Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):
Model bardzo fajny. Mi się 10 podoba w sumie i dla dziewczynki i dla chłopca. Ale chyba bym dla swojej jednak chciała coś z różowym wybrać 😉

dla dziewczynki to juz cos z kolorkiem musi byc 😉

Izunia numer 3 jest spoko, ten 39 faktycznie troszke zbyt ciemny.
Ja oczywiscie tez bede kupowac z różowym motywem. A model faktycznie fajny, ja dostane w spadku stelaz Mutsy Slider, tylko musze dokupic gondolke i fotelik do auta, bo spacerowke tez dostane w spadku wiec duzo zaoszczedzimy 😉

to fajnie 🙂Kolezanka ma ten wozek zielony i bardzo sobie chwali.I nie jest drogi.Zobaczymy jeszcze u nas w hurtowni co tam maja.
Ja musze miec kola pompowane,bo u nas na drodze jest kosta granitowa iiiii bedzie dziecko skakac na spacerku.Szybkie usypianie i wymioty beda.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Lady, no tak w sumie przekonamy się na własnych dzieciach i to zweryfikujemy ale jak Ty chodzisz na szkołę to ja lubię to czytać 😁

Izunia, zajebisty wozek też się nad nim zastanawiałam. Ja zawsze chciałam dla dziewczynki nr 19 ten fioletowy a dla chłopca nie wiem, chyba ten co Nikow ybrał, albo ten czarny na końcu albo nr 11:P
Co do prezentow to na pewno coś Ci mamusia zafunduje fajnego 🤪 🤪

Kasia, też tak sobie myślę czasem 'babo ogranicz się z tym żarciem' ale nie da się noo 😞
Wy macie te rurki i nawet sobie je chwalicie, też zastanawiam się na ich kupnem, bo na dwor wychodze tylko w 1 leginsach, ktore są ocieplane, są badziewiem jakimś i jeszcze oczko im poszło w dupie i w kroczu więc tylko tuniki mogę do nich nosić.

pokroiłam kiełbaski, boczki i mięska na bigosik, mama zajmie się resztą 😎

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant, ej ale to od kiedy wiesz, że to synek? bo ja w tedy musiałam nie doczytać 😁
ale ja to czułam, że to nie jest Zuzia! ja czułam, że my własnie będziemy mieli chłopcow 😜

w szpitalu mi robili usg jak trafiłam 45 minut i powiedział że to na 100% chłopak on daje sobie rękę uciąć

• Mamusia
Lady mam prośbę nie opierdalaj mi dup bo mnei to denerwuje to ty tu sie wziełaś cholera wie z kad ja tu siedze od samego poczatku ciazy wiec skoncz z tymi swoimi wymysłami na temat tego ze oszustka jestem

Jeśli amsz jakieś wątpliwości co do tego czy ejstem oszutka czy nie to pisz do admina i niech sprawdzi

• Mamusia
o kurcze, ja nie w temacie 😁

a tak po za tym, jestem wk**** na maxa . Idę na tego sylwestra a nie mam się co ubrać. Wiem jak się kobitki tam ubierają ale dla mnie z brzuchem nie ma nic w moim guście. Zamowie sobie zwykłą sukienkę koktajlowkę za 46 zł razem z przesyłką, tanio i ładnie ale to nie balowe. Ale w ciąży każda ma chyba problem z takimi okazjami. W sumie jak się poobwieszam badziewiami ze sklepu wszystko po 4 zł to będzie super 🙂

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
Lady mam prośbę nie opierdalaj mi dup bo mnei to denerwuje to ty tu sie wziełaś cholera wie z kad ja tu siedze od samego poczatku ciazy wiec skoncz z tymi swoimi wymysłami na temat tego ze oszustka jestem

Jeśli amsz jakieś wątpliwości co do tego czy ejstem oszutka czy nie to pisz do admina i niech sprawdzi

Ej a czemu ty sie tak irytujesz? Przeciez nikt Ci niczego nie zarzuca, wiec bezpodstawne jest Twoje unoszenie sie zloscia...!!

• Mamusia
Nefre, spokojnie 😁 więcej nie wiem co powiedzieć bo ja nie czytałam co lady napisała w tedy.
Widzę, że Kasia wie 😁

Kasia, no są pożyteczne i co jak co ale koraliki, bransoletki i kolczyki, choć nie są po 4 zł ale dobre są i niektore się przydają. Moja mama pracuje w takim sklepie to większość przychodzi bo kupuje coś na ostatni dzwonek na sylwester, wesele czy jakąś imprezkę 😁 ale inne rzeczy tez są super, ja mam połowe domu ze wszystko po 4, bo mama to znosi 😜

• Mamusia
dziecię uspiłam wpadam do Was, a tu znowu afera, dziewczyny uspojmy się albo poprostu skończmy z tym cyrkiem. Wiem, że atmosfera jest gorąca bo ileż mozna dać się robić w ch...a, ale nie podejrzewajmy kazdego,
jest juz mi lepiej, mam nadzieje że ta noc będzie już super, bo jutro idę na glukozę, ostatnia szansa, bo w czwartek na wizytę

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
dziecię uspiłam wpadam do Was, a tu znowu afera, dziewczyny uspojmy się albo poprostu skończmy z tym cyrkiem. Wiem, że atmosfera jest gorąca bo ileż mozna dać się robić w ch...a, ale nie podejrzewajmy kazdego,
jest juz mi lepiej, mam nadzieje że ta noc będzie już super, bo jutro idę na glukozę, ostatnia szansa, bo w czwartek na wizytę

ja juz nic nie pisze na ten temat.

ooooo to powodzenia 😉Ja mialam jutro wyniki odebrac,alw Niko chory wiec w piatek jedziemy na kontrole to podjade i odbiore.Mam nadzieje,ze bedzie nie wykryto przeciwciał

• Mamusia
Kasia, we śnie Ci przejdzie 😁 tylko obyś zgagi nie miała, ale Ty chyba w ogole nie masz bo coś kiedyś pisałaś 🙂

Izunia, skoro Suzi Ci ukradła sezmka, to Ty też bądź chamska i podkradnij coś z jej miski- wkurzy się na pewno 😁 haha żarcik rzecz jasna 😎
co do wybierania, my z moim też często oddzielnie wybieramy, siedzimy na gg i podajemy sobie linki i kłocimy się 😁

obejrzałam sobie m jak miłość, czas na jedzonko. 😁 ale jakoś mi nie dobrze też, ale zjeść muszę 😁