Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wow astra i zeby tak jeszcze zostało, ja to lubie swoje cycki ciążowe i karmiące a potem to tylko sutki mi zostana, powaznie nawet myslałam nad operacja, smiejemy sie z siostra ze sobie zrobimy razem, ale o dziwo nasi faceci sa bardzo przeciwni, a mi się marzy większy cycek
ja jakoś spokojna jestem o rozstepy wkoncuw pierwszej ciązy mi się nie zrobiły to teraz chyba tymbardziej, patrzac ze wiecej w pierwszej ciazy przytyłam już

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sztunia napisał(a):
wow astra i zeby tak jeszcze zostało, ja to lubie swoje cycki ciążowe i karmiące a potem to tylko sutki mi zostana, powaznie nawet myslałam nad operacja, smiejemy sie z siostra ze sobie zrobimy razem, ale o dziwo nasi faceci sa bardzo przeciwni, a mi się marzy większy cycek
ja jakoś spokojna jestem o rozstepy wkoncuw pierwszej ciązy mi się nie zrobiły to teraz chyba tymbardziej, patrzac ze wiecej w pierwszej ciazy przytyłam już

Ja z pierwszej ciąży też nie mam rozstępów, chociaż cycki miałam wielkie. I myślałam,ze teraz mi się też nie zrobią 🙃 dupa.
Łeb mnie nadal boli, kupiłam se zielone frugo i jakieś galaretki w czekoladzie, muszę się uszczęśliwić :P

• Mamusia
Lady, dzięki ale Twoja moc zaprowadziła mnie na kanapę i zamknęła mi oczy na 1,5h :P ale liczą się chęci 😘

Sztunia, ej co to znaczy max do 10 razy ( stawiania się brzucha) max 10 razy dziennie czy max 10 razy w ciągu całej ciąży?

Astra, podziel się tymi czekoladkami a frugiem też możesz się podzielić:P jak mi się pić chce:/ a cukru mi brakło. Mleko muszę pić.

nie wiem, dopiero co wstałam i myli mi się co popisałyście 😜

• Mamusia
Oj tam obdarzona, raz na ruski rok krokiecika z kapustka i grzybkami mozna wtrzàchnać. A co co tego napinania sie brzucha to nie moze wiecej niz 10x w ciagu godziny. Ja mialam 5 razy w ciagu godziny i dlatego trafilam do szpitala, a i nie moga trwac dluzej niz minute. Tragiczne jest to napinanie sie brzuszka, az oddychac nie mozna 😞 a co to dopiero bedzie przy porodzie łooo matko lepiej nie mysle 🙂
Jakos mi sie dzisiaj nic nie chce, nawet telewizorni ogladac, to chyba przez ta zakichana pogode, do dupy jest niepodobna, zimno jak skurwensyn i ciemno jaknw murzynskim dupsku 🤪

• Mamusia
Kasia, no raz kiedyś można tylko że u mnie na wigilii grzyby są motywem przewodnim choć teraz będzie bieda bo w tym roku mama mało grzybow nazbierała, ale trochę pojem;D
Co do napinania się brzucha mi się napina średnio z 3 razy na godzine, czasem 2 nie wiem bo się do tego przyzwyczaiłam.
Lepiej powiem ginowi żeby potem nie było jaj 😞
a przy porodzie jakoś dasz radę ze wszystkim 😁

• Mamusia
Powiedz, jezeli chodzi o ciaze to trzeba mowic wszystko, nawet o najmniejszych pierdolach. U mnie grzybow pod dostatkiem, jeszcze z zeszlego roku zostalo chyba z 6 kilo, nie liczac tegorocznych. W tamtym roku byl wysyp nie z tej ziemi, w tym slabiej ale troszke ich mamy 🙂 takze beda uszka, pierozki z kapustka i grzybkami i zupka borowikowa, bede musiala z ciezkim bolem ograniczyc sie do minimum ale za to w przyszlym roku to nadrobieeee yeahh 🙂 😎

• Mamusia
Kasia, noo wredna ta macica tylko straszy nas niepotrzebnie i robi jakieś wielkie haloo 😜

Co do grzybow to w tamtym roku było ich w pizdu ( moja mama zapalona grzybiarka) ale my zawsze zjemy wszystkie grzyby bo je lubimy 🙂
i na wigilię też grzybowa, kapusta z grzybami, karp z grzybami, pierogi z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami, uszka z grzybami,krokiety z grzybami i kapustą, i jeszcze doszła nowa potrawa w tamtym roku; gołąbki z kaszą i grzybami w sosie grzybowym owijane kapustą ale taką inną nie wiem czy nie pekińską mniam 😜 a na 1 dzień świąt i w gościnie to wiadomo- grzybki w occie 😜 Ogrzybieć można:P Najukochańsze są pierogi z grzybami 🙂 czekam na nie cały rok.
Ale Kasiu w tym roku może lepiej odmowmy sobie grzybow, tzn ograniczmy 😜 bo może być lipa, niestrawność, rzyganko i sranko 😞

• Mamusia
obdarzona: Ja na Wigilię zawsze się zażerałam pierogami z grzybami i kapustą, bo innych potraw wigilijnych z karpiem na czele nie lubię 😞 A w tym roku nie wiem co będę jeść. Mama obiecała, że mi zrobi pierogi ruskie zamiast tego to może z głodu nie umrę 😉
Sztunia: W szkole rodzenia też przekonują, że rozmiar nie ma znaczenia. Mam jednak nadzieję, że do 9 miesiąca się jeszcze powiększą 🙂

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Oj tam obdarzona, raz na ruski rok krokiecika z kapustka i grzybkami mozna wtrzàchnać. A co co tego napinania sie brzucha to nie moze wiecej niz 10x w ciagu godziny. Ja mialam 5 razy w ciagu godziny i dlatego trafilam do szpitala, a i nie moga trwac dluzej niz minute. Tragiczne jest to napinanie sie brzuszka, az oddychac nie mozna 😞 a co to dopiero bedzie przy porodzie łooo matko lepiej nie mysle 🙂
Jakos mi sie dzisiaj nic nie chce, nawet telewizorni ogladac, to chyba przez ta zakichana pogode, do dupy jest niepodobna, zimno jak skurwensyn i ciemno jaknw murzynskim dupsku 🤪

kasia 10 razy na dobe, na godzinę to byś miała co 6 minut skurcz, a nawet czesciej wiec to prawie poród 🙂

• Mamusia
lady najwązniejsze to chcieć, oczywiście tesciowa z teściem też nie wierzyli że można takimi cyckami wykarmić a o dziwo wykarmiłam dzidziorę, ale docinkom końca nie było, ale niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość i olać komentarze