Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):
Do chłopa zadzwoniłam by kupił po drodze, bo przecież apteki długo są czynne.

Izunia a ty się zdecydowałaś na ten wózek?

tak,na dzien dzisiejszy bede go zamawiac w lutym.Tylko kolorek trzeba przedyskutowac.Maz chce 29,maly 39,a ja oliwkowy.
Bo mowie,ze jak 3 bedzie corka to znowu bede kupowac wozek 🥴Bo w niebieskim nie bedzie princessin jezdziec 🤪

Ja chciałam już zamówić i by przysłali po świętach, bo się boję, że potem zdrożeje w Nowym Roku. W sumie do 18 mam czas z zakupem, bo od wtedy urlop mają ci sprzedawcy.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Lady, hehe widzę, że chęci są ale siły brak 😁 co do wozka to ten w grochy. U nas w okolicy wiele ma w te kwiatki więc ten w grochy uroczy 🙃 mi się podoba tylko, że fioletowy w grochy, no ale do ojego Filipka taki fiolet to nie za bardzo 😁

Ja też mam broblem z wybraniem koloru 😠 😠 niby na 10000000000000000000% wiem że to chłopiec ale jakoś niebieskiego boję się kupić 🥴 a podoba mi się. Oprocz tego kremowy i pistacjowy 🤨 mmm super 🙂

• Mamusia
hmmm tu mi sie ten w srodku podoba 🙂

a my wreszcze dostalismy adres, maz moze sie meldować i pola zamieszka juz w naszym domu po porodzie, bo ja z Maja u rdziców poki co zameldowana jestem i skoro jestem nieruchliwa to chya sie to nie zmieni do porodu 🙂

• Mamusia
A mi sie podoba taka gondolka, tylko nie wiem czy jeszcze bedzie jak bede juz chciala ja kupic 🙂 bo mam zamiar zaczac kupowac wszystko w lutym, bo teraz i tak nie mamy gdzie tego trzymac.
http://tablica.pl/i/oferta/gondola-mutsy-slider-stan-bdb--IDpmjb.html kupie uzywana, bo bezsensu wydawac kase na nowa, stelaz pod gondole mam, a ze dzidzia urodzi sie na wiosne to bedzie jezdzila krotko 🙂

A co do make'upu to u mnie tylko tusz i puderek brazujacy na policzki 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
Mi tez sie podoba bo jest luziowwaaa 😘 🤪 a wydaje mi sie ze te wozki to roznia sie tylko nazwa firmy. 🙂

nie ja też mam mutsy ale 4rider i na pierwszy rzut oka identiko, może róznia się potem spacerówką

Ja bede miala mutsy slider, i jest wlasnie identyczna jak 4rider 🙂

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Sztunia napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
Mi tez sie podoba bo jest luziowwaaa 😘 🤪 a wydaje mi sie ze te wozki to roznia sie tylko nazwa firmy. 🙂

nie ja też mam mutsy ale 4rider i na pierwszy rzut oka identiko, może róznia się potem spacerówką

Ja bede miala mutsy slider, i jest wlasnie identyczna jak 4rider 🙂

z tego co widzę one trochę się inaczej składają, rączka jest piankowa, a ja mam skórkę, a opony jakie masz pompowane?, podejrzewam ze jest inna spacerówka przynajmniej tak na zdjeciu mi się wydaje że jest ala taki kubełek.

ide jeść duszonki z żurkiem 🙂
wiecie że ja chyba zaczne ograniczac jedzenie, słodyczy już dawno nie jadłam, a zgage mam non stop, moze od tego lezenia ale ja mam naprawde dosyć już tej francy, więc jem teraz czesciej ale mniej koniec z obzarstwem