest łazienka 😜
A jeszcze do tego doszedł bol pachwin, chyba to są pachwiny. Te na dole rzecz jasna 😎 myślałam, że tam mi się jakiś pryszcz robi, albo że się zacięłam wcześniej przy goleniu i teraz mi się papra, ale tam nic nie ma;/ a boli jak ch*j.
Do dupy w ogole.

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
Izunia ja dałam 279zł w H&M taniej ciążowego się nie dostanie niestety, ale nie żałuje bo poźniej mi na 2 ciąże sie przyda a poza tym jest na parwde fajny,cały dopasowany u góry i miejsca na brzuch dużo i nie wygląda sie w nim jak kartoflak 🙂

no ja juz chyba 3 raczej nie chce.Cos poszukam 🙂Jak mi mroz dowali to wydam 300zl 😁

• Mamusia
ładny płaszczyk 🙂 ja swoj kupiłam z miesiąc temu za 219 zł więc tanio 🤪 i też szukałam ciążowych ale były własnie po 300 zł. A swoj kupiłam nie ciążowy, a jest jak ciążowy. Bo jest na guziki na zatrzaski. Na piersiach zapinam na guziki a na brzuchu na zatrzaski żeby guziki nie odleciały bo już ledwo się trzymają bo jeszcze na dawno się zapinałam i jest git majonez 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂
Byłam dziś na wizycie w Gamecie takiej dodatkowej, żeby skontrolować swojego lekarza. Wszystko jest ok. Miałam usg dopochwowe i pan doktor potwierdził, że dziewczynka na 150% 😉 Akurat siedzi głową do góry i dupka w dół, więc był perfekcyjny podgląd na cipeczkę 😁
Uśmiałam się, bo ten Kaczmarek oczywiście zna mojego lekarza. Uznał, że się nie będzie do karty ciąży wpisywał, żeby Andrzejkowi przykro nie było. W porządku lekarz. Kasy na siłę nie wyciąga. Pytam go kiedy mu sie po raz kolejny pokazać, to powiedział, że jeśli będzie wszystko w porządku to w ogóle nie muszę. Trochę zasugerował bym ufała Andrzejkowi 😉

• Mamusia
Dzień dobry wszystkim z rana. Ale mam dziś natchnienie na sprzątanie. Wczoraj mi tata z Łukaszem zamocowali półki, które ostatnio kupiliśmy i regał na książki. Mam więc nowe miejsce do zagospodarowania i w związku z przekładaniem różnych rzeczy mam ochotę zrobić dogłębne porządku we wszystkich szafkach w pokoju. Aż z rana spać nie mogłam tak się nastawiłam 😉 Spadam do roboty 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
też bym pączka zjadła 🤪 ale...zjadłam już mussli. Idę zmywać, a potem zetrę kurze w pokoju. Już nigdy nie kupię ciemnych mebli 😠

ejjj....przestan juz sprzatac 😉Co Ty zrobisz jak bedziesz miec dziecko z tych mniej grzecznych?Bedziesz zakladac szelki dziecko do srodka i dalej bedziesz tak sprzatac? 🤪