Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasia, to rozkaż swemu Misiowi aby Cię wymasował 🙃
Lady, same pyszności jesz z tą koleżanką 😁 naleśnikow z bitą śmietaną nie jadłam nigdy 😞
Izunia, oo jakaś czarna atmosfera Cię łapie po wyjeździe męża.. ale pomyśl że niedługo zaś przyjedzie, a też już niedługo urodzisz i będziecie wszyscy razem 🙂
Mulant, o to nie dobrze. To leż jak najwięcej, bo rzeczywiście zagrożenie jakieś jest. A Hubercik już kawał chłopa 🙂

Lady jeszcze coś pisała o tym,że czuje ruchy tuż nad wzgorkiem.. ej ja też 🥴 ostatnio czułam tak na dole tak całkiem nisko smyranie, ruchy, czkawkę i wiele innych. Powiem lekarzowi w poniedziałek 🥴

Z moim M już kłocimy się o meble. Ja nie mogę 😞 ale powiedziałam mi jasno i wyraźnie że jestem kobietą, a każda kobieta w odrożnieniu od faceta przywiązuje dużą wagę do mebli, i nie chce takich co mają wszyscy i chcę takie co mi się nie podobają ale jak najmniejszym kosztem. Oznajmiłam także że faceci nie lubią i nie zwracają uwagi na dodatki i ozdoby oryginalne tak ważne w każdym ładnym wnętrzu, i że ja będę takie kupowała i robiła i za własną kasę ale on ma się nie czepiać bo ja lubię dodatki 🙂 ładna doniczka z kwatkiem, czy też świeczki kocham, wazoniki, zegary, obrazy 🙂

Idę czytać. A potem spać raczej 😘

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mulnat to leż 🙂 a Hubert pieknie rośnie
lady ja czuje ułozenie Polii bo mi dupsko wypina nad pepkiem tak lekko obok, a kopy najmocniejsze czuje z prawej strony, a takie bulganie na dole brzcha, wiec twerdze że jest obrócona, nbie jestem alfa i omegą ale twierdze że tak własnie jest 🙂
Majka jak była w pozycji to miała reke na twarzy jkaby i przez to czułam smyrganie non stop po pipce, okropne to było dla mnie, i urodziła się ze znamieniem na nadgarstku znika i znika i jeszcze zniknąc nie moze 🙂
ja zabieram sie za sledzie w smietanie

Witam grubaski 🙂
poczytałam co tam pisałyście, ale po łebkach, bo ponad 20 stron się uzbierało.
Kasiuuu, piękny masz brzuchol 😁
mulant, lepiej leż, żeby Ci Hubercik za szybko nie wyskoczył. 1800 to i dużo, i mało, lepiej żeby jeszcze sobie rósł u mamusi, bo nigdzie indziej lepiej mu nie będzie.
Co to ja jeszcze chciałam... nie pamiętam 😜

• Mamusia
A co tu taka cisza? 🙂
Lady pewnie odpoczywa po obfitym śniadanku 🤪 😎
Obdarzona pewnie czyta albo odsypia, bo poszła późno spać 🙂
A reszta nie wiem, może śnieg zasypał 🙂

Ja jem bułki z pastą jajeczną, a na kuchence gotuje się kapucha kiszona i groch łuskany, robię Misiowi bo uwielbia to danie, a że miałam kapustę i nie wiedziałam co z nią za bardzo zrobić, to postanowiłam uszczęśliwić mojego chłopa 😉

• Mamusia
hej laski 😁 ja dopiero co wstałam ☺️ i jem śniadanie i piję herbatę. Nie wiem czemu, ale jedzenie śniadania tu na forum u mnie to już taki rytuał poranny 😁

Lady, kurde musisz kusić tym śniadaniem?:P Ja też mam dziś leniwe, też przez mulanta 😁

a dziś widzę cisza, a ja się nudzę 🤨

• Mamusia
Jejuuuu, ale zazdroszczę tych leniwych klusek 😞 ja też chcę, ale nie chce mi się stać dzisiaj przy garach, może jutro zrobię, albo zmolestuję mamusię, bo w niedzielę jedziemy do moich rodziców na obiadek 🙂 a nikt nie robi takich leniwców jak moja mamunia 🙂
Kurde ta moja mała akrobatka w ogóle nie śpi, cały dzień i pół nocy podskakuje ;-) moja Kruszynka 🙂 😘 🙃

• Mamusia
Astra napisał(a):
Idę zaraz do sklepu po kapustę. Kasia, dzięki 😠 😁
jak na razie to chyba z kilo mandarynek wciągnęłam. Synuś u babci, a mama się opierdziela...

Astrunia, ależ bardzo proszę ;-) kapucha ugotowana i groch też, teraz muszę iść posiekać cebulkę, podsmażyć i wrzucić do kapuchy ;-) mniam : 😉

ggulek to żeś pospała 🙂

Ej teraz mam rozkminę, czy iść po tą kapustę, czy walnąć się spać 😮 Bo to jest tak: chce mi się lulu, bo w domu ciepło i cicho...Jadłam co prawda z Bartkiem naleśniki, ale co będzie, jak się obudzę, będę głodna i będzie mi się nadal tak bardzo chciało kapusty z grochem? Przecież padnę zanim się ugotuje, no nie?
A jak wyjdę teraz do sklepu, to mnie chłód trochę orzeźwi i będę miała siłę na gotowanie 😁 O ja... 😁 nieźle.
W ogóle spokojnie, bo sklep mam 2 domy dalej, tyle to mogę przejść bez obaw,że mi się pipa otworzy i dziecko zgubię...chyba 😲 😁
No i nie wiem, czy Wam mówiłam, ale teraz wszystko robię na siedząco, na wysokim barowym krześle se siedzę jak gotuję i jak prasuję też 😜 bo wtedy nie mam tego ciągnięcia i wrażenia,że zaraz urodzę, nie twardnieje mi brzuch i nie bolą ani nogi, ani kręgosłup. Oczywiscie - wszystko w granicach zdrowego rozsądku, bo ja potem wszystko idę ładnie odleżeć. Grzeczna jestem, mam nadzieję,ze po następnej wizycie nie położy mnie w szpitalu ta moja śliczna pani doktor.
🤪

• Mamusia
a ja wróciłam z kawy, kurier dostarczył paczkę wiec zaczynam działać z Mai pokojem, kolor troche niestety do końca trafiony ale mysle ze bedzie ok
na obaid dzis szybkie danie, bo bede naklejac wycinac i wogóle wiec ryz+kurczak+warzywa=mix

pobrana krew, oddany mocz 🙂
dziecko spi wiec jestem!

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ej teraz mam rozkminę, czy iść po tą kapustę, czy walnąć się spać 😮 Bo to jest tak: chce mi się lulu, bo w domu ciepło i cicho...Jadłam co prawda z Bartkiem naleśniki, ale co będzie, jak się obudzę, będę głodna i będzie mi się nadal tak bardzo chciało kapusty z grochem? Przecież padnę zanim się ugotuje, no nie?
A jak wyjdę teraz do sklepu, to mnie chłód trochę orzeźwi i będę miała siłę na gotowanie 😁 O ja... 😁 nieźle.
W ogóle spokojnie, bo sklep mam 2 domy dalej, tyle to mogę przejść bez obaw,że mi się pipa otworzy i dziecko zgubię...chyba 😲 😁
No i nie wiem, czy Wam mówiłam, ale teraz wszystko robię na siedząco, na wysokim barowym krześle se siedzę jak gotuję i jak prasuję też 😜 bo wtedy nie mam tego ciągnięcia i wrażenia,że zaraz urodzę, nie twardnieje mi brzuch i nie bolą ani nogi, ani kręgosłup. Oczywiscie - wszystko w granicach zdrowego rozsądku, bo ja potem wszystko idę ładnie odleżeć. Grzeczna jestem, mam nadzieję,ze po następnej wizycie nie położy mnie w szpitalu ta moja śliczna pani doktor.
🤪

Astra, ale masz ciężki orzech do zgryzienia 🙂 ja jakbym była na Twoim miejscu to bym poszła 🙂 może mały powolny spacerek dobrze Ci zrobi 🙂 decyzja należy do Ciebie 🙂

Witaj Sztunia, ja też mam w domu jeszcze w lodówie kuraka z warzywami, tyle że z makaronem 🙂
Dzisiaj teściowie mają 37-mą rocznicę ślubu i idziemy na jakiś wykwintny obiadek 🙂