Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
no ale mam was, ale wy coś w pisaniu się ostro opierniczacie wiec araz rzuce focha na was

no wiesz,ja odcieta od swiata bylam gorzej niz Ty 🙂Jutro nad ranem juz maz bedzie,ale i tak bede wierna brzuszkowi.Jezeli bede meic czas,bo mamy troche do zalatwiania w urzedach i mam gin w czwartek,a w srode chce isc na usg.A wiec zapowiada sie intensywny tydzien.
A na dodatek w niedziele bede robic urodziny 🤔Wiec jutro zapowiadaja sie zakupy i jakies przygotowania.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
no to masz fajowo ze meezucha bedziesz miec 🙂 a mnie juz przyszły ciuszki z 5-10-15 i mama mówi ze czaderskie już chciałabym j zobaczyc 🙂

tydzien,ale dobre i to.Pozniej zleci szybko i juz swieta beda.Moze wyciagne go na zakupy juz takie swiateczne-prezenty i te sprawy.

Uuuuu....szybcy i wscielki leci na tvn 🤪Ktory raz juz to ogladam 🙂

• Mamusia
Słuchajcie, admin ma rację. Ja jestem zrozpaczona. Dziś cały dzień praktycznie sklejałam fakty, probowałam dojść jak to się stało. Wszystko zapoczatkowała Leliva i chwała jej za to 😉 tym,że love miała takie same zdjęcie w galerii co jest w necie i jeszcze nakłamała , że to mąż jej zrobił.

A teraz zobaczcie, skąd LOVE brała zdjęcia brzucha.. wszystko z jednej strony, wszystko! nawet to zdjęcie z tym chłopczykiem tam jest, a Love powiedziała, że to dziecko jej kuzynki przytula się do brzucha... w rzeczywistości są to zdjęcia innej kobiety:

http://mama-adasia.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00-08:00&max-results=48

tylko najpierw zjedźcie na sam doł.. tam są zdjęcia brzucha takie jak ma Love.

i tu są jeszcze te:
http://mama-adasia.blogspot.com/2011_05_01_archive.html

Wkurzyłam się, tyle mogę powiedzieć. Ale to wszystko co opowiadała Love to było do przewidzenia, że to kłamstwo.

Tylko, że Ocia jest niby w Polsce, a Love we Włoszech. Czemu więc ten sam IP? kuzynostwo nie ma tu nic do rzeczy 😉

• Mamusia
a myslisz że bedzie miała odwage tu wejść? hmmm
dla mnie to załosne i nie mam jej nic do powiedzenia

czytam czytam czytam, martyne wojciechowska przerobiłam teraz czytam "niewyspani" i nawet mnie wciaga 🙂 tylko bpje się że jutro przeczytam ja do końca 😞

• Mamusia
Admin czuwa tu.
Też jestem wściekła, od rana chodzę jak bomba, bo cały czas dochodziłam do tego..aż stwierdziłam,że warto w googlach grafice wpisać coś i się znajdzie...zaczęłam wpisywać hasła o bliźniakach i się znalazło.

Dobrze, że Admin dał BANA! i tak by tu nie weszła 😎

Sztunia, ooo mi też dziś przyszły 2 wyprawki;D zamowiłam przedwczoraj wieczorem a dziś rano były. 6 elementowe, takie do szpitala aby Filipek był ładnie odziany 🙂

• Mamusia
Sztunia, noo zapłaciłam łącznie z przesyłką 89 zł i mam 2 komplety niebieski i kremowo żołty 😁 i jeden komplet jak i drugi to: czapeczka, łapki niedrapki, kaftanik nr 1, kaftanik nr 2 , body , śpiochy 🙂
ale planuję też kupić coś ładnego takie nowoczesnego, niekoniecznie słodkiego. Np coś w grochy 😁

a w tym 5,10,15 drogo jest?

• Mamusia
Kasia, czas czy nie czas ale wyprawki, czy jakiekolwiek ciuszki poprawiają humor to raz, nazbierają się to dwa, potem nie trzeba latać za ciuszkami to trzy 😁
Ale niektorzy jeszcze nie kupują 🙂 ja kupuję w lumpeksach głownie ale przez neta też zamawiam 😉
i to też moje pierwsze dziecko, żeby nie było 😁