Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja też myślę nad taką sesją, ale że rozmyślanie i zastanawianie się nad takimi rzeczami długo mi zajmuje to chyba nie dotrwam do sesji z brzuszkiem 😞 nie no, bo kurde mam kiepski aparat, moj M też nim superowego nie ma i nie mam nikogo kto by mi je zrobił:/

Kurde 😁 mam ochotę zagrać w simsy, ale nie. Może jednak nie 😁 albo tak?

bo kurwa nosi mnie. Nie wiem, jestem cholernie słaba fizycznie, ale w środku coś mnie roznosi, jakby coś mnie pcha w plecy. Taka poddenerwowana jestem od kilku dni, powiem wam, że bycie tak blisko finału jest hm... może nie aż tak fajne jak sobie wyobrażałam i jak wy sobie wyobrażacie hehe 😁
sprobuję w te simsy 3 zagrać 🙂

• Mamusia
Przyznaję się, że 198 zdjęć ;-) ale duuuuża część nadaje się do obróbki 🙂 jutro wrzucę jeszcze kilka bo dzisiaj już nie mam siły, zgaga mnie w pizdu zaraz spali, czuję jak mała napieprza w żołądek i wierci się tam niesamowicie 🙂
Idę mleko wychlać, moja miłość przyszła z pracy, idę dać mu obiada 🙂

• Mamusia
Hihi Kasia no to pięknie 🙂
Obdarzona jak tak Ciebie nosi to może Cię w końcu na porodówkę zaniesie 😉
A tak na serio to jakby nie patrzeć to u Ciebie 39 tydzień, zaraz 40 więc nie ma co się dziwić. I wierzę że już nie jest tak fajnie, ja to nawet nie chcę myśleć co się ze mną będzie działo, pewnie będę umierać ze strachu 🥴
A Ewci@ się odzywała?

• Mamusia
ewci@ się odezwała

Wciąż w dwupaku, tylko nie ma kompa do jutra wieczorem. Na razie nic się nie dzieje, a Iga dużo fika, więc chyba się jeszcze na świat nie wybiera. Nie spała w nocy, bo cały czas nasłuchuje czy coś się nie zmienia. Jutro ma wizytę u gina o 17.

Trzymaj się kochana i postaraj pospać, bo musisz nabrać siły przed finishem 😘

• Mamusia
Kika, też Cię będzie nosić jak i wszystkie kobitki 😁 chyba, że nie zdąży was ponosić bo np. akcja wam się szybciej zacznie 🙂

Ej? a co się stało z Ewcią? bo ja wczoraj tylko trochę was podczytałam , może coś przeoczyłam?
Ewcia leży w szpitalu czy jak? o co chodzi?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Kika, też Cię będzie nosić jak i wszystkie kobitki 😁 chyba, że nie zdąży was ponosić bo np. akcja wam się szybciej zacznie 🙂

Ej? a co się stało z Ewcią? bo ja wczoraj tylko trochę was podczytałam , może coś przeoczyłam?
Ewcia leży w szpitalu czy jak? o co chodzi?

jutro bedzie miec kompa...czyta nas na tel. 🙂

Astra, wstawaj śpiochu jeden kiedy idziesz do ginki? kiedy odstawiasz fenoterol?

Wstałam i nawet obiad zrobiłam, pomijam,że na kolację 😉
Opierdzieliłam schaba, bigos i ziemniaki, a teraz kabanosa gryzę, bo mało 🙃 😁

Ginkę mam we wtorek, myślę że mi odstawi ten fenoterol albo powie jak stopniowo odstawić. Bo luteinę sama se odstawiłam 🤔 😉

Kaaaaasia jakie fajnie fotki 🤪

• Mamusia
ewci@ ma już porządne skurcze od jakiegoś czasu i czop jej wyszedł, dlatego się boi, że niedługo się zacznie.

Kurde a mi właśnie dziś wyszło coś grubego zwałkowanego i różowego przed chwilą. Ja pierdzielę no. Dużo większe niż to co wcześniej też wydawało mi się podejrzane. Teraz nie wiem czy mam od cytologii podrażnione, czy to ten czop :/

Łukasz zadzwonił, że będzie dopiero po ósmej i tak się wzięłam za ten wózek i już prawie go złożyłam powolutku. Nawet to łatwe i nie takie ciężkie, ale cały złożony wózek dość ciężki. Raczej go po schodach sama nie dygnę.

• Mamusia
widzę, że coś się zaczyna dziać, Ewcia ma skurcze, Sztunia też no ale w końcu marzec się zaczął 😉
Lady na Twoim miejscu tak samo bym zareagowała, dobrze że zadzwoniłaś i możesz być spokojniejsza 🙂
a jak wózek się prezentuje? 🙂

• Mamusia
lady ja mam tak sama schizy a niby to moje drugie dziecko
jakas wrazliwsza się zrobiłam
kasia super zdjecia daj wiecej jak ogarniesz

u mnie te skurcze z dupy sa wiec ja sie nigdzie rodzic nie wybieram, ale i są co 30 minut i co 13 najkrótszy był
mój chłopek już pomału wariuje
obdarzona ja skurcze mam własnie mocniejsze od poniedziałku
ale moze właśnie to efekt tego jebanego badania
a lady pytałas kiedy to przejdzie?

• Mamusia
Lady, no fajne są te baby merce 🙂 choć moj na początku średnio mi się podobał, wydawał mi się taki olbrzymi i ciężki ale teraz jak mu się przyjrzałam, to zaczął mi się podobać 🙂

Sztunia, możliwe że po badaniu. Choć wątpię, to pewnie macica się ćwiczy. Kurwa te macice to tak schizują nas wszystkie że szok:/ ale to może dobrze bo dają nam sygnały, że się przygotowują.

Idę się kąpać 😁 ale głowę umyję jutro. Jutro śmigam na urodziny 🙂

• Mamusia
Kasia super fotki 😉
Do mnie dotarł dzisiaj wózek, ale bez kosza na zakupy, nie komentuje nawet tego...
Wiem może mam jakąś paranoje, ale chyba przez tą wiadomość na fb świruję i zaczynam serio myśleć, że mój coś ukrywa 😞